ДРЕБОЛИЙКИ - 3 част
krasunkata:
Цитат на: Kleo в април 18, 2008, 10:36:59
Здравейте момичета!
Някои може ли да ми каже от къде мога да си къпя сватбени бонбони - захаросани бадеми, които се слагат в кутийки за подаръчета?
Kleo потърси ли в по-големите супермаркети- все си мисля че трябва да има там. Другото което ми хрумва е че съм виждала малки будки почти навсякъде в София където се продават различни видове ядки и сушени плодове. Убедена съм че там ще намериш такива бадеми... Успех :good_luck:
gucci мерси за идеята- вече си представих и по една малко перличка в края на панделката- супер си :bravo: @}->--
Abii:
Цитат на: Kleo в април 18, 2008, 10:36:59
Здравейте момичета!
Някои може ли да ми каже от къде мога да си къпя сватбени бонбони - захаросани бадеми, които се слагат в кутийки за подаръчета?
Във всички молове на щандовете за захарни изделия има различни цветове,като бели екрю седефени ,перлени и т.н. и различни големини големини .
Dalia:
Захаросани бадеми с различни цветове и примеси (портокалови стърготини и най-различни други) има в Скай Сити точно на влизане в мола, но са по 4.70 лв/100гр.
Wienerin:
:offtopic: Далия имаш темичка от мен за сватбата ти, не си се разписала в нея :girl_impossible:
момичета, моля за идеи тези калии от какво да се направят за да стоят толкова истински, майка ми говори за моделин? някой има ли идея какво е това и колко реални стават с него фигурките? било като тесто и се обработвало топло *crazy*
gucci:
според мен с моделин ще е трудно да изглеждат така.има такива готови можеш да си ги купиш и са много нежни.
Навигация
[0] Списък на темите