Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 08:24:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб "Изчакващи с БЕБЕправенето"  (Прочетена 123348 пъти)

prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: февруари 14, 2008, 15:14:18 »

Има, има още изчакващи, не се безпокойте!  blum Много са, ама не си признават, че то при такъв бейби-бум, всеки го е срам да си признае, че изчаква  tease
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1407

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: февруари 14, 2008, 15:19:36 »

И аз съм още тук sad, ама хич не искам..... Тоя моя мъж е голям смотльо  crazy.
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: февруари 14, 2008, 15:28:47 »

за Принчипеската знаех, че си тук - ти си още бебче heart

ааа, Даниелче, не така за момчето diablo
днес трябва да се обичате girl_wink heart heart
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: февруари 14, 2008, 15:32:20 »

Аз в тая тема поне още година и половина ще стоя, така че се подготвям вече психически да посрещам и изпращам много хора, които са се включили и тепърва им предстои да се включат, но така е в живота...трябва за някой неща да се изчака подходящия момент, независимо колко дълго  pardon
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: февруари 14, 2008, 15:37:00 »

тъй, тъй - хубавите неща стават бавно  tease tease tease

поне след година ще сме вече експерти в областта yahoo
Активен
Rou
Сватбар
Публикации: 273

« Отговор #170 -: февруари 14, 2008, 15:38:52 »

Аз също съм тук, още си пия анти-малерийните хапчета после месец и половина да ми се изчисти организма, и може би след това... както каза свекъра ми - още само се упражняваме Girl_hide
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: февруари 14, 2008, 16:08:38 »

И ние сме още тук, но напоследък се пазим все по-малко.. да не каже, че не се пазим изобщо, но и не сме толкова сериозни в бебеправенето.. Казваме си, че както е писано така ще стане  smile
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: февруари 15, 2008, 18:54:42 »

Ох, поуспокоих се малко!
Такъв бейби бум и тук, и на работа yahoo.....и започнах малко да се притеснявам за себе си Hmmm. Да са живи и здрави бъдещите мами и ние, като му дойде времето да черпим опит от тях. Wink
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: февруари 16, 2008, 11:54:47 »

И ние ще сме тук до май месец и после се захващаме по сериозно  girl_wink
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #174 -: февруари 16, 2008, 12:03:04 »

И аз съм тук...доколкото зависи от мен, че милото ако може-да сме почнали досега NO А аз искам да поизчакаме.Още повече сега с тая нова работа. А и честно казано, аз не се чувствам готова-и колкото повече ми говорят всички, толкова повече се дразня- още малко график ще ми сложат и крайни срокове! angry
Е, да, ама аз искам да си поставя основите на стабилна и добре платена работа, не да чакам мъжа ми да ми дава 10 лв за през деня! diablo А няма как да постъпя на такава работа и след 6 месеца да заявя-ми,аз такова..малко съм бременна!!! Така че-изчакване от мен! Ако иска да се жени за мен в крайна сметка, ааа-ма-хааааа! diablo И все пак съм на 27, не на 37, въпреки че все по-често започва да ми се говори на колко години съм! Oh my ... Егатииии хората! diablo
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: февруари 16, 2008, 19:32:48 »

Ава, не се ядосвай. Аз също необичам такива напомняния (на мен рядко ми се случва, предполагам, защото съм по-малка - на 23 г., но много пъти съм ги чувала за други хора). Според мен всеки може да си прецени кога е момента и външна намеса в това решение е крайно неподходяща. Лично аз не се чувствам готова. Мисля, че ми трябва още малко време докато наистина поискам да ми се случи. А и така се е получило при мен, че нямам близки, които да са с малки деца, освен братовчедка ми, която не живее в София. Някак си се чувствам много неподготвена и мисля, че не осъзнавам какво точно е да имаш дете.
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: февруари 17, 2008, 15:40:34 »

и аз се надявам да успея да си сменя работата, защото тук вече няма развитие.
и като авичка смятам, че не мога да отида на новото място и да съм бременна след няколко месеца.
за нас изчакването с бебеправенето ще е поне година и половина cray
и аз искам да съм стабилна, просперираща и  независима по време на бременността, а и смятам, че така и за беби ще е по-добре blush
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: февруари 25, 2008, 13:52:44 »

и аз ще се присъединя към вас,защото аз много искам ама тоз моя неще и неще не бил готов  cray
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: февруари 25, 2008, 14:12:24 »

Щом така се усеща, значи наистина е по-добре да изчакате. Бебето е сериозна крачка и променя целия живот на човек. Затова трябва да е 100 % сигурен, че го иска и кога точно го иска  smile
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: февруари 25, 2008, 14:32:40 »

абе знам ама и той постояно ми повтаря че иска а пак ми казва има времв има време много ме нерви с това има време и понякога се караме доста щото сам доста нахална за това и само припирам beating
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: