ДРЕБОЛИЙКИ - 3 част
skylife:
Цитат на: misskapriss в май 12, 2008, 10:38:04
Ето и снимка на първия готов късмет. Обточващата панделка е само на трипоски(ако така се пише) и ще я минавам на машина като се прибера в Пловдив на 24 Май и съдържанието на останалите късмети ще е повече, защото тук ми се струва че се губи едно такова =]
Kiksi - шие се панделката. Ако не ти се занимава, може да я дадеш на някой шивач - не е много скъпо - за Бургас разбрах, че е 0.60 лв на метър. А ако искаш - може само да ти ги минат на оверлог - имаше една снимка малко по- напред в темата на късметчета в червено.
Kiksi:
skylife , мерси за информацията!
Щом не е скъпо, ще се доверя на шивач, че съм много зле с шиенето! Давам цялото парче плат на шивач да ми го направи с кант и после режа от него малки парчета, така ли?
Много съм боса в това шиене... :[
Gery79:
Здравей Кикси, според мен първо трябва да си изрежеш кръгчета за късметчетата сголемина каквата искаш и тогаша да дадеш на шивач да ги обшие с кант.
Kiksi:
Gery79 , благодаря, че ме "светна", наистина е логично първо да се изрежат кръгчета, ама аз като нямам такова мислене и въобще не се сетих... :[ Точно така ще направя! :bravo:
borislavaa:
браво. наистина много красиво изглежда.
Навигация
[0] Списък на темите