Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 09:38:52
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Септември златен с дъх на...
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...
39
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Септември златен с дъх на... (Прочетена 176240 пъти)
marta_kalpazanka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 610
Re:Септември златен с дъх на...
«
Отговор #330 -:
септември 16, 2017, 10:50:01 »
Благодаря за пожеланията
Ние днес май ще се прибираме към София и аз съм леко депресирана.
Определено ще ми липсва свободата, простичкия живот и природата.
Аз се опитвах да тренирам, но Явор не ми даваше.
Сега ще пробвам пак.
Панде
, опитай с ориз, Ива също не ядеше картофи.
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #331 -:
септември 16, 2017, 11:44:59 »
Цитат на: pandapanda в септември 15, 2017, 20:28:46
Бамбук май не обича картофи. Направо съм в шах.
Ако още е болен, или няма апетит след боледуване, хич не го мъчи и даже не му предлагай картофи. Забелязала съм, че намразват всичко, което са яли по време на болестта. Ей така от компреси с оцет за температура и извара за гърло, само от вида и миризмата племенникът бяга като попарен.
Хаха, точно е да ги излъжем
Ина,
да не е станало нещо по- сериозно? НИ2 на последното състезание разтегна задни връзки на коляното и понеже му е за втори път, погледнаха го на ядреномагнитен резонанс и намериха кистички за разкош. Болката е странично в коляното и отива нодолу по крака, без да има общо със ставите. Разтягал е също сухожилия, пак с болки в коляното и глезена и лечението е само компрес с лед и пълна почивка, мазила не помагат. Тук и в Америка ходи на лекари, занимаващи се със спортна медицина. А е отишъл на ортопед, а са го засилили да лекува артрит, ревматизъм, стави и хрущяли
. Фитнес инструкторите понякога също могат да дадат добър съвет за по- леките неща. Мисля, че и Румяна отговаряше на запитвания в блога, та може да опиташ
Постановката снощи беше средна хубост, но пък доста се посмяхме. Номерата на Мая Новоселска са старите /със змията, ръцете и пърдящите звуци с уста/, обаче съм приятно изненадана от играта на Явор Бахаров. винаги съм го възприемала като разглезено дете на театъра, със стиснато гърло и вадене на глас през носа, но просто не е така в тази му роля на заекващ тъпанар /пиесата се казва Редки тъпанари/.
Слвед театъра минахме по Главната, че имаме три поредни вечери на музеите в Пловдив. Пълно беше с хора, нищо не можеш за видиш в изложбените зали
. Предпочитам да си купя билет, но да разгледам на спокойствие.
Активен
always_and_forever
«
Отговор #332 -:
септември 16, 2017, 13:06:04 »
Здравейте!
Много сте скромни днес.
Аз хвърлих вечерята във фурната да се пече и седнах малко да отморя. Водих Алекс при баба ми да го види, защото й е много мъчно за него, довечера пък вуйчо ми ще идва с новата си половинка. Баба ми го поканила уж за панаира, но подозирам, че иска да види момата.
Ние ще отскочим пак до панаира, този път с пари, за да повозим малко господина на някоя люлка.
Панде
, не че на мен ми се ходи, ама заради Алекс ходим, защото му е интересно.
Ако не обичахме картофи, не знам какво щяхме да ядем.
Като бях малка го карах главно на ориз, но сега все картофи, картофи....
Аз пък не тренирам засега. Правила съм преди разни 30 дневни предизвикателства, но тогава съм имала време.
Нашия Лидл са опънали едни шатри с намаление и вчера накупихме доста неща като за без пари. Взех си два чифта боти, дрешки за Алекс, тениски за Влади. Голяма бутаница е и всичко е много разхвърляно, ама не можах да устоя.
Явор Бахаров ми е адски неприятен и не бих желала да го гледам.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #333 -:
септември 16, 2017, 13:28:37 »
Привет и от мен.
Свекърва
интересно ми беше това за Бахаров.И на мен ми е нелицеприятен, но това не значи, че като актьор е лош, просто не съм го гледала в постановка.
Аз днес направих пазар в МОЛ-а, допитах се какъв да е подаръка и получих отговор конструктор, та взех едно ЛЕГО все пак
и един несесер със Спайдърмен.
Аз съм много куха лейка да ви кажа.Купих си преди месец и малко сандали и вместо тяхната бележка в кутията съм запазила на едни дрешки, по погрешка.И сега сандалите се прецакаха и не мога да ги върна, а са с 2 месеца гаранция.Ще се гръмна!
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #334 -:
септември 16, 2017, 15:11:06 »
Здравейте!
Аз днес бях в шатрата на Лидл. Голямо ровене
но се разписах с една блуза за мен, два панталона, тениска и къси гащи за другото лято и Лего Дупло за Бамбук. И повече от 30 мин търсих бикини за каката на едно приятелче на Бамбук. Сега си починаха и после ми се ходи
Това за картофите не е от сега, просто ми е странно.
Явор Бахаров е лигльо, но добър актьор
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #335 -:
септември 16, 2017, 17:11:46 »
Явор БахарКов, не го понасям. Изкл мазен и неприятен ми е.
До лидл няма да стигна, изхарчих си парите в аванс от предвиденото покрай есенното обличане на малкия.
Ина
, не знам какво мисля, ама като чух за фитнес в сградата ви и резко ми се доидва.
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #336 -:
септември 16, 2017, 20:24:05 »
Цитат на: emmmmmy в септември 16, 2017, 17:11:46
Ина
, не знам какво мисля, ама като чух за фитнес в сградата ви и резко ми се доидва.
Ние имаме в офиса фитнес, безплатен, и йога безплатна, във фитнеса един път ходих само за 2 г
йогата нито един път
Мен ми иде да се гръмна, имам си Болен Дойчин, малкия гори от температура, вирусно е, ходихме на лекар, в момента лежи до мен миришещ на салата от краставички
Активен
Mrs.™
«
Отговор #337 -:
септември 17, 2017, 07:44:18 »
Добро утро! Черпя ви по повод моя имен ден
Честит празник на всички софиянци и на всички.именници!
Лидл
смятам утре да го щурмувам. Харесах си няколко артикула от колаборацията им с Хайди Клум.
Свекърва
, и аз бях на културно мероприятие , гледахме Стоянка Мутафова. Голяма е! Поклон пред таланта и енергията която има на 95г. Вкл „танцува” на сцената. Но ми стана мъчно. По някакъв начин тази й пиеса (Госпожа стихийно бедствие) отразява живота й. По-точно ми стана мъчно за дъщеря й. Която се оказа, че е написала книга и както мъжът ми каза „Още докато го обявяваха и бях сигурна, че ще я купиш” и си тръгнах с книга с автограф на Мутафова.
Булче
, бързо да му минава! Мен някаква хрема ме мъчи и дано не я прихване наследника.
Активен
svekarva
«
Отговор #338 -:
септември 17, 2017, 08:25:08 »
Честито на Вяри, Надежди, Любов /зная, че е само една тук/, Софии и производните им
. това е най- хубавият есенен църковен празник за мен, вероятно защото е изпъстрен с цветя и много смисъл
Mrs.™,
много хубава тортичка
Хаха, Стоянка Мутафова спрях да я гледам на сцена преди 10-години. Имам чувството, че всеки момент ще и се случи нещо и през цялото време ми е свито
. Дъщеря и не я долюбвам, непрекъснато мрънка за пари и внимание
В петък получих като подарък за РД на мъжа ми две торби криви чушки. То хубаво расли без тор и уж екологични, ама пусто само семки и дръжки... Ни да ги печеш, ни да ги ядеш, нещо като баберек на баберека. Обаче като на харизан кон зъбите се не гледат, загубих цял ден да ги чистя, варя и беля. Сега половин чекмедже във фризера е пълно с пликчета чушки за готвене. Много им е силен ароматът, вмирисват всичко наоколо. Това е то, уважавам чуждия труд, ама едва ли някой ще уважи моя.
Чакам поредния звън на швейцарския хлопатар и отиваме да се покажем с Родния на Главната
Приятен ден на всички!
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #339 -:
септември 17, 2017, 08:48:16 »
Аз имам задкулисно инфо и за майка, и за дъщеря, съответно не ги харесвам кой знае колко като личности.
Свекс
, пък спри да уважаваш чуждия труд, голям праз че някой дал криви чушки, щото не му се пълни фризер с тях
Днес да припомня че повечето музеи и зоопаркът са с вход свободен. Чакам си мъжа да поеме детето и следобяда отивам със съфорумка да се вихрим културно.
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #340 -:
септември 17, 2017, 09:35:26 »
Честит Имен ден на Любов и на Мис, както и на всички празнуващи! Бъдете живи и здрави, щастливи, търсещи и откриващи <3
Булче, бързо да оздравява момчето и да не ги влачите много време тези неща.
Привет от мен, вчера наваксах да ви изчета.
Бяхме с Иван при нашите за 10 дни - няма такава почивка. След третия ден момчето свикна с обстановката и с баба си бяха неразделни. Последните дни даже се приспиваха двамата. Майка го приспива за 2-3 минути, аз за 30 мин
Много ми липсва, че не живеят наблизо нашите.
От толкова свободно време реших да отида на фризьор, за да ме боядисат. Обаче попаднах на момче с мнение и ме направи нещо съвсем различно, от това което исках и сега съм с едни рижави кичури в косата
Още не мога да реша сега ли да ходя да ме оправят, да чакам ли да мине време и всъщност на кой да оставя Иван
Хубав уикенд на всички
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #341 -:
септември 17, 2017, 09:36:39 »
Здрасти! Аз пък намерих в нета един младеж дето на първия учебен ден поздравява даскаля и съученици с "Мотел" на Азис на микрофона
е те такоз признавам и моите шИфьори не бяха правили. А би било забавно, хахаха. На директора обаче хич няма да му е забавно. Дано да не я уволнят женицата. Много хрисима, чак овча ми изглежда по репортажите. Ама нали някой трябва да го отнесе, мисля че най-малко предупреждение за уволнение ще й отправят.
Въх, как ми липсва пазаруването в Лидл. Няма находки тук.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #342 -:
септември 17, 2017, 10:10:48 »
Честито на всички именички, малки и големи
да сте здрави и засмени
Булче, да му минава на малко мишче
Машка, много добре те разбирам. Бамбук е на площадката с баба си, аз си се моткам още.
Сигурно и с рижави кичури си хубава
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #343 -:
септември 17, 2017, 16:26:14 »
Честит имен ден на празнуващите, честит празник на софиянци
Днес изхарчихме задоволителна сума пари за мебели и дрешки на бебе София, подарък за имения ден, както се шегува Илиян
Стоянка Мутафова последно я гледах преди 2 години точно в "Госпожа стихийно бедствие", както казва Свекърва, през цялото време имах чувството, че ще й се случи нещо лошо на сцената.. От тогава Илиян имаше билети за "Столетие мое", но ги подарихме на наши приятели, защото просто не ми е ок да я гледам вече, възхищавам й се, но ми е гадно и настина ме е страх да не й се случи нещо на сцената. Дъщеря й ме дразни много, колкото пъти съм я гледала по разни предавания, все за пари говори..
От вторник съм на работа за по няколко часа, а в петък ще идват един приятел на Илиян и сестра му, с мъжа й и детето от Варна
Булче,
стискам палци да оздравявате
Активен
svekarva
«
Отговор #344 -:
септември 17, 2017, 16:44:06 »
https://nova.bg/news/view/2017/09/16/193089/%D0%BE%D1%82%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%85%D0%B0-%D1%83%D1%87%D0%B5%D0%B1%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D1%81-%D0%BF%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD-%D0%BD%D0%B0-%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D1%81-%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE/
Търсят под телето вол
Че то и Йовано хич не е нашенска песен
Преди време така се вдигна шумотевица за едни деца, които имаха и елементи на турски танци в хореографията, чудо голямо станало. Не зная, аз не съм толкова крайна
Няма какво да си завираме главата в пясъка, това слушат и това пеят. За бой е онази смотла, дето не знае как да изпрати клип на месинджър.
Булче,
по- добре ли сте?
Активен
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24