Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 16, 2025, 10:58:02

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Кога си направих теста за бременност?
На 3-тия ден от закъснението
На 10-тия ден от закъснението
Без тест, ходих на лекар
Просто усетих
Няколко дни преди датата на цикъла ми

Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 13   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Кога/как разбрах, че съм бременна?  (Прочетена 206343 пъти)

shtastliva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 770

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: септември 21, 2007, 12:03:46 »

Маги , миличка толкова се радвам за теб- пожелавам ти безпроблемна бременност и дано скоро всички се похвалим в тази темичка good
за нас и този месец няма радост, но не губим надежда smile
Активен
m_a_g_i_vs
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1261

Сърцето ми се раздели на две....

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: септември 21, 2007, 12:08:32 »

spirit благодаря ти ,и аз стискам палци и за вас в най скоро време да има хубава новина  blum
Активен
muhichka
Професор
Публикации: 385

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: септември 22, 2007, 20:51:36 »

Oh my ... Oh my ... Oh my ... лелеле ами аз отдавна не съм влизала тук и какво виждат очите ми ... изненадааааааааа
Магито е бременна!Скъпа много ама наистина много се радвам за теб и ЧЕСТИТО и лека и безпроблемна бременност!!! give_rose give_rose give_rose
Активен
m_a_g_i_vs
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: септември 24, 2007, 09:36:58 »

muhichka благадаря ти радвам се наистина да мие по леко от сега защото адски много повръщам в момента  bad bad bad
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: септември 24, 2007, 14:21:47 »

сладката ми тя скоро ще ти мине не се притеснявай а и като гушнеш бебчето всичко ще забравиш give_rose
Активен
m_a_g_i_vs
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: септември 24, 2007, 14:30:35 »

оххх kleo_20  дано да е така чул те Господ  smile
Активен
The_lucky
Новак
*
Публикации: 8

Щастливо омъжена майка

« Отговор #51 -: октомври 16, 2007, 09:45:51 »

Аз разбрах 2 седмици след закъснението,но тогава пиех противозачатъчни и го отдавах на това.Много ме болеше корема и за това посетих лекарката и там тя ми каза,че съм бременна!Какъв шок си беше!Но,радостта не закъсня и това се превърна в един от най-щастливите ми мигове!
Активен
tanzen
Ентусиаст
**
Публикации: 87

Много води не могат да угасят любовта...

« Отговор #52 -: октомври 16, 2007, 11:36:57 »

Аз пък вече бях спряла да мисля за бебе и след почти 2 месеца закъснение отново го отдавах на проблемите, които имах. И през тези два месеца къд ли не се покатерих, какво ли не разгледах. След това като се готвехме за сватбата (да кумуваме) и ръченица си друснах на воля. И като ме заболя коремчето - бързо си купих тест. Той взе, че се оказа положителен. Това си беше нашето чудо! give_rose
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
Публикации: 808

най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: октомври 23, 2007, 10:04:03 »

Значи на мен ми закъсняваше около 1 седмица, но на мен винаги ми е бил нередовен мензиса като изключим последните 6 месеца,когато пиех противозачатъчни (за лечение на поликистоза на яйчниците!).... Но незнайно защо юли месец ми дойде 3 пъти, а август 2 пъти и лекарката ми каза, че съм излекувана от поликистозата и ако искам да спра хапчетата, че нещо много зачести да ми идва. Да ги спра за 1 месец и профилактично да ги продалжа до края на годината...Да ама ние нещо не се пазехме вече, защото така бяхме решили и ето, че септември ми закъсня.Реших, че е от това, че съм спряла хапчетата, а и нали ми дойде за 5 месеца напред....След 1 седмица закъснение реших да направя тест.Беше 24 септември понеделник - на връщане от работа минах през аптеката и си купих геритамин, че нали пак нещо ми имаше и между другото взех и 1 тест...Нямах предчувствие, нищо.Направих го като се прибрах, бях самичка в къщи и нали трябва да изчакаш няколко минути и аз взех да чистя, нагоре-надолу...Поглеждам по едно време и какво да видя  Oh my ... PREGQ Oh my .... Оле боже, какво да правя!Разплаках се от радост и за миг осъзнах как ми се преобръща живота завинаги и си представих всичко, което ми предстои:  pqz  stork-gurl или  stork-boy, после  :baby_girl:или baby_boy и  Baby_b............................Направо не мога да опиша какво изпитах....Едвам изчаках милото да се върне от работа,а той веднага започна да ми разказва какво се било се случило през деня..........В другата темичка ще разкажа как казах на милото.....Само ще допълня, че след 2 дни направих 2-ри тест и той положителен, а тогава беше рожденния ден на мама и вечерта и подарих теста с панделка и така съобщихме и на нашите,а тя  cray cray cray cray от радост...............
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: януари 30, 2008, 11:10:22 »

Хайде и аз да споделя как и кога разбрах, че съм бременна. На мен ми закъсняваше няколко дни, но си мислех, че е от напрежение и притеснение, от смяна на работата (оказа се, че съм забременяла точно преди да я започна  Girl_hide ) и си ме болеше корема, както преди да ми дойде и си чаках най-спокойно без грам съмнение, че има нещо подоззрително, защото ние уж  pleasantry се пазехме  tease
И така след 9 дена закъснение, милото ме помоли да си направя тест, а аз му казах, че съм сигурна, че не съм бременна, но може и да си направя за успокоение. На десетия ден вече реших, че ще взема един за всеки случай и понеже бях сама на работа си го направих, без да очаквам каквото и да било друго, освен една единствена чертичка!  tease И каква беше изненадата ми като видях 2!  shok Oh my ... чак извиках от изненада и незнаех какво да правя  shok Те бяха толкова ярки и ясни, че не можех да се усъмня в теста просто.   good След това вече се замислих, че от известно време сутрин още като стана и се чувствам гладна, а аз никога не закусвам и ми беше доста странно  crazy но си хапвах и всичко беше ОК!
И така на 13.12 (фатална дата) аз разбрах, че съм бременна!  yahoo PREGQ pqz
Извинете ме за дългия пост, но исках да споделя с вас този прекрасен момент, който за мен беше и малко шокиращ  tease И все пак няма по-хубаво нещо от това да разбереш, че ще ставаш майка при положение, че го искаш и се чувстваш готов за това, както и мъжа до теб, разбира се!  good yahoo
Активен
Vessi
Професор
Публикации: 340

« Отговор #55 -: февруари 02, 2008, 19:02:58 »

Здравеите на всички! Реших и аз да споделя как разбрах за 2 чертички.Пазихме се със Слънцето и през август той вика стига с тези хапчета.Заех се аз да събирам инфо кое как става какво да меря къде да гледам и бях страшно обезкуражена.В общи линии от събраното инфо ставаше ясно че след противозачатъчни ще трябва да почакам  3-6 месеца.И така настроих се за чакане целия септември оправяхме градината - мъкнах колове,настилах трева,редих камъни. На 17.09 трябваше да ми доиде.Отивам до магазина преди работа, купих си превързочни материали ама викам я да метна и един тест малко ме наболяваха гърдите а и нали бях изчела всичко.Направих теста в тоалетната на супера.След вида на 2 черти загубих глас и картина, стана ми лошо, повърнах /извинете/ Oh my ... .Качих се на колата и на работа на паркинга "подпрях"  O_Oот вълнение колата пред мен -добре че нямаше никои.Едва дочаках края на смяната за да кажа на Сънчо.Малко дълго стана но следващия път ще ви разкажа как казак на Слънчо
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: февруари 02, 2008, 19:42:34 »

аз май не съм писала в темичката  :Pами не мислех честно казано че съм бременна защото все ми се струваше че Декември сме изпуснали момента и че нищо не е станало а и имах няколко пъти едно особено кървене!както и да е реших че е по-добре да направя тес(имах тежест и билка в гърдите,но по силна от друг път)пък има или няма то е ясно днес или утре няма да се промени резултата!!онемях когато видях че чертичките са две но едната по-бледа cray ми сега какво пък е това!!както каза тогава Дидка "бледа не бледа  бременна си" 8Pмного ми се щеше да е истина!!но реших че ако още два дни не дойде ще правя нов тест!!и така и стан анаправих нов и втората чертичка беше по-ярка  yahoo yahoo *YAHOO*радостта ми беше голяма но и примесена със страх какво следва какво ще правя и така нататък  на 17.01. 6 дни след теста доки питвърди че ще имаме бебче
Активен
PetraShili
Ентусиаст
**
Публикации: 108

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: февруари 06, 2008, 19:59:04 »

Ние с милото сме планирали нашето бебе, така че си знаехме и датата, (е добре де, докторката каза, че неможе да се знае "точната" дата на зачатието) но ние си броим петък, 13 юли, бяхме на почивка в България.  tease
Иначе за признаците: Хмм.. аз още на другия ден бях нетърпелива да си направя теста  sarcastic
Първия тест ми показа след 7 дена, и като се върнахме в Сърбия още следващия ден бяхме на ултразвук  funnytooth докторката бая ни се чуди и ни вика "Няма какво още да се види" показа ни някаква по нея малка точица която евентуално е нашето съкровище и ни заказа час след месец.
За този първи месец се усещах напълно нормално, нямах гадене, нищо, чак бях започнала да се тревожа да не да не съм забременяла и си направих и друг тест  laugh
А след този месец като се почна гадене и повръщане - нямаха край и така все до четвъртия....
Активен
Smithy
Регистриран

Публикации: 6

Happy In relationship

« Отговор #58 -: февруари 17, 2008, 12:28:33 »

Аз разбрах 2 седмици след закъснението,но тогава пиех противозачатъчни и го отдавах на това.Много ме болеше корема и за това посетих лекарката и там тя ми каза,че съм бременна!Какъв шок си беше!Но,радостта не закъсня и това се превърна в един от най-щастливите ми мигове!
The_lucky, това малко ме притесни за мен huhhuh.gif Аз съм на противозачатъчни и не искам бебе засега, а при теб все пак се е случило. Дано мен ме подмине в близките 3-4 години  tease А за теб, и за всички останали много се радвам, много е приятно, когато желаното щастие най-после дойде Bravo danceg Лека бременност на всички и повече спокойствие и красиви моменти занапред Sunshine
Активен
mi64o
Ентусиаст
**
Публикации: 145

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: март 11, 2008, 16:40:29 »

ами аз си знаех че този месец вече ще има бебе и така и стана.НО интересно че още преди да си направя теста започна да ми става лошо  bad от всичко дори от кафе и цигари без които неможех сутрин(а сега напълно липсват от ежедневието ми).И така направих си теста на 4 ден от закъснението и въпре че знаеш се разплаках  cray като видях двете четрички.Просо тръпката е неуписуема yahoo yahoo
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 13   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: