Подарък за гостите като спомен от сватбата - 3 част

<< < (7/87) > >>

Vanilly:
Аз мисля да направя също за семейство по един подарък, а на индивидуалните гости също един. Като броя на поканите така ще правя и подаръчетата, дори 2-3 да не дойдате не ефатално. През Юли ще ги правя.Преди време бях писла, но пак да си кажа: моите подаръчета ще са книжки(заглавната страница ще е същата като поканите - златисто картонче с мушнато бяло перце посредата), а вътре ще има отпечатани мои стихотвотения около 15 на брой (посветени на баба, дядо, родителите ми, неговите родители, на милото и т.н., имам го през годините написани) и около 5 графики(един приятел ми ги рисува) и накрая една наша черно бяла снимка, в началото ще има имената ни и датата на сватбата. дано да станат както си ги представям.Ще са около 60 на брой и ще изеве всяка по около 1 лв. отпечатването, като сложиш и перцата, абе няма да е много скъпо! Надявам се да харесат гостите подаръка...

renka_87:
Vanilly много добре звучи,пожелавам ти много търпение да ги направиш такива,каквито си ги представяш *THUMBS*

Lupercola:
Виж, Vanilly, това е наистина личен и оригинален подарък  *THUMBS* *THUMBS* *THUMBS*

Vanilly:
Много ви благодаря момичета, аз много се чудих какво да е и накрая реших да е личен и по-разлиен и добре,че случайно ми хрумна тази идея тук във форума една съфорумка каза, че харесала някакви срихозбирки, но много скъпо излизали и аз направо онемях и си викам, абе аз имам стихотворения, имам и къде евтино да ми ги направят и ето го! Успех и с вашите подаръчета!

roumyana:
Момичета, искам ви мнението, ако идете на сватба и не получите подаръчета ще се запитатели защо няма и ще си помислите ли нещо лошо за младоженците? ама кажете сериозно.аз просто не харесвам подаръчетата,които се подаряват по сватбите,моля не се засягайте, просто ги намирам за досдни и ги изхвърлям, затова със сигурност няма да имам такива.обмислях варианта за бонбониери, оба4е при нас ритуала ще е зинесен в двора на ресторанта и ще има бонбони и сладки за гостите и ще стане много.
обмислях и варианта за снимки, но най ням да има време кога да се направят, защото направо отиваме в ресторанта, там ще е церемонията, и на дора ще се премат поздравленията и просто няма да има кога да се направат снимките.
наистина очаквам мнения за това как бихте се почувствали ако сте гост и не получите нищо.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница