ДРЕБОЛИЙКИ - 3 част
Wienerin:
Далия мерси @}->-- имат калии, видях ги на две снимки *YAHOO* сега ще трябва да се провери в Бургас къде има такива красотички и да се действа :bravo:
ох, ако не беше този форум нищо да не съм направила до сега :[
gucci:
Аз мога да ти кажа къде във варна да откриеш такива което на теб няма да ти помогне много защто знам че ти трябва за София или Бургас
Gery79:
Gucci можеш ли да ми кажеш за Варна.Не съм от там но роклята ми ще я шият и ми се искаше да съчетая малко нещата. Мерси @}->--
krasunkata:
Цитат на: Gerka в април 19, 2008, 18:46:56
Момичета, това е моят първи опит за бутониерки ..... най - накрая намерих цветче като слънчоглед :danceg:
Е, беше с лилава тичинка, но я боядисах ;) ..... и ми се струва, че стана добре =]
Това е само пробно и не се старах много с боядисването и може някъде да се вижда лилавото, но ако решим с милото да бътак такива бутониерките ни ще ги боядисам хубаво *THUMBS*
Ето, да видите и вие ...... кажете честно :scratch:
Герка и аз мисля че са малко бледи като цяло (може така да изглеждат само на снимката- незнам), но ще е добре да се подсилят цветовете и на мен ми се върти идеята да ги увиеш с натурално лико на дръжката за да изглеждат малко по пищни :[ - разбира се това е мое мнение. Като цяло обаче много ми допадат :)
Gerka:
Ами, да наистина жълтото е бледо и ще опитам да го направя по - наситено :)
Навигация
[0] Списък на темите