Подарък за гостите като спомен от сватбата - 3 част
didda:
Да, точно така смятаме и ние да направим. На семейство по 1 подарък, както и една покана - еквивалентно!
И тези, които са сами - индивидуален подарък, както и индивидуална покана!
Галюша:
как ви се струва идеята снимка направена на пъзел за подаръче за гостите
Kleo:
Цитат на: galiusha в юни 05, 2008, 14:01:07
как ви се струва идеята снимка направена на пъзел за подаръче за гостите
Само че трябва да намериш някоя печатница, за да ти го нарежат правилно.
Иначе идеята е сладка!
silviq-tamara:
Цитат на: dorina79 в юни 04, 2008, 19:40:52
някъде гледах подарък ангелче - момче евентуален подарък за мъжете.
то и моите подаръчета са едни момченца-ангелчета,много са слдки, но те ще са за дамите.мисля си че ако на мъжете им подарим пак някаква фигурка - те въобще няма да се зарадват.те не обръщат внимание на такива неща.видях едни кутийки направени като фраг и вътре с бонбонки и отделно едни шоколадови бонбонки с формата на бутилка,аз си мислех да си взема такава кутийка без бонбоните а вътре да сложа този -като бутилка,но не продават само кутийките.така става много скъпо-към 5-6 лв.
gostenka_82:
Момичета, аз моите ще ги взема еднакви, по-непретенциозен цвят или по-скоро в цвета на сватбената украса на ресторанта
не искам да се получи например ситуация, в която дойдат повече мъже и за някои ще трябва да оставим от женските подаръци, или пък обратното
не знам, то по принцип нали се потвърждава, но ако останат хора за последния момент... както например при нас в родата ок 10 човека, даже май повече, са под въпрос, защото чакат бебе и ....
до последно няма да се знае, те отсега ни ппредупредиха
Навигация
[0] Списък на темите