ДРЕБОЛИЙКИ - 3 част

<< < (17/93) > >>

Капризче:
Eeeee, радвам се че ви харесват :[

Наистина е доста трудоемко. Панделката я трипосвах 30 мин на първия късмет. За другите предполагам че ще е по-бързо. Шиенето не вярвам да отнеме много време. А останалото е пълнене, връзване и зашиване на перлата. С други думи, само обточването отнема време.

Kiksi едно момиче от Варна ми изпрати 300 морски звезди. Много съм и благодарна. Abii от нашия форум беше така миличка да ги купи и да ми ги изпрати  :* Нещо като малки слънчогледчета има в РАМ, някъде по-назад из темата някое момиче беше сложило снимка на такива цветенца, но тя им беше боядисвала тичинката в кафяво, защото в оригинал е лилава. Не помня кое беше момичето, ще се разровя назад в темата ако ги намеря ще покажа.

Vanilly одеве забравих да кажа, че нещата които се слагат в късметите имат своята символика и не е желателно(поне според мен) да слагаш перлички. Житото е за плодородие(аз си го обяснявам като деца), монетата е за пари, а бонбоните- за да ви е сладък живота, т.е. да се разбирате. Разбира се можеш да сложиш перли, но се губи символиката.  =]

Gerka:
Аз бях със слънчогледчетата  :girlhide:

За бутониерките и едни свещи  съм писала на Kiksi в друга тема  *THUMBS*

Капризче:
Цитат на: Gerka в май 12, 2008, 11:41:21

Аз бях със слънчогледчетата  :girlhide:

За бутониерките и едни свещи  съм писала на Kiksi в друга тема  *THUMBS*

Вярно че беше ти. Извинявай миличка, но не се сетих веднага  @}->-- @}->-- @}->-- Много сполучливи бяха станали си спомням.  :bravo:

Gery79:
Днес като се мотах из сватбените салони и видях че продават такива малки флакончета които се използват да правят балончета от пяна (веро и вода) Та купих 4 и може да ги раздам на децата да правят балончета като излизаме от църквата.

Dginger:
Гери, много оригинално. Аз още се чудя какво да направя или да  купя за децата

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница