ДРЕБОЛИЙКИ - 3 част
Wienerin:
моля те кажи къде си ги виждала готови? @}->-- по булчински магазини, цветарски магазини или някакви складове? :bravo:
майка е намерила едни от развалян букет, но нямат дръжки :angry: цвета стои като плюшен и са по-отворени от тези на снимката :huh:
Gerka:
Момичета, това е моят първи опит за бутониерки ..... най - накрая намерих цветче като слънчоглед :danceg:
Е, беше с лилава тичинка, но я боядисах ;) ..... и ми се струва, че стана добре =]
Това е само пробно и не се старах много с боядисването и може някъде да се вижда лилавото, но ако решим с милото да бътак такива бутониерките ни ще ги боядисам хубаво *THUMBS*
Ето, да видите и вие ...... кажете честно :scratch:
menyanthe:
Аз мисля, че и жълтото трябва да го боядисаш - да стане по-ярко! :sunshine:
Капризче:
Gerka много хубави са станали бутониерите :bravo: На мен поне много ми харесват.
Момичета, ние вече си имаме морски звезди *YAHOO* благодарение на Abii, за което страшно много и благодаря :god: :god: :god: Сега сме решили тейбълките да ги направим като върху всяка звездичка сложим щипка крокодилче(моя мъж така им казва :P ) и картичката с името на госта да се защипва на нея. Не знам дали ме разбрахте, за това слагам и снимка. Само че вместо синьото и бялото топче ще са звездички. Знаете ли от къде в София мога да купя такива щипки, без долната част? И на каква цена са?
Dalia:
Цитат на: Wienerin в април 19, 2008, 13:15:39
:offtopic: Далия имаш темичка от мен за сватбата ти, не си се разписала в нея :girl_impossible:
момичета, моля за идеи тези калии от какво да се направят за да стоят толкова истински, майка ми говори за моделин? някой има ли идея какво е това и колко реални стават с него фигурките? било като тесто и се обработвало топло *crazy*
Weinerin, виж това...магазинът е Рая на Цар Симеон 90
http://catalog.bg/item.php?company=3557&special=300&id=1710
Навигация
[0] Списък на темите