ДРЕБОЛИЙКИ - 3 част

(1/93) > >>

maria_lakova:
ДРЕБОЛИЙКИ - 2 част
ДРЕБОЛИЙКИ - 1 част

Dalia:
Момичета, мислите ли, че тези платнените розови листенца са удачни за хвърляне пред църквата, заедно с житото, стотинките и бонбонките???...Няма ли да направим боклук на хората    *crazy* , но пък естествени...малко скъпичко ще излезе само за едно хвърляне. Какво ще кажете???

Noni:
Момичета благодаря за отговорите на тези които ми писаха.ако знаете как на майтап разбрах че мога да получавам лични съобщения.Аз много искам бутониери от живи цветя.какво ще кажете и за всички гости ако са от естествени цветя а не изкуствени.

Mrs.™:
Цитат на: Dalia в април 16, 2008, 16:59:15

Момичета, мислите ли, че тези платнените розови листенца са удачни за хвърляне пред църквата, заедно с житото, стотинките и бонбонките???...Няма ли да направим боклук на хората    *crazy* , но пък естествени...малко скъпичко ще излезе само за едно хвърляне. Какво ще кажете???

ами предполагам те после ще си изчистят,защото след всяка сватба остават ако не стотинки,то жито и бонбонки,а не съм видяла да е мръсно около някоя църква,което ме навежда на мисълта,че почистват :[ а защо искаш да са платнени,няма ли да е по-красиво с истински,или по-скъпо ще ти излезе :[

hellen:
Относно сатенените панделки - в края на Пиротска има няколко кинкалерии, в които има сатенени панделки - но там бяха широки 2 см, а аз исках да са 2.5 см. Намерих такива каквито ми трябваха в една кинкалерия в пресечка на Пиротска, ако знаете магазина "Аз и ти", кинкалерията е малко след него от същата страна и изборът там е с пъти по-голям. Цените пък са по-ниски от тези в кинкалериите на Пиротска.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница