Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 18:00:24
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Всичко около сватбата
(Модератор:
магито
) > Тема:
Стреса преди сватбата?
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Стреса преди сватбата? (Прочетена 137543 пъти)
pleasure
Баш Майстор
love is in the air....
Отг: Стреса преди сватбата?
«
Отговор #120 -:
юни 06, 2007, 09:25:56 »
Момичета, длъжни сте да сте смели и уверени
Още колко неща ще Ви се случват в този живот, но до тогава няма да си Ви останали нерви за трошене...
Искам да ви разкажа какво ми се случи на мен, 2 м преди сватбата, брат ми се оплака от някаква болка и така по изследвания напред-назад и се оказа, че има тумор
(той е само на 19г.) аз направо бях в потрес, казах си "Майната й на сватбата, детето е по-важно" и за около седмица се направиха всички прегледи и изследвания и се разбра, че трябва веднага да се оперира. При това,за всичко това което се случва знаехме само аз и мъжът ми (вече
) и предполагам, че и брат ми подозираше, че нещо не е наред, но едва ли е знаел със сигурност. Не посмяхме да кажем на майка ми и баща ми цялата истина, защото коя ще е тази майка, на която ще и кажеш толкова страшно нещо...и тя ще го приеме...сигурна съм, че няма такава...!!!Та така операция, всичко слава Богу след нея беше наред и мина по-добре и от очакването, трябваше да кажем и на родителие, но при свършен факт вече беше малко по-малко страшно (а аз как съм живяла, как съм лягала и ставала през това време когато само аз знаех, не питайте) та така всичко се разви благополучно, но вече беше останал само около 1 м. за подготовка, а аз преди това бях успяла да запазя основните неща и нищо повече...но да не се отплесвам.
Мисълта ми е, че ей за такива неща трябва да си пазим нервите....!!!
«
Последна редакция: юни 06, 2007, 22:46:22 от pleasure
»
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #121 -:
юни 06, 2007, 09:33:29 »
Смърфиета наистина информирай се за имена и ги питай за всеки случай дали са заети или не , за да няма още по-големи изненади в последния момент !!!
!!!!!
а пък аз добре, че поне излизам от 1 юли в отпуска и ще имам една седмица преди сватбата да се оправя с възникналите в последния момент неща !!
Активен
Ели .
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #122 -:
юни 06, 2007, 09:35:17 »
Цитат на: pleasure в юни 06, 2007, 09:25:56
Момичета, длъжни сте да сте смели и уверени :girl_wink:Още колко неща ще Ви се случват в този живот, но до тогава няма да си Ви останали нерви за трошене...
Искам да ви разкажа какво ми се случи на мен, 2 м преди сватбата, брат ми се оплака от някаква болка и така по изследвания напред-назад и се оказа, че има тумор
(той е само на 19г.) аз направо бях в потрес, казах си "Майната й на сватбата, детето е по-важно" и за около седмица се направиха всички прегледи и изследвания и се разбра, че трябва веднага да се оперира. При това,за всичко това което се случва знаехме само аз и мъжът ми (вече
) и предполагам, че и брат ми подозираш, че нещо не е наред, но едва ли е знаел със сигурност. Не посмяхме да кажем на майка ми и баща ми цялата истина, защото коя ще е тази майка, на която ще и кажеш толкова страшно нещо...и тя ще го приеме...сигурна съм, че няма такава...!!!Та така операция, всичко слава Богу след нея беше наред и мина по-добре и от очакването, трябваше да кажем и на родителие, но при свършен факт вече беше малко по-малко страшно (а аз как съм живяла, как съм лягала и ставала през това време когато само аз знаех, не питайте) та така всичко се разви благополучно, но вече беше останал самооколо 1 м. за подготовка, а аз преди това бях успяла да запазя основните неща и нищо повече...но да не се отплесвам.
Мисълта ми е , че ей за такива неща трябва да си пазим нервите....!!!
олее какво си преживяла направо ужас !!! важното е че всичко е ок !! брат ти сега добре ли е?
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #123 -:
юни 06, 2007, 09:37:23 »
pleasure, напълно съм съгласна с теб и се прекланям пред огромната ти смелост на истинска по-голяма сестра!!!!!!!!
Активен
Smurfieta
Сватбар
«
Отговор #124 -:
юни 06, 2007, 09:42:27 »
pleasure
, много е страшно това, което сте преживели! Браво, че си запазила силата на духа, аз на твое място щях да рухна със сигурност
И мен от това много ме е страх - да не се случи не дай си Боже нещо лошо с близките ни.
А за DJ - това е основна тема на разговори с любимия. Аз го натискам да проверим за други, той не иска, рано било, ако до седмица не се появи нашия, тогава сме щели да му мислим!!
Как може да е толкова спокоен не знам, даже се скарахме за това и сега не смея да отворя темата, защото и двамата сме много изнервени
.
На първия DJ не сме оставяли капаро, той каза, че не взема, само си записва всяка двойка на едни бланки и това му е ангажимента
Доколкото разбрах от други момичета, които са го ползвали - така си работи той и не са имали проблеми. Даже са мног одоволни всички, на много места четох отзиви.
Искам да идва вече и да минава тази сватба защото ми омръзна
Активен
pleasure
Баш Майстор
love is in the air....
«
Отговор #125 -:
юни 06, 2007, 09:43:23 »
Благодаря момичета
Да, сега той е добре....но има риск в следващите няколко години (за което пак никой друг не знае, но как да им кажа
по-добре само на мен да ми тежи, а не и на всички останали) и като се сетя косите ми се изправят...но аз съм сигурна, че с детето всичко ще е наред (хехе той какъв мъж е станал, а аз му викам "детето"
) но дайте да не си говорим за тъжни неща...
Искам да Ви кажа да се НАСЛАЖДАВАТЕ на подготовките си, а не да им се ядосвате....
То така или иначе, винаги ще се случи нещо, което не е предвидено и планирано...но нали после трябва да има за какво да рзказвате на деца и внуци.....
«
Последна редакция: юни 06, 2007, 19:12:49 от pleasure
»
Активен
emily
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #126 -:
юни 06, 2007, 09:49:32 »
pleasure, браво на теб момиче! Изживяла си наистина нещо, което е трудно за мног от нас. Поздравления за смелостат и куража ти
И дори си успяла да направиш и една красива сватба -
Желая ти винаги да си така силна!!!
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
«
Отговор #127 -:
юни 06, 2007, 18:59:04 »
pleasure
възхищавам ти се за невероятната смелост и кураж!
Много малко хора могат да реагират така адекватно и храбро в такава ситуация и да запазят силата на духа си и оптимизма си. Ти си героиня! Такива жени като теб трябва да служат за пример на всички нас!
Ти не само си силна жена, но имаш и невероятно добра душа. Да спестиш на близките си толкова много мъка като го задържиш само за себе си е наистина подвиг достоен за медал за самоотверженост! Явно има и ангели сред нас!
Активен
pleasure
Баш Майстор
love is in the air....
«
Отговор #128 -:
юни 06, 2007, 19:16:49 »
Ееееее не съм чак такъв ангел... :PПросто много ми се искаше да Ви предпазя от излишни нерви (въпреки, че това едва ли е възможно).Майната им на някакви DJ-и и др. неразбории, това са истинските неща за, които може да се ядосва човек. Пазете си нервите, това ми е мисълтта..
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #129 -:
юни 06, 2007, 20:34:45 »
Цитат на: prin4ipessa в юни 06, 2007, 18:59:04
pleasure
възхищавам ти се за невероятната смелост и кураж!
Много малко хора могат да реагират така адекватно и храбро в такава ситуация и да запазят силата на духа си и оптимизма си. Ти си героиня! Такива жени като теб трябва да служат за пример на всички нас!
Ти не само си силна жена, но имаш и невероятно добра душа. Да спестиш на близките си толкова много мъка като го задържиш само за себе си е наистина подвиг достоен за медал за самоотверженост! Явно има и ангели сред нас!
Напълно съм съгласна с казаното!!!
Браво на теб,
pleasure
, наистина ти се възхищавам за силата и смелостта!!!
Дано всичко е наред с брат ти!!!
Активен
maslinka
Публикации: 3663
«
Отговор #130 -:
юни 06, 2007, 21:07:10 »
pleasure възхищавам ти се на смелоста,мен ако ми се случи нещо подобно хич няма да ми е до сватба.добре че вече всичко е наред и дано братчето ти се оправи.ти си много силна жена
Активен
pleasure
Баш Майстор
love is in the air....
«
Отговор #131 -:
юни 06, 2007, 22:52:04 »
Ами то и на мен не ми е било до сватба, но продължавайки да се подготвяме за сватбата създаваше впечатление у родителското тяло, че всичко е наред, иначе представете си как аз им обяснявам как всичко е наред, но отменяме сватбата. Нямаше нищо случайно цяла стратегия бях измислила, просто "Болшой театър" пасти да ядат, но всичко беше за тяхно добро (родителите)...или поне така си мисля
Страшно Ви благодаря за всички мили неща които сте ми написали...!!!
Активен
Vanity
Ентусиаст
«
Отговор #132 -:
юни 07, 2007, 08:13:20 »
И аз бях под стрес на сватбата си и даже получих едно сърцебиене въпреки, че седмица преди датата бях на почивка /от фирмата/ Тази почивка мислех, че ще ме поуспокои но като се върнах всеки ден проблем
. И така на сватбата булката беше на успокоителни
-но какво да се прави всичко мина
Активен
goldi
Баш Майстор
«
Отговор #133 -:
юни 07, 2007, 09:18:59 »
Аз нали от вчера вече си имам рокля, та кошмарите сега започнаха за прическата. Цяла нощ сънувам,че не могат да ми направят прическа и беше ужас
Активен
galchos
Сватбар
Публикации: 235
«
Отговор #134 -:
юни 07, 2007, 09:33:02 »
аз за това се опитвам да отлагам нещата за последния момент, защото не ми се иска да се стресирам излищно, а да стресирам и проекто мъжа, защото когато съм изнервена, мога да изкарам всеки човек от нерви, непоносима съм. Не знам дали е по-добре обаче да отлагам всичко за на края, да не взема да не изпипам нещо, че не ми се излага пред 200 човека
Активен
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...