Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 04:30:46
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В СМОЛЯН
Страници: [
1
]
2
3
...
9
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В СМОЛЯН (Прочетена 58590 пъти)
gucci
Leader
Обичаме се!
СВАТБА В СМОЛЯН
«
-:
февруари 09, 2007, 16:39:28 »
Здравейте
търся булки които са се женили или ще се женят в Смолян.Нека да си помогнем заедно като обменим идеи
«
Последна редакция: февруари 23, 2011, 09:02:07 от fiibi_bg
»
Активен
junglegirl^84
Сватбар
обичай врага си,това ще го влуди!!!!
Re: Смолян-има ли булки от там.Пишете моля ви
«
Отговор #1 -:
февруари 09, 2007, 18:44:09 »
напълно те разбирам *THUMBS*а също съм от по-малък град (от Пазарджик) и е много трудно когато няма с кого да споделиш идейките си
няма дори кой да ни предупреди за некадърни фотографи и ди джеи-пияници
но все някак ще се справиш
а и може да изскочи някой от Смолян
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #2 -:
февруари 13, 2007, 17:30:19 »
Аз съм от Смолян, но сватбата ми ще бъде в Златоград. Много е объркано положението. Ще трябва доста да се потрудим за да стане всичко идеално. Особенно ако става въпрос за нещо по- различно
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #3 -:
февруари 19, 2007, 11:33:54 »
Наистина ще е трудно но няма да се отчайваме.И при нас всичко ще е супер.Ако на някого мога да помогна много ще се радвам.Аз вече почнах да се ориентирам в нещата.skrubol ще се радвам да си кажеш мнението за ресторант Родопски кът и за хотелски комплекс Мони.Ние на тях се спряхме.Много ни е трудно да намерим видеоператор и ди джей.Видеооператора ни иска много пари а не са им хубави нещата.Защо сватбата не е в Смолян ами в Златоград.Хайде момичета стискам палци всичко да е добре.
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #4 -:
февруари 19, 2007, 19:13:28 »
Аз си избрах Златоград, защото сватбата ми ще е през лятото и искам да е на открито, а там намерих единственото място с по- голяма градина
в околността.
За ресторант Родопски кът имам много бегли наблюдения, ходила съм там само веднъж. Доста просторно е, обаче храната (по мое мнение
, разбира се!) беше ужасна и озвучаването - също!
Може би ако си направиш собствено меню ще е по- добре.
За този комплекс Мони нищо не мога да кажа, дори не съм чувала за него.
Аз лично мисля да си наема фотограф, оператор и диджей от София.
Надявам се от агенцията, която избера да ми предложат разнообразен избор. В Смолян има около 3 фирми, които предлагат фото услуги, честно казано не знам какви са предложенията им, не съм се интересувала, но не бих разчитала на тях като знам, какви снимки за паспорт правят някой от тях
.
За диджеите мнението ми е подобно, но разбира се много зависи и от предпочитанията относно музиката
. Аз имам наблюдения за някой от смолянските, но не знам кои и дали се занимават с озвучаване на сватби.
Разбрах, че има някаква агенция, която украсява ресторанти за сватби и може би там могат да ти предложи някакъв оператор, фотограф или диджей.
Надявам се да съм била полезна. Ако мога да помогна с още нещо ...
Успех!!!
«
Последна редакция: май 17, 2007, 10:17:46 от maria_lakova
»
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #5 -:
февруари 21, 2007, 10:38:58 »
Здравей отново
за Родопски кът ние ще си избираме менюто и това което харесахме го и опитахме и сме доволни.Ние проблема с фотографа го решихме.Видеоператора обаче ние е проблем.Ти за кои 3 фирми се сещащ.Ще се навие ли някой да дойде от София в Златоград.Ако намериш такива Ди Джей и Видеооператор ще ми напишеш ли кординатите им.Междудрогото кога е сватбата ти.Препоръчай ми някой Ди Джей за които имаш наблюдения.Коя е тази агенция за която споменаваш.Аз такава в Смолян не намерих.Ама може би незнам къде да търся.Благодаря ти много за всяка помощ.Вече толкова съм се отчаяла за много неща.
поздрави
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #6 -:
февруари 27, 2007, 13:09:47 »
Здравей
!
Това за Родопски кът е много добре
. Аз бях там на 24 май, за среща на класа и имаше готови куверти, което може би е повлияло на кухнята им
За фотографски услуги се сещам за фирмите, но не съм сигурна за имената - едното май е АГФА фото, другото е КОДАК, а третото е едно малко ателие в кв. Райково, но на него не му знам името. Ти какъв фотогрф си намерила, от Смолян ли е?
А за оператор и ди джей, сигурно споменах, че агенцията, с която ще работя, си има такъв персонал и ще дойде до Златоград, заради сватбата ми
. А сватбата ми е на 18 - ти август тази година
.
Мисля, че повечето от фирмите пътуват извън София, обаче се плащат пътните и евентуално спане и командировъчни.
За фирмата в Смолян, която се занимава с партита не мога още да ти изпратя нищо, защото изгубих визитката
, но веднага щом я намеря ще ти дам координатите и. Аз не съм се обаждала, просто знам, че съществува и, че офиса и се намира в Центъра за работа с деца (бивщия Младежки дом).
Не се отчайвай, мисля че ще се справиш. Кога ще е събитието
?
Знам, че има много работа да се върши, но щом е уредено яденето и настаняването другите неща са много по-приятни
Пожелавам ти успешна подготовка и до скоро
«
Последна редакция: май 17, 2007, 10:18:00 от Teo
»
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #7 -:
март 01, 2007, 17:52:24 »
Цитат на: skrubol в февруари 27, 2007, 13:09:47
А за оператор и ди джей, сигурно споменах, че агенцията, с която ще работя, си има такъв персонал и ще дойде до Златоград, заради сватбата ми
. А сватбата ми е на 18 - ти август тази година
.
Здравей и Честита баба Марта
И моята сватба ще е на 18,08,2007.Ти как си избра датата.Да се надяваме че тогава ще има много слънце.Аз вече се поуспокоих за сватбата.Ти с коя агенция работиш и как са им цените .Вече повечето неща се нареждат.Фотографа е наш приятел от студентските години и се занимава полупрофесионално с това-т.е. има професионална техника и начин на снимане но не се занимава изцяло с това а по междудругото.Иначе за видеооператор имам вече няколко оферти остава да видим някой неща които са правили и да преценим.За Ди Джей обаче нямам никаква идея къде ще го намерим.Има само една сламка евентуално да говорим с радиоводещия на радио Чан.Той бил познат на познат на моя мъж.Абе дълга и широка.Иначе купихме чашите шампанското,харесахме покани,купихме костюм риза вратовръзка за маладоженеца.Останаха му само обувките.За прическа ще си я правя или при Нели или при Ребека или при Хари на Пампорово.За грим още незнам къде.Букета или ще е от магазинче за желания или от Варна.Харесах си рокля и обувки и було.Ама още е рано защото съм в процес на отслабване.Ако искаш мога да ти пратя снимки нанещата които харесах.Бижутата си направих сама.Сега на 31,03,2007 най вероятно ще ходим да запознаем родата до Смолян и ще гледам пак.Ти иначе в Смолян ли живееш.Ти докъде си с сватбата.Пиши.Можеш да пишеш и на ICQ-215-874-440.Чао за сега
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #8 -:
март 05, 2007, 17:39:48 »
Здрасти Честитиа Баба Марта и на теб!
Като чета какво си си набавила, аз направо съм до никъде
Миналия ден си купихме чаши за чупене в ресторанта, тъй като минавахме покрай Асеновград и реших да обиколим, а да и обувки за мен, които обаче не знам дали ще са за свтбата или просто ще са обувки за мен
. Нямам нищо друго готово за сега. Надявам се скоро да имам покани, но още ги обсъждаме. А за Ди джей мога да ти препоръчам Костадин Каров, беше ди джей в Букси, но не съм сигурна, че още се занимава с това, пускаше хубава музика и не говореше глупости по време на паузите.
Много ще се радвам да ми покажеш нещата, които си си харесала
, аз ходя по магазините, но нищо не мога да си избера
имам чувството, че всичко е еднакво. Ти къде си хареса всички тези неща?
Намерих телефоните на тази фирма, за която ти казах, в Смолян. 0888008464 - Евдокия Трифонова и 0888564654 - Елена Спиридонова, дано да ти помогнат
, но ти доста добре се справяш.
А датата си я избрахме просто защото август е най- свободен и за двамата, а 18-ти е защото трябва да е слет 15-ти (Богородица), защото ще имаме венчавка в църква, а по време на пости май не е много добре да се венчаваш в църква и така стана 18-ти, само дано да не вали, защото ще ми се прецакат плановете
Аз по принцип живея в Смолян, но сега уча в София и много, много не се прибирам там, затова не мога да ти дам кой знае каква информация, нещата много са се променили, но майка ми и баща ми ме запознават със ситуацията.
Хайде чао от мен за сега.
«
Последна редакция: май 17, 2007, 10:19:00 от Teo
»
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #9 -:
март 07, 2007, 14:58:12 »
здрасти
много ти благодаря за инфото за Ди Джея ама ако успееш и телефон да ми дадеш ще бъде супер.Нещата които съм харесала са от Варна защото аз живея там и тука до края на седмицата ще се опитам да ги кача в нета.Чаши в Смолян има в Магазинче за желания.Намира се до младежкия дом.Ама нашите са от Варна.И не са от булченски салон защото по салоните чашите са ужасно претрупани.Украсата на чашите шампанското и бижутата сама си направих.Ще ти пратя букета който съм си харесала.Роклята е на Булчинска къща "Аз и ти". Обувки си харесах в Плевен.Ами да ти кажа май повечето неща не съм си ги харесала в булченски салони а напротив.За магазини мога да те насоча в Варна.В Смолян няма никакъв избор.Писала съм ти на ICQ.Обещевам скоро да кача снимки на чашите и бижутата.
[attachment deleted by admin]
torta_33.jpg
(7.69 KB, 172x241 - видяно 395 пъти.)
torta_33.jpg
(7.69 KB, 172x241 - видяно 410 пъти.)
gallery3-1.jpg
(5.01 KB, 100x133 - видяно 4787 пъти.)
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #10 -:
март 08, 2007, 09:23:36 »
снимчици
tania.jpg
(123.86 KB, 355x300 - видяно 447 пъти.)
index.jpg
(58.01 KB, 600x611 - видяно 491 пъти.)
009.jpg
(67.83 KB, 640x480 - видяно 458 пъти.)
pri4-f.jpg
(28.59 KB, 328x408 - видяно 465 пъти.)
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #11 -:
март 08, 2007, 09:26:35 »
за прическите много не съм навита да съм с тиара и ще видя дали може да се замени с нещо.а това е модела на късметчетата които кумата ще прави ама няма да са в оранжево а в цвета на роклята
pri4eska-f.jpg
(33.85 KB, 328x408 - видяно 3891 пъти.)
za nona.jpg
(29.5 KB, 153x146 - видяно 4829 пъти.)
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #12 -:
март 08, 2007, 10:18:07 »
Ето и тортата, която съм избрала аз