Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:40:49

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СМОЛЯН  (Прочетена 58651 пъти)

gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: март 19, 2007, 11:10:31 »

Здравейте
май това е един от основните проблеми в Смолян избора на Ди джей и видеоопертор.Ами да ти кажа ние засега за видеоопаретор имаме два варианта и сега като си ходим на Смолян ще се видим с Михаил Хубчев и видеоопертора от Фото 2000 Недялко Чернев.А за Ди джей тепърва ще видим какво ще правим, защоот ние не искаме само някой да пуска музика ама и да ръководи ритуала.Ако познавате някой пишете.
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: март 21, 2007, 16:07:51 »

ели ето ги бутониерите.

* PIC_3185.JPG (114.67 KB, 1200x1600 - видяно 293 пъти.)

* PIC_3186.JPG (105.07 KB, 1200x1600 - видяно 316 пъти.)
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: март 21, 2007, 16:09:32 »

това бутониерите за всички гости ли ще са?
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: март 21, 2007, 16:11:52 »

много ми харесват, не приличат на нищо от булчинските магазини  Bravo. Обаче ще ти рябва подкрепление, ако трябва да сглобиш 70 такива. трябва от сега да започнеш  Good luck
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: март 22, 2007, 10:01:46 »

Не това ще са бутониерите на най близките .а  за другите ако не харесам нищо по магазините което е много вероятно ще измисля нещо по малко.Радвам се че ти харесват.Скоро ще ти представя и късметчетат и кошницата за късметчетата.Вчера харесахме и едни покани.И текста за поканите на кумовете и нашия са готови.Ама булката си няма нищо още-нито рокля нито обувки нито други аксесоари.Има си само бижута. Плачещо момиче
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: март 22, 2007, 12:56:05 »

е не се притеснявай и аз все още съм така blush, все още има време! А ние разглеждахме едни такива малки бутониери по сватбените магазини, но са много грозни и накичени. Мисля, че имаше едни, които приличаха на кала и бяха по изчистени, те могат да ти свършат работа, обаче са чисто бели.
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: март 22, 2007, 13:52:50 »

ами мисля довечера или утре вечер да пробвам да направя нещо интересно преди малко ми хрумна една идея.В събота мисля да купя и цветя и да направя една примерна аранжировка на икебана за маса.Казах ли ти че си намерих свщничета каквито търсех.Те са само за свеща и са прозрачни и матови.Решила съм да купя такива и да ги завържа с една панделка.А междудругото мислим да сменяме ресторанта.Какво мислиш за ресторанта на хотел Кристал.Намира се до Смолянските езера.
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: март 23, 2007, 00:00:17 »

А супер !!!
Ресторант Кристал е доста изискан, само трябва да видиш разположението на мсите и дали ще събере 70 човека. иначе е страхотна идея!!! good
 Храната им е чудесна!!! Мога да кажа, че това е най-доброто завдение за момента в Смолян  smile
 Малко е скъпо, обаче порциите са големи и е наистина вкусно!
Дано да събере всички хора. Трябва да отидеш и да видиш, защото има една ниска преграда през средата на помещението и малко масите стоят отделени, но все ще предложат нещо!
 И обслужването им е много добро!
 Мисля, че и повече ще ти пасне на украсата, защото не е битово. УСПЕХ !!!! Good luck
 Между другото на нас там ни беше годежа  danceg
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: март 23, 2007, 00:02:21 »

Само че ще е доста далече от хотела, който ще резервираш! Но разстоянията в Смолян все пак не са големи  и едно такси излиза към 5 лева  girl_wink
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: март 23, 2007, 10:43:19 »

Ами в сайта им пише че ресторанта е с капацитет 90 човека.Колко Ви искаха за куверт в ресторанта на годежа.Ами ние ще говорим и за хотел евентуално ако стане.Нас ни притесняват повече цените отколкото това че е далече
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: март 23, 2007, 10:59:04 »

ние не бяхме на куверт. Всеки си поръчвваше каквото си поиска, а и не се ограничавахме. за 11 човека излезе към 350 лв. Но ние си хапвахме доста разхитително. А хотелът е май 3 звезди и е скъпичък, но не знам колко.
 Трябва да попиташ, може би има някаква отстъпка за такива големи тържества  good
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: март 23, 2007, 11:19:40 »

ами ако се окаже че цената на ресторанта ни устройва а на хотела не ще ги настаним в друг хотел.А и те повечето ще са с коли така че мисля че няма да е проблем пътуването.Ами куверт докъм 20-25 лв на човек ни устройва.Но ще видим.Ако не стане ще се върнем на Родопски кът.Ти кой ресторант би ни препоръчала оснен този на Макрелов и на Кипарис Алфа.
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: март 23, 2007, 11:25:25 »

Аз Бих ти препоръчала Кристал и Милано, но в последния обстановката също е битова. А може и ресторант Болеро, той е зад киното, точно на центъра. Изглежда добре - стлиен е, чистичък е, обаче не знам колко човека ще побере. Довечера ще идват майка и татко, те познават собственика на заведнието и ако те интересува мога да ти кажа какви горе долу ще са цените на кувертите там.
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: март 23, 2007, 14:37:14 »

Да може да попиташ за някакви куверти.Ние сме пуснали  и искане за оферта по имейла и ще видим на мен по снимките определено ми допада.Милано къде се намира.Мен не ме претснява толкова битовата обстановка колкото това че нямат условия за сватба.
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: март 25, 2007, 19:23:05 »

за Милано не знам дали ще ти харесат условията. Той е на два етажа, но вече е доста голям. Намира се на стълбите до планетариума. Там готвят хубаво. А майка каза, че може би в Кристал ще могат да ви направят куверти за по 20 - 25 лева. Все пак много зависи и от това, какво искате да има в менюто, но определено цените не са като в софийските ресторанти. Стискам палци да стане!!!!  Good luck Good luck Good luck.
Определено и аз съм на мнение, че в Кристал ще е много по - добре, отколкото Родопски кът. като се замислих колко украса ти трябва, за да украсиш Родопски кът...
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: