Подарък за гостите като спомен от сватбата - 3 част
maria_lakova:
Подарък за гостите като спомен от сватбата - 2 част
gostenka_82:
момичета, колко време преди сватбата трябва да съм готова с тези подаръци, аз мислех след като ми потвърдят гостите да ги поръчам;
вие предвидили ли сте няколко подаръка отгоре?
micedj:
maj4eto, според мен много нежно (и пълно) ще стане, ако сложиш под бонбонките набран тюл. Може да бъде в различни цветове и твърдост във всеки магазин за платове би трябвало да има и върви около 5-7лв метъра.
gostenka_82 ние сме взели отгоре, защото не се знае в последния момент може да дойде още някой. Ние гостите първо ги канехме устно и на място хората си казват могат или не могат да дойдат. Това започна около 5 месеца преди сватбата и сега вече всички са поканени и знаем грубо колко човека ще има. Друго нещо с което може би трябва да се съобразиш е какви подаръчета искаш. Ако са по-тривиални (гипсови фигурки и т.н. прахосъбирачки :girl_wink:) може да не бързаш толкова, но за нещо по-специално си предвиди поне 2-3 месеца по-рано, за да няма неприятни изненади в последния момент. Надявам се да помогнах мъничко, успех в подготовката @}->--
gucci:
Гостенка зависи дали ще ги правиш или купуваш.Ако е само за купуването като ти потвърдят гостите може да отидеш и да ги купиш.
Lupercola:
maj4eto и аз имам абсолютно същия проблем, а кутийката ми е микроскопична плюс това. Накрая реших да сложа повече - 7 или 9. Така ми каза на Фабс майка му де. Щото и в Италия традицията е за пет (здраве, щастие, плодовитост, късмет и дълъг живот), ама току виж ако сложа повече ми донесе и още нещо :DANCE:
Иначе и с тюл може да стане много хубаво и булчинско. Пробвай да видиш как стои.
Колко бадеми ви взела ? Ние взехме 2кг за 80 човека. Притеснявам се дали ще имам достатъчно.
Навигация
[0] Списък на темите