ДРЕБОЛИЙКИ - 3 част

<< < (8/93) > >>

squirral:
Момичета може ли да ми кажете къде се намира магазин Джъмбо? Там явно има много неща за сватбата, а аз не разбрах къде да отида.

КатиНка:
На бул. България преди BILLA в ляво се намира. Този ориентир е ако идваш от центъра по бул. България. Ако си виждала магазин Sprider, заедно с него са разположени. JUMBO е до Sprider-а.

Mariasto:
Момичета, аз в събота бях в Джъмбо..Накупих си един куп джунджурии, на първия етаж има страхотни плаващи свещи, разни камъчета и още хиляди неща, които могат да се използват за декорация, само въображение да имаш :girl_wink:

Mrs.™:
за белите пера-в мол София в Пикадилито точно влизаш и от ляво има великденски неща и има пера-бели и жълти като венец направени,но може да се 'оскубят'

gucci:
http://forum.svatbata.bg/index.php/v/gucci/ukrasi/PIC_4136.JPG.html?action=gallery
ето тук е обещаната калия.има розови син и лилави.снимката не е много добро качество.

Gery79 магазина се намира до ЖП Гарата в уличката зад ОМВ накрая на улицата в дясно.Трудно ми е да ти го обясня къде се намира.Но мога да те заведа като решиш да идваш за това и да си ги видиш на място.Пиши ми на лични ако искаш за повече обяснения.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница