Подарък за гостите като спомен от сватбата - 3 част

<< < (8/87) > >>

Vanilly:
Мила Руми, споко, и аз мислех да няма подаръци, и на мен не ми харесват фигурките, и бях окончателно решила да няма, но пък ми хрумна идеята за стихосбирката. Но на мен не ми се вярва някой да се разсърди, и в двата случая може да има недоволно, ако има тези, които не ги харесват само ше си кажат оф, пак ли такива неща? а ако няма тези, които ги харесват и събират ще съжалят, но това етвоята сватба и ти сама реши какво искаш! А колкото до снимките, може преди ресторанта да се видите с фотографа и да ви снима и после да направи всичко и посредата да ти го донесе! Успех!!!

Lupercola:
Честно ти отговарям :
 ако няма подаръчета, не бих и забелязала. Първо това е наскоро влязла традиция (лошо няма) и второ не познавам някой (както обясних на една съфорумка и приятелка на лични), който да има вкъщи специално рафтче с подаръчета получени по сватбите.
Лично аз нямах намерение да имам такива, а мъжът беше тотално против (въпреки че при тях е стара традиция) именно поради безсмислеността на нещо подобно. След това ми хрумна идеята за бутилките с ракия и тъй като и моите, и неговите приятели са "пияници", реших, че няма лошо да пийнат след това за наше здраве. Стихосбирката на Vanilly също много ми допада. Но ако нямаш някаква специална идея е напълно безсмислено. Давай така ! Гарантирам ти, че никой няма да си постави въпроса !! А и не знам някой да ходи по сватби с надеждата да получи нещо.

Капризче:
Vanilly идеята ти е страхотна за стихосбирката. Ако можех да направя подобно нещо и аз бих го направила.  :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

roumyana, аз не мисля че ще е кой знае какъв проблем да не дадете подарък. Аз лично не бих се обидила в никакъв случай.  :girl_wink:

На братовчедка ми на сватбата те бяха приготвили бели карамфили с червена панделка и етикетче, на които пишеше именат им и датата на сватбата. Подариха ги на гостите като влизаха. В един друг форум едно момиче ще подарява ветрила на дамите и пури на господата, което също е готин подарък. Някъде из нета срещнах лотариен билет за подарък. Слагам и снимка да видите. Някои пък подаряват семенца за цветя, аз лично си мисля за снимка от сватбата или диск с любимите ни песни, макар че не се знае кой ще го слуша и кой не... Изобщо има много варианти за подарък  =]

roumyana:
 inaxastra, Vanilly , misskapriss благодаря ви момичета, окуражихте ме, така де просто наистина това е моето мнение, и се чудих другите как го възприемат,но се радвам, че всичко е ОК

suny_girl_bg:
Аз си избрах мойте подаръчета, но ще ги купувам след като ми потвърдят присъствието си, защото незнам колко броя да са. Иначе са много готин фигурки във формата на мидичка, която е отворена посредата и вътре ще има нещо като дантелка.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница