ДРЕБОЛИЙКИ - 3 част

<< < (9/93) > >>

Wienerin:
 @}->-- много ти благодаря Гери! аз утре ще се видя с майка в Австрия и тя ще носи калия купена от Бургас, надявам се да е същата като твоята, защото от нейната снимка не можах да се ориентирам, но твоята е много хубава, мъничка и нежна  :bravo:

maj4eto:
Slyn4o съвсем случайно попаднах на нещо по твоятя тема :)

hristi:
момичета ето едно много полезно сайтче    www.bridalpeople.com

Gery79:
Момичета поръчах си камерите за еднократна употреба които сиакм да сложа на всяка маса за гостите и те да си снимат каквото мислят че им харесва а после ние ще си ги проявим.Мисля че така могат да се уловят много повече и весели моменти- такива които може би фотографа няма да улови защото просто не може да е навсякъде. Прилагам и снимчица.Аз тази опаковка ще я сменя с такава която сама си направих за да е в тон с цвета на сватбата.Ох ама много добре се чуствам като вече и това е отметнато.целувчици

marchela:
Хей Gery, браво на теб  :bravo:
и аз ще имам такива камери  *THUMBS*, намирам ги за много забавна идея и вече си ги получих, много съм доволна, аз ще им лепна само отзад един весел текст ( има си отделено място ) че може всеки да снима каквото иска и после да ни ги даде ние да се ги проявим... *YAHOO*
ето как изглеждат мойте...пасват ни супер на розите навсякъде :girl_wink:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница