Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 06:59:26

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб "Изчакващи с БЕБЕправенето"  (Прочетена 123302 пъти)

mimeto
Ентусиаст
**
Публикации: 129

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: август 12, 2008, 13:18:42 »

И аз се записвам в този клуб с надеждата в най-скоро време да се преместя в "клуба на бебеправщите".Изчакваме не защото  нямаме финансовата възможност да отгледаме едно бебе,не защото нямаме условия...-да нямаме,но няма и да имаме и както казва Bulechka:"Точен и идеален момента за бебе никога няма!" все нещо ще те спира.Ние изчакваме с бебеправенето по здравословни причини,утре съм на гинеколог и ако той каже,че всичко е ок-започваме с опитите yahoo
Така,че мили момичета,не губете ценно време,защото колкото повече чакате повече трудности ще срещнете,а точният момент все няма да идва и по-трудно ще се решите на тази стъпка nea
Поздрави и прегръдки на всички give_rose
Активен
Оля
Сватбар
Публикации: 255

сем. Желеви

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: август 12, 2008, 14:44:12 »

Добре дошли на Аничка и Мимето!!!!
Аничка, много добре те разбирам! Само човек, който си е имал проблеми с нервите знае какво е. Много силно се надявам твоите лекарства да са от по-безобидните и да се оправиш много скоро. Отпусни се и не го мисли много, много, защото (поне до колкото съдя по себе си) страхът винаги го има. Абе каквото и да е - депресирани или нервни трябва да се държим заедно, за да вървим по-лесно напред! Успех Госпожо!!!! girl_in_love
Миме, а на теб ти пожелавам хубави резултати и скоро заедно с теб да се запишем в темата на действащите двойки!!!! give_rose
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: август 12, 2008, 16:25:41 »

Оля благодаря за топлото посрещане, само да кажа че си абсолютно права за това, че само човек който е преживял същото може да ме разбере, а страха наистина винаги ще си го има, като цяло тази година да чукам на дърво съм много по добре, миналото лято беше ад под небето, та се надявам нещата да се нормализират, за да мога спокойно живот и здраве да си изкарам бременноста, ако разбирасе успеем да си имаме бебче, защото то си е божа работа, много се надявам всичко да е ок.
Активен
mimeto
Ентусиаст
**
Публикации: 129

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: август 12, 2008, 19:00:21 »

Дано миличка Оля дано да са добри и аз ще се радвам за теб ако и при теб всичко е наред когато посетиш лекаря.Желая ти весела сватба и незабравим сватбен ден heart
Активен
Omnia
Любопитен
*
Публикации: 30

« Отговор #274 -: август 13, 2008, 14:49:56 »

Оля благодаря за топлото посрещане, само да кажа че си абсолютно права за това, че само човек който е преживял същото може да ме разбере, а страха наистина винаги ще си го има, като цяло тази година да чукам на дърво съм много по добре, миналото лято беше ад под небето, та се надявам нещата да се нормализират, за да мога спокойно живот и здраве да си изкарам бременноста, ако разбирасе успеем да си имаме бебче, защото то си е божа работа, много се надявам всичко да е ок.
добре разбирам за какво говориш - когато решите да си имате бебче се посъветвай с лекарят ти. Той ще реши какво кога и как да пиеш без да вредиш на бебчо. Да не говорим, че радостта от бебето и бременността със сигурност в голяма степен ще изместят страховете ти. Всичко ще е наред.  girl_wink
Активен
Оля
Сватбар
Публикации: 255

сем. Желеви

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: октомври 22, 2008, 12:14:52 »

Е, момичета отивам по-нататък. Да ви кажа честно май никога няма да има подходящ момент.... затова решихме да вървим смело напред, пък детенцето да си дойде когато му е писано!
Целувам ви всички, ще ви чакам в съседното клубче!!!
Активен
блясъчко
Професор
Публикации: 415

щастлива звездичка

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: октомври 22, 2008, 13:06:39 »

за решението  Bravo дано скоро си имаме още една бъдеща мама, успех  give_rose
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: октомври 23, 2008, 08:59:42 »

Оля браво за решението и от мен!  Bravo Успех!
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: октомври 23, 2008, 09:53:14 »

Хей мацки вие кво се мъдрите и чакате още я бързо в другата тема witch tease
Активен
Fenix
Професор
Публикации: 424

Идеееее пролет! :))))

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: октомври 30, 2008, 22:10:24 »

Мацки, аз не че много време бях в темата, ама все пак да кажа, че изчезвам в другата... blush В толкова планове и "ако"-та се омотах в един момент, че си дадох сметка- така не става..с толкова условности до 40 ще се кумя кога е най-добрият момент.  pardon И реших- смело и безотговорно /условно,де  girl_wink/- спираме да се пазим, пък каквото стане  Girl_hide И когато...

На вас- късмет и до нови срещи в другата тема.  give_rose
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: октомври 31, 2008, 11:41:23 »

Феникс успех и да не стоиш дълго в другата тема! Браво за решението!  Bravo
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: ноември 01, 2008, 16:49:55 »

Момичета,здрвейте!Реших и аз да се запиша тук. smile
На този етап и ние изчакваме,защото минах едно лечение за сваляне на групата. sad
Следващата седмица съм на преглед и ако мине всичко наред-остава още едно тримесичие и започваме и ни е с бебеправенето! yahoo
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: ноември 01, 2008, 17:28:14 »

Писе, извинявай, ама каква е тази група, че нещо не ми стана ясно... blush
Успех и дано по-бързо се прехвърлиш в другия клуб!  give_rose
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: ноември 02, 2008, 11:45:57 »

Писе, извинявай, ама каква е тази група, че нещо не ми стана ясно... blush
Успех и дано по-бързо се прехвърлиш в другия клуб!  give_rose
Еми за цитонамазката,мила!Бях 3-та група,което беше опасно и минах лечение един месец на процедури,та вече съм първа група. *YAHOO*Ходя контролно на цитонамазка на всеки три месеца и ако трите контролни са ок,можеме да почване с бебеправенето! smile
Така,че стискайте палци! good
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: ноември 02, 2008, 12:12:09 »

Еми за цитонамазката,мила!Бях 3-та група,което беше опасно и минах лечение един месец на процедури,та вече съм първа група. *YAHOO*Ходя контролно на цитонамазка на всеки три месеца и ако трите контролни са ок,можеме да почване с бебеправенето! smile
Така,че стискайте палци! good

Боже, въобще не се сетих, че може да е за това...  blush
Миличката, 3-та група, направо  cray ти съчувствам, аз бях 2-ра, уж нямало проблеми, ама скоро не съм правила, а ти щом си стигнала до 1-ва -  Bravo Bravo Bravo, много се радвам за теб.
Като коментирахме в "Клуба на бебеправещите", се оказа, че първа група имат едва ли не девствените жени, т.е. среща се много рядко и затова 2-ра се считало за нормално, а щом при теб е 1-ва, мисля, че нещата са повече от добре!  yahoo
Дано и следващите ти резултати да са такива!!!  good. Стискам палци. 

Аз май ще пиша паралелно и в двата клуба, защото уж, не се пазим много-много, ама не сме и много активни с бебеправенето, нещо взехме да не се чувстваме готови sad, дай, Боже да стане, ама не сме решили твърдо, че почваме активно да бебеправим.
То никога няма всичко да ни е наред, ама като че ли имаме някаква писхологическа бариера да преодоляваме и двамата, знам ли... sad

Интересното е, че аз като бях на 25-26, страшно много исках дете, независимо, че моментът сега е много по-подходящ в сравнение с тогава, така силно ми беше проговорил майчинският инстинкт.

Обаче напоследък изведнъж изчезна sad, чудя се да не съм се повредила нещо психически  crazy, ама никаква следа не остана от майчинския ми инстинкт и това огромно желание да имаме детенце, което изпитвах преди.
По-скоро осъзнавам, че трябва да почваме заради възрастта - в края на този месец ставам на 29  blush, а милото миналия месец направи 30 (то при мъжете това не че е проблем, де).
И някак си може би това, че стрелките на биологичния ми часовник неумолимо тиктакат, ми се струва като някакво задължение и това може би ме кара да се чувствам така sad
Така искам пак да ми се възвърне прекрасното усещане от желанието да имаш дете, този майчински инстинкт, ама засега нищо такова няма...sad

Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: