Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 17, 2024, 17:28:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 14част  (Прочетена 157264 пъти)

gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: март 26, 2013, 20:36:37 »

аз пък ДЖ Деси незнам да е от известните и спрягани имена.Основно тя сама се хвали във форума.
Активен
mynicheto
Сватбар
Публикации: 234

« Отговор #181 -: март 26, 2013, 21:23:04 »

Не знам защо не си виждам коментара,  но както и да е!  Gucci,  това че не е от известните имена DJ Деси съвсем не значи,  че не е добра smile както казах, аз се ориентирах като гледах работата и smile Не мисля че само от отзиви можеш да разбереш как работи даден DJ .. просто изразих мнение по въпроса и не виждам какво лошо съм казала,  че да ми махате коментара .. съжалявам ако противореча на нечии интереси ... момичето попита и аз и предложих ... дай някой като не е известен да не му се даде шанс да работи и да се докаже ... не ви разбирам!!!
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #182 -: март 26, 2013, 21:41:27 »

... дай някой като не е известен да не му се даде шанс да работи и да се докаже ... не ви разбирам!!!
С това съм съгласна smile Уважавам gucci, но тук специално за това съм на същото мнение относно шанса smile (И не искам да звучи като захапване на дума с цел заяждане, просто съм човек, който винаги казва точно какво мисли give_rose ) Също предложих неизвестен на лични, защото не видях смисъл да го пиша тук, при положение, че не се знае girl_wink Но истината е, че никой не се е родил известен smile

И за да си подплатя думите ще вкарам малко Offtopic
Обучавала съм хора и от това, което аз съм видяла мога да ви кажа, че хората в началото раздават себе си, а като се докажат почват малко от малко да си придават важности и да се "пестят". Просто прекаленото самочувствието е голяма работа в повечето случаи...
« Последна редакция: март 26, 2013, 21:52:59 от casky » Активен
mynicheto
Сватбар

« Отговор #183 -: март 26, 2013, 21:53:42 »

Аз също се надявам тука да не се заяждаме,  просто си изразих мнението, а ме срязаха sad верни че всеки си има мнение и си мисляче повече мнения по- лесно ще ориентират нъдещите булки!!!! 
Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #184 -: март 26, 2013, 23:57:58 »

И друг път съм го казвала - аз заложих на НЕизвестни, като се доверих на интуицията ми. Нямаше нито един, който да не надмине очакванията ми girl_wink А и цените са ясни в такива случаи...

Просто си имам теория за нещата, доказана с времето girl_wink Един човек можеш да го прецениш точно за 5 минути ще върши ли работа и това няма никакво значение от това, което има зад гърба си, нито от "името", защото то много "пързаля" понякога girl_wink

Offtopic Сега се сетих нещо, което казваше баща ми "Моето момиче, един шофьор греши, когато почне да има самочувствие на шофьор". Сега вече него го няма, а аз мога да кажа, че се имам за доста добър шофьор и е истина, че когато човек почне да има самочувствие за нещо, почва да рискува и доста повече, понякога даже се самозабравя - както с карането, така и с всичко останало... Нямам ПТП-та, но често съм минавала така, както никога преди нямаше да мина girl_wink
« Последна редакция: март 27, 2013, 00:18:27 от casky » Активен
mynicheto
Сватбар

« Отговор #185 -: март 27, 2013, 00:14:00 »

Съгласна съм ! Аз много мислих преди да избера за почти всичко .. Мислех и да се срещна с няколко DJ , но не се наложи ! Още от момента , когато се видяхме с Деси усетих, че тя ще успее да направи купона на сватбата ! Просто въпросите, които тя ми задаваше , идеите , които ми даваше и начина по-който ми описваше всичко както тя си го представя ми вдъхнаха страхотна увереност в нея ! След като тя подплати очакванията ми с видеото на сватбата , която е водила и която тя ми даде просто се забавлявах сигурно наравно с гостите , които са били там ! Хареса ми и отмених срещите с другите водещи , които мислих да направя . Сестра ми заложи на голямо име в бранша и си изпати .. просто човека както се казва си остави ръцете, прибра си парите и ни остави " страхотни" спомени от работата си ! Но все пак не отричам , че в много от случаите името е важно за хората . Точно затова трябва да се даде шанс на всеки да се докаже !
Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #186 -: март 27, 2013, 00:44:22 »

Единствено компромис не направихме с фотото (т.е студиото) и то не заради името, а защото техниката пари струва и се инвестира с времето....освен ако нямаш добър стартов капитал. Иначе избрахме фотографката, без да й знам даже името (после я обяснявах как изглежда и какви очи има) точно от 5-те минути на първата ни среща. Просто от всякъде си личеше, че момичето знае какво прави и имаше "пламък" в очите й. И това за пръв път ще го кажа тук - след няма и месец след сватбата ние спечелихме конкурс точно с нейната снимка girl_wink

Така че моят съвет е - не се подвеждайте само по име! А мислете внимателно какво виждате и чувате докато си говорите с човека, точно в този момент става ясно кой кой е girl_wink
« Последна редакция: март 27, 2013, 00:46:00 от casky » Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: март 27, 2013, 08:58:24 »

mynicheto  аз не съм коментирала твоя пост ,а един друг пост в който наред с имената на известните е цитирана ДЖ Деси и по повод нейното присъствие тук под друго име и чакащо удобен случай за да се рекламира безплатно.Сега видях че всъщност този пост е в темата ДЖ за сватба и от самата ДЖ Деси.В съчетание с твоя пост /доколкото разбрах не си ползвала услугите и/ ми дойде в повече да се нарежда сама сред известните.Надявам се да съм разбрана правилно.
Нямам нищо против неизвестните .
« Последна редакция: март 27, 2013, 09:01:19 от gucci » Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #188 -: март 27, 2013, 12:50:37 »

В такъв случай аз пък трябва да поясня, че всичко написано не се отнася за случайно шляещи се тук. Просто това не е много достойно...така че няма много какво да се очаква в бъдеще - без значени за нея или за друг, който е способен на това.

Не знам това Деси, не знам дали е тук или не е и честно казано и не искам да знам...ако наистина е "под прикритие" тук ще се прочете...

Варненски булки, къде се покрихте blum Идвайте да разказвате до къде сте стигнали yahoo Пролетта дойде, следва лятото Girl_hide
Активен
Noir
Сватбен ГУРУ
Публикации: 525

« Отговор #189 -: март 27, 2013, 13:46:40 »

Варненски булки, къде се покрихте blum Идвайте да разказвате до къде сте стигнали yahoo Пролетта дойде, следва лятото Girl_hide

Аз направо съм се покрила, ама то е защото ми изгоря компютъра вкъщи и сега си почива от интернета  tease - та набързо от работа да се запиша....
Ние организирахме почти всичко още януари и сега до май сме в застой - тогава вече ще действаме по довършителните неща. Само ходя от време на време на проби на роклята и това е. Ама трябва да се "разходя" по другите теми да покажа малко нещица за сватбата.
Айде и другите булки да се отчетат  blum
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: март 27, 2013, 13:54:18 »

Давай тука да се порадваме на нещата.
Активен
Noir
Сватбен ГУРУ
Публикации: 525

« Отговор #191 -: март 27, 2013, 13:58:10 »

Довечера обещавам, че сега на работа нямам нагледен материал. pardon
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: март 27, 2013, 14:14:37 »

Ще чакаме.......
Активен
shiny
Любопитен
*
Публикации: 48

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: март 27, 2013, 22:36:32 »

Здравейте,

Получихме си поканите, уникални са  yahoo Все още нямаме не сме капарирали украсата за ресторанта, след няколко срещи с агенции и купища мейли, се оказа че от ресторанта вече предлагат украса и то на достъпна цена smile Пратиха ни снимки и иглежда доста добре, видяхме и на живо и мислим да не се занимаваме с агенции, все пак имаме доста за обикаляне още.
Не съм си купила обувки, излязоха вече пролетните колекции, но в бяло, избора е доста ограничен. Сякаш ще се спра на фирма Кобел, в булчински салон Десислава ги продават. Една приятелка си ги беше купила за сватбата и каза че й били много удобни и целия ден не ги свали.

За халките, ходихме само до Хугасян, там си харесахме едни, и може би ще отидем и до Колхозния пазар, там на ъгъла с Брнковски също има златарски магазин. Едни наши приятели ни ги препоръчаха.

А тортата ще е от Амбелино smile
Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #194 -: март 27, 2013, 22:49:26 »

Халки от пазара недейте да вземате...съвет girl_wink На пазара доста дълго съм била (работих в Джеф в Билата), познавам ги почти всички, просто от тези златари няма смисъл girl_wink

Поканите защо не ги покажеш Girl_hide
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: