Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 13:44:09
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на ani_ogbg - 11.05.2013г.
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
20
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на ani_ogbg - 11.05.2013г. (Прочетена 82297 пъти)
ra_di
Професор
Re:Сватбата на ani_ogbg - 11.05.2013г.
«
Отговор #60 -:
април 16, 2013, 12:40:42 »
Ани
няма ли снимка на роклята или ще я пазиш в тайна до сватбата.Много ми стана интересно
Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #61 -:
април 16, 2013, 12:45:53 »
Ще я пазя до сватбата
След сватбата снимчиците
Малко съм суеверна
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #62 -:
април 16, 2013, 22:09:21 »
Ани, ще ми обясниш ли как сте закрепили тюла на капака на колата, че не мога да го измисля
Активен
ra4e1
Сватбар
Публикации: 177
«
Отговор #63 -:
април 16, 2013, 22:58:33 »
Това с цветята за украсата си е главоблъсканица само защото софийските цени са ужасни. Както винаги по-отдалечените места имат по-ниски цени,мисля че много над 100 лв бе украса за кола/ ресторант в Сф, около 70 лв в Перник и 25-35 лв в Радомир( на половин час път от Сф). Жената която прави нашите цветя се казва Катя, има малко павилионче за цветя на стария битак( имам гсм ако ви трябва момичета). Не знам колко е струвал моя букет,защото кумата ми го взе, но бяхме заедно когато избирахме какво да е за украсата за ресторанта( така и не се реших да го слагам на колата и имаше само тюлени панделки отстрани и на вратите). Та за цените-букет за хвърляне бе 10 лв и бе умалено копие на моя, 7 кошнички цветя за масите май по 7-8 лв и цветята за официалната маса бяха 25 лв, около 80-85 лв дадох за всичко!!! Незнам от къде взима цветята, но преди това си мислех всичко сама от Н.Петков да си взимам и се оказа че ще ми излезе по-скъпо, а времето и нервите не се брояха разбира се. Който иска мога да му пратя снимки на украсата и букета( все не се научих да ги правя с малка резолюция за да станат тук),
Ани ако ще са ти от полза да ти ги пратя ли на емайла?
Активен
ra4e1
Сватбар
«
Отговор #64 -:
април 16, 2013, 22:59:42 »
Цените бяха такива октомври мин.година,
Не мисля че са вдигнали или поне не много оттогава
Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #65 -:
април 17, 2013, 08:48:05 »
Да, миличка, ще те помоля да ми ги пратиш на мейла.
Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #66 -:
април 17, 2013, 08:55:51 »
Цитат на: Мариелка в април 16, 2013, 22:09:21
Ани, ще ми обясниш ли как сте закрепили тюла на капака на колата, че не мога да го измисля
Ами, то беше във формата на буквата V. Прекарахме го през решетката на колата и оттам вързахме двата края под капака (под капака винаги се намират някакви стърчащи части, за които може да се върже и няма да стане проблем), като захващахме тюла по горните ръбове на капака, за да не се събере в средата пред стъклото.. (дали стана ясно
)Като се върже така няма шанс да се развърже, нито да се събере. Имай предвид, че тюлът трябва да е добре опънат, иначе стои разхлабено. Още повече, че след като нанизахме цветята в тюла, те си оказаха тежината и самият тюл не помръдна. А самата панделка отделно я привързахме отново към решетката.
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #67 -:
април 17, 2013, 09:16:32 »
Ами не го разбрах много, но ще го напиша на кума и кумата, те трябва да са по-наясно
Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #68 -:
април 17, 2013, 09:26:05 »
Цитат на: Мариелка в април 17, 2013, 09:16:32
Ами не го разбрах много, но ще го напиша на кума и кумата, те трябва да са по-наясно
Мариелче, намерих една снимка от първите ни опити и може би така ще се ориентираш по-добре. Може ли да ми дадеш мейл, че колкото и да си играя не мога да я намаля до желания размер..
Активен
ra4e1
Сватбар
«
Отговор #69 -:
април 17, 2013, 16:32:30 »
Готово, пратих няколко снимки на цветята
Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #70 -:
април 18, 2013, 09:27:46 »
Весе, снимките са страхотни! Много ми харесаха! Особено вашата снимка с ръцете е толкова нежна, че нямам думи просто...
Ще ми дадеш ли някакви координати?
Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #71 -:
април 18, 2013, 09:35:02 »
Благодарение на
casky
, защото тя ме просвети как става "магията" с постването на снимки с по-голям размер, ще мога да ви покажа първоначалните опити на украсата на колата, за която се опитвах да обяснявам вчера
Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #72 -:
април 18, 2013, 09:45:27 »
Ах, момичета, като гледам как остават 24 дни и направо не знам... Май паниката започва леко да се обажда..
Колкото и време да ни остава все още не сме се спрели на финалната торта. Тъй като аз имах думата за почти всичко в сватбата, реших да оставя избора на тортата на младоженеца ( и най-вероятно затова все още нямаме крайно решение
). Та неговото желание е да е квадратна, а пък аз искам да има калии и сега и гълъбчета, тъй като гълъбчетата си станаха наше символче в сватбата. Та, разглеждайки някакви модели на торта, мисля, че ще може да комбинираме. Сега вече знаейки как да поствам снимки ще обяснявам
Иска ми се тортата да бъде на три етажа. Освен, че три е любимото ми число ми се струва някак завършено, не е две, нито едно или четири, така че три етажа мисля, че е идеалното решение за нас. За да е квадратна си я представям ето така:
, като най-горе където са калиите искам да махнем най-горните и да се получи като гнездо от калии (не знам дали си го представяте.. дано), като вътре в гнездото да сложим две гълъбчета, които са се сгушили - нещо такова
или такова
, а отстрани на самата торта може да се слагат ето такива гълъбчета
. Може би ще стане малко претруфено.. затова си мисля калиите отстрани на етажите да ги няма или поне да са по-малки, за да бъдат с един размер с гълъбчетата. А ако ги няма ще има само гълъбчета, като калиите ще бъдат гнездото
Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #73 -:
април 18, 2013, 09:47:20 »
А сега като гледам всичките снимки една под друга най-много ми харесва последната снимчица с малките гълъбчета и към нея може да се добави гнездото с калиите и гълъбчетата в него
Активен
casky
Баш Майстор
Публикации: 1557
«
Отговор #74 -:
април 18, 2013, 10:09:50 »
Колата изглежда страхотно! А от тортите си харесах първата и много ми хареса това с "разделените" младоженци, много е различно от стандартните
Но според мен по-добре ще е булката да е горе седнала, а мъжът да се присяга
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7