ДРЕБОЛИЙКИ - 3 част

<< < (15/93) > >>

Vanilly:
И аз искам да те питаз за перличките от къде и колко струват, и като цяло нещата, които си показала колко струват, за да знам горе долу колко ще ми излезе. Колко късметчета ще правиш? Аз мисля да правя 30 броя. И още нещо, дали бих могла да сложа такива перлички вместо бонбони?

Капризче:
Перличките са от магазин РАМ. Има много цветове и още сумати неща за декорация. Страхотен е магазина. Перличките струват 2лв пакетчето, а са поне 50 вътре. Тюла е 4лв/м, ширина- 1.40м, взела съм 1м, но остана малко. Панделката е по 0.20лв/м, взела съм 8м. Общо ще направя 29 късмета.

Vanilly до колкото знам броя на късметите е колкото са годините на булката или най-близкото нечетно число. Аз ще съм на 26 като се омъжвам и късметите ще са 27. Правя 2 в повече, за да си ги запазя за спомен  =]

Ето и снимка на първия готов късмет. Обточващата панделка е само на трипоски(ако така се пише) и ще я минавам на машина като се прибера в Пловдив на 24 Май и съдържанието на останалите късмети ще е повече, защото тук ми се струва че се губи едно такова  =]

Kiksi:
misskapriss , това за нечетния брой, за 1-ви път го чувам, не че съм суеверна, но май ще го спазя :)
Аз мислех да правя 30 направо.
Но сега ще направя 31 :) - аз съм на 28, значи ми трябват 29, а не се бях сетила, че ще искам да ми останат и за спомен.

Жалко, че няма такъв магазин РАМ в Бургас. Някой те беше посъветвал да си вземеш морски звездички от Практикер. Ти намери ли нещо там? Чудя се, дали да се разкарвам дотам въобще да търся малки слънчогледчета, но може и да отскоча.

Vanilly:
misskapriss, благодаря за инфото! То нямало да излезе много скъпо! Аз ще правя 30, защто съм на 28, за да е четно 29 и едно за нас, а може и няколко за нас. Да си призная и аз не се бях сетила да си оставя за спомен. Още не съм сигурна тюлът в какъв цвят ще е, но ако роклята ми е екрю ще са и те такива. Много е хубаво късметчето ти! Може би наистина ще стане още по- ако сложиш повече неща вътре! Успех!!!

Kiksi:
А я кажете, този кант по ръба на късметчето как го правите - лепите панделка или я пришивате  *crazy*? Въобще не мога да си го представя как става, а много ми харесва, само да не е голяма играчка да се направи?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница