Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 22, 2024, 23:23:15
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Всичко за кумовете - 7-ма част
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Всичко за кумовете - 7-ма част (Прочетена 167905 пъти)
shantall
Сватбен ГУРУ
Re:Всичко за кумовете - 7-ма част
«
Отговор #60 -:
март 10, 2013, 21:13:47 »
и нашите се съгласиха
)) доката им сърцебиене от вълнения
Активен
vanesska
Любопитен
«
Отговор #61 -:
март 13, 2013, 12:05:06 »
Здравейте и от мен.И аз да се похваля-октомври ще ставаме с мъжа ми кумуве на наши много близки приятели
.От както са ни поканили чета тази тема и най-накрая стигнах до края.Много искаме да ги изненадаме с нещо на сватбата,отделно от подаръците,които ще си разменяме.Бутилките ги изключвам напълно,т.к. нашата сватба беше ноември и кумувете ни ни изненадаха с тях,и сега не искам и ние да се повтаряме.Не ми допадат и идеите за танцьорки...и направо незнам
Активен
ra_di
Професор
«
Отговор #62 -:
март 13, 2013, 12:51:19 »
vanesska
това което ми идва на ум е нещо заря,пироефекти или сега нали е модерно да се пускат тея китайски фенери
Активен
vanesska
Любопитен
«
Отговор #63 -:
март 14, 2013, 22:15:55 »
ra_di
това със зарята наистина е добра идея *THUMBS*Ще поразпитам как стоят нещата и какви са цените.Но приемам още идеи де...
Активен
mmmm87
Ентусиаст
Публикации: 65
«
Отговор #64 -:
март 15, 2013, 22:27:29 »
здравейте булки
не знам при вас как е но при нас въпроса с кумовете е доста сложен и исках да се допитам до вас дали ви звучи странно.....Кумата искам да е моята приятелка,а кумът приятел на младоженеца.До тук добре,но кумата си има приятел от 6-7 години който не ни е близък смисъл познаваме се,излизали сме няколко пъти на кафета с тях.Дали той ще се чувства зле на сватбата?
Активен
MeryMery
Любопитен
Публикации: 42
«
Отговор #65 -:
март 15, 2013, 23:03:24 »
Здравей,мммм87!
Моя позната скоро беше кума не с приятеля си,а с друго момче.Е,на нейния приятел наистина не му беше приятно (не го поканиха на сватбата),но го прживя и не е правил проблем от това.Говори с твоята приятелка,тя най-добре си знае момчето.Успех !
Активен
casky
Баш Майстор
Публикации: 1557
«
Отговор #66 -:
март 15, 2013, 23:54:17 »
Въпроса не е в това кой кого знае, а дали НИЕ искаме да създаваме подобно неудобство на наша приятелка/приятел
Поне за мен...
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #67 -:
март 16, 2013, 12:05:38 »
Цитат на: mmmm87 в март 15, 2013, 22:27:29
здравейте булки
не знам при вас как е но при нас въпроса с кумовете е доста сложен и исках да се допитам до вас дали ви звучи странно.....Кумата искам да е моята приятелка,а кумът приятел на младоженеца.До тук добре,но кумата си има приятел от 6-7 години който не ни е близък смисъл познаваме се,излизали сме няколко пъти на кафета с тях.Дали той ще се чувства зле на сватбата?
Според мен е най-добре да говориш с твоята приятелка, щом искаш да ти е кума, значи ти е близка. Разбира се според мен приятелят й задължително трябва да е поканен на сватбата и да го настаните при гости, които познава.
При нас кумовете също няма да са двойка - кумата е наша обща приятелка, тя ни запозна, а кумът приятел на мъжа ми. В момента и двамата нямат сериозни, връзки, но сме им дали възможност да си поканят, който те преценят. На нашата маса ще сме 4-мата, това също го уточнихме
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #68 -:
март 16, 2013, 12:16:20 »
на моя прителка кама й беше нейната най-дора приятелка, тя си имаше скорошен приятел, който беше поканен и седеше на масата с гости, с които не се познаваше, но пък се запознахме
Активен
mmmm87
Ентусиаст
Публикации: 65
«
Отговор #69 -:
март 16, 2013, 13:35:03 »
Цитат на: ma6ka_ в март 16, 2013, 12:05:38
Според мен е най-добре да говориш с твоята приятелка, щом искаш да ти е кума, значи ти е близка. Разбира се според мен приятелят й задължително трябва да е поканен на сватбата и да го настаните при гости, които познава.
При нас кумовете също няма да са двойка - кумата е наша обща приятелка, тя ни запозна, а кумът приятел на мъжа ми. В момента и двамата нямат сериозни, връзки, но сме им дали възможност да си поканят, който те преценят. На нашата маса ще сме 4-мата, това също го уточнихме
аз определено смятам да говоря с нея
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #70 -:
март 16, 2013, 15:05:56 »
при нас приятелят на кумата стоеше на нашата маса, а кумът ни беше приятел от страната на мъжа ми..редно е да е поканен приятелят на кумата, от уважение към приятелката, най-вече.него самият не го познавам добре и не сме близки,в нашия случай.
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #71 -:
март 16, 2013, 15:59:23 »
Здравейте и от мен. На 27 април ще кумуваме на сватба- сестрата на моя мъж се жени и ни поканиха за кумове.Но нямаме много време.Ще започна да чета темата от началото,защото съм в търсене на подарък,реч и хубави идеи (за игри и закачки,за повече настроение в самия ден.) Принципно подаръкът ни ще е паричен,но идеята за бутилките ми хареса много.Освен това си мислехме за самия ден нещо като изненада- да изпълним една песен на Мая Нешкова и Мустафа Чаушев
http://www.youtube.com/watch?v=KX6sRb7oi2w
Но не сме много по пеенето.А и живеем в Германия ,а сватбата е в Търново и ще се върнем 2 дни преди големият ден.Затова незнам.Имаме желание,но незнам как ще се справим.Как мога да намеря текста и плеибека?Някакви идеи?
Мъжът ми каза,че е съгласен да пробваме да се изложим
,но нямаме идея как да организираме изпълнението.За всички съвети ще съм много благодарна.
Активен
eleni4ka
Професор
Публикации: 346
«
Отговор #72 -:
март 16, 2013, 16:58:36 »
mmmm87 преди две години почти бях кума на най-добрата си приятелка. С моето гадже (който е нейн бивш съученик и тя ни запозна) по това време бяхме заедно от 6 години и живеехме заедно, но той не беше поканен за кум. Обяснението беше, че има поверие, че ако не са женени и са кумове дадена двойка, после ще се разделят. Та гаджето беше поканен, но седеше на маса с други гости - общи приятели и на всички им беше добре...
Активен
casky
Баш Майстор
Публикации: 1557
«
Отговор #73 -:
март 16, 2013, 17:24:43 »
Цитат на: matsinka в март 16, 2013, 15:59:23
Здравейте и от мен. На 27 април ще кумуваме на сватба-
сестрата на моя мъж
се жени и ни поканиха за кумове.Но нямаме много време.
Интересували ли сте се дали е възможно, понеже аз не съм много убедена
Но пък и не съм напълно сигурна...
Иначе всичко, което мислите да направите е супер
Аз лично като четях за песента и си представих и табло с нещо като клип със снимки от тяхната "история", но това ако има възможност за такова табло или голям екран в ресторанта
Активен
desideskata
Сватбар
«
Отговор #74 -:
март 16, 2013, 19:09:05 »
Ако е само граждански брак няма проблем. За църквата ще трябва да питат, защото това си е чисто родство.
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...