Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 17:21:33

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СМОЛЯН  (Прочетена 58611 пъти)

aniiii8
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

« Отговор #75 -: ноември 09, 2007, 08:52:01 »

Здравей gucci! cap Радвам се ,че ще имам кой да ме съветва. Моята сватба ще е през юни 2008г. и все още не сме започнали сериозно да се занимаваме с подготовката. Ще ходим в Смолян в края на месеца и ще оглеждаме разни ресторанти там и в Пампорово за да си харесаме нещо. Може би трябва да посетиме и гражданското. Незнам колко по-рано може да си запазим датата. chee
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: ноември 09, 2007, 09:33:58 »

Здрасти мила.за гражданското спокойно няма кой знае колко булки в Смолян.Ние също отидохме доста рано защото се притеснявахме да не стане проблем.Но те така или иначе искат да се плаща в деня на сватбата.Може да кажем да отидете март-април и няма да има проблеми.Ако ти трябва друго инфо питай.
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ

« Отговор #77 -: ноември 09, 2007, 09:39:23 »

В Смолян само едно гражданско ли има?  ohah
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: ноември 09, 2007, 15:15:06 »

Да мила само едно е гражданското.Смолян е малко градче и няма голямо разнообразие.За торит ти препоръчвам Сладкарница Фантазия за букети ти препоръчвам цветарски магазин Мери Ив за Видео да ти кажа аз не съм много доволна от нашия.Ди джея ни също имаше издънки.Ресторанта също.Но може при вас да е различно като знаеш предварително къде могат да се издънят.ресторанта като обстановка е добре и храна е добре но ни издъниха с посрещането на булката и с това че ни взеха тортата.А за прическат съм очарованаи от Салон Ребека фризьор Захари.Питите ни също бяха много красиви от една фурна дето не и знам името.Много се радвам че мога да помагам на някой щото при мен беше по трудничко и единствената ми опора беше  screwball squirrel
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ

« Отговор #79 -: ноември 10, 2007, 21:35:17 »

Много ти благодаря, за информацията.  funnytooth Мен най ме притиснява какъв DJ ще си намериме. Ние искаме и оркестър ,а това ще е още по-трудно. Има още враме...
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ

« Отговор #80 -: февруари 28, 2008, 22:54:52 »

Гучи ,защо не си доволна от DJ-Миро? На нас него ни препоръчаха. Оркестър не сме харесали. Слушахме няколко, но хич не ни харесаха.
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: февруари 29, 2008, 10:00:00 »

Ами като Ди Джей не е лош.Напротив.Просто при нас имаше някой издънки от негова страна.Но като цяло сме доволни.Не е бил пиян или нещо такова и не ни е изнудвал за пари.
Активен
HeYkpoTuMa
Любопитен
*
Публикации: 40

обичана!

« Отговор #82 -: март 17, 2008, 19:02:28 »

Момичета, някоя може ли да ми каже дали магазина на "АЗ и ТИ" в Смолян работи в неделя и с какво работно време?
Активен
svetlita
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #83 -: май 23, 2008, 11:17:35 »

Здравейте и от мен, и аз ще се омъжвам в смолян, макар че се сещам да вляза тук едва сега ,а сватбата е на 7ми юни....всъщност почти всичко ни е организирано, но определено е хубаво да се поуча от опита на другите, за да избегнем някой гаф ако е възможно. Някой от вас може ли да ми даде координати на гримьор в града? Не че не мога и аз да се гримирам, но искам д изглеждам наистина специално. Мерси предварително.  good
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: май 23, 2008, 13:55:07 »

В салона на Хари до Фотото има гримьорка аз единствено там намерих.Но аз не се реших да и се доверя а нямах време за пробен грим.Така че препоръки не мога да ти дам.за прическата мога да ти препоръчам Салон Ребека фризьор Захари.Просот има златни ръце.За торти мога да ти препоръчам Фантазията тортата беше и красива и вкусна.Нашата торта беше с крем шампанско.За букета се доверих на Мери иф и беше красив ама цените им са малко завишени.Ако мога да ти бъда в помощ питай с радост ще помагам.Като цяло избора не е толкова голям.
Активен
svetlita
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #85 -: май 23, 2008, 20:50:26 »

Да, забелязах , че няма много избор. Видях, че твоята сватба е била в родопски кът, това беше един и от нашите варианти, но се оказа, че на пампорово изобщо не е по-скъпо и ще сме в ресторанта на мургавец.  Благодаря ти за препоръката за фризьор, сега ще помоля свекърва ми да ми запази час, ако не е късно. Хм. оказа се че ми е запазила вече точно за него. Като говорим за лиспата на избор  girl_wink
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: май 23, 2008, 22:05:19 »

На мене Захари ми направи единия ден пробнаат а на другия ден официалната щот нямаше кога но съм страшно доволна и може да му пратиш поздрави.Ами да ти кажа ние не искахме да разхождаме гостите напред назад чак до Пампорово.На нас ни препоръчаха ресторант Кристал там до нещо като езеро се намира.На терасата било приятно ресторанта и хотела са нови.За видеото сме малко разочаровани но все пак добре се справи на фона на някой друг.Фото си беше наш приател и съм доволна.Ако мога да помагам питай за нещо друго.Много е кофти ритуала хич не ми хареса тази говори супер бързо без всякаква дикция.Има една по млада я гледахме на един запис и беше равнително по добра ама на нас тази ни се падна и ритуала беше скучен.
Активен
Djidji
Новак
*
Публикации: 10

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: ноември 16, 2008, 14:51:50 »

Здравейте,
пиша в тази тема, понеже много искаме на сватбата ни да има родопски гайди.....моля, ако на нечия сватба е имало да даде малко инфо, в нета не откривам такива музиканти, които биха се съгласили да пътуват
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: ноември 17, 2008, 00:18:48 »

Djidji, а къде ти е сватбата?
Активен
Djidji
Новак
*