ДРЕБОЛИЙКИ - 3 част
Vanilly:
Здравейте, момичета! Искам да ви попитам дали случайно знаете къде мога да намеря бели перца, като от птица, като тези, които се слагат във възглавниците? Но да са хубави и по-големи, защото поканите ни са такива, ще ги поръчам от Арт, но пък ми трябват подобни и за подаръците за гости. Е ако не мога да намеря ще мина и без тях, но понеже вие сте на ТИ с всичко се чудех дали не сте виждали някъде нещо такова. Предварително ви благодаря!
Selvet:
Цитат на: Vanilly в април 22, 2008, 09:20:20
Здравейте, момичета! Искам да ви попитам дали случайно знаете къде мога да намеря бели перца, като от птица, като тези, които се слагат във възглавниците? Но да са хубави и по-големи, защото поканите ни са такива, ще ги поръчам от Арт, но пък ми трябват подобни и за подаръците за гости. Е ако не мога да намеря ще мина и без тях, но понеже вие сте на ТИ с всичко се чудех дали не сте виждали някъде нещо такова. Предварително ви благодаря!
Доколкото си спомням по магазините за сувенири и декорации се продават едни шалове от пера - можеш да си вземеш един такъв и да го " оскубеш " за да ползваш перата за подаръците .
Преди време търсех и аз пера и това се оказа най- изгодният вариант , а иначе съм въждала и само пера но доколкото помня цената беше фрапираща.
Успех !
hristi:
за такива шалове от пера за които говори selvet съм виждала че има в магазин рая на ул.Симеон.........
Vanilly:
Много ви благодаря! Само не разбрах кояе улица симеон, но ще потърся от тези шалове! То не е фатално, но ще видя, ако пасват и ми харесат ще взема, другата ми идея е за панделка и пеперуда, но трябва да е всичко в бяло, екрю или златисто...
КатиНка:
В магазините за платове също ще намерищ от тези перати шалове. Има на ул. Алабин няколко, както и до Централна поща има едно ателие и магазин, там също съм виждала. Мисля че Кинкалерия се казва, но не съм сигурна *db*
Навигация
[0] Списък на темите