Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 17, 2024, 19:51:31
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 14част
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 14част (Прочетена 157766 пъти)
gucci
Leader
Обичаме се!
Re:СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 14част
«
Отговор #180 -:
март 26, 2013, 20:36:37 »
аз пък ДЖ Деси незнам да е от известните и спрягани имена.Основно тя сама се хвали във форума.
Активен
mynicheto
Сватбар
«
Отговор #181 -:
март 26, 2013, 21:23:04 »
Не знам защо не си виждам коментара, но както и да е! Gucci, това че не е от известните имена DJ Деси съвсем не значи, че не е добра
както казах, аз се ориентирах като гледах работата и
Не мисля че само от отзиви можеш да разбереш как работи даден DJ .. просто изразих мнение по въпроса и не виждам какво лошо съм казала, че да ми махате коментара .. съжалявам ако противореча на нечии интереси ... момичето попита и аз и предложих ... дай някой като не е известен да не му се даде шанс да работи и да се докаже ... не ви разбирам!!!
Активен
casky
Баш Майстор
Публикации: 1557
«
Отговор #182 -:
март 26, 2013, 21:41:27 »
Цитат на: mynicheto в март 26, 2013, 21:23:04
... дай някой като не е известен да не му се даде шанс да работи и да се докаже ... не ви разбирам!!!
С това съм съгласна
Уважавам gucci, но тук специално за това съм на същото мнение относно шанса
(И не искам да звучи като захапване на дума с цел заяждане, просто съм човек, който винаги казва точно какво мисли
) Също предложих неизвестен на лични, защото не видях смисъл да го пиша тук, при положение, че не се знае
Но истината е, че никой не се е родил известен
И за да си подплатя думите ще вкарам малко
Обучавала съм хора и от това, което аз съм видяла мога да ви кажа, че хората в началото раздават себе си, а като се докажат почват малко от малко да си придават важности и да се "пестят". Просто прекаленото самочувствието е голяма работа в повечето случаи...
«
Последна редакция: март 26, 2013, 21:52:59 от casky
»
Активен
mynicheto
Сватбар
«
Отговор #183 -:
март 26, 2013, 21:53:42 »
Аз също се надявам тука да не се заяждаме, просто си изразих мнението, а ме срязаха
верни че всеки си има мнение и си мисляче повече мнения по- лесно ще ориентират нъдещите булки!!!!
Активен
casky
Баш Майстор
«
Отговор #184 -:
март 26, 2013, 23:57:58 »
И друг път съм го казвала - аз заложих на НЕизвестни, като се доверих на интуицията ми. Нямаше нито един, който да не надмине очакванията ми
А и цените са ясни в такива случаи...
Просто си имам теория за нещата, доказана с времето
Един човек можеш да го прецениш точно за 5 минути ще върши ли работа и това няма никакво значение от това, което има зад гърба си, нито от "името", защото то много "пързаля" понякога
Сега се сетих нещо, което казваше баща ми "Моето момиче, един шофьор греши, когато почне да има самочувствие на шофьор". Сега вече него го няма, а аз мога да кажа, че се имам за доста добър шофьор и е истина, че когато човек почне да има самочувствие за нещо, почва да рискува и доста повече, понякога даже се самозабравя - както с карането, така и с всичко останало... Нямам ПТП-та, но често съм минавала така, както никога преди нямаше да мина
«
Последна редакция: март 27, 2013, 00:18:27 от casky
»
Активен
mynicheto
Сватбар
«
Отговор #185 -:
март 27, 2013, 00:14:00 »
Съгласна съм ! Аз много мислих преди да избера за почти всичко .. Мислех и да се срещна с няколко DJ , но не се наложи ! Още от момента , когато се видяхме с Деси усетих, че тя ще успее да направи купона на сватбата ! Просто въпросите, които тя ми задаваше , идеите , които ми даваше и начина по-който ми описваше всичко както тя си го представя ми вдъхнаха страхотна увереност в нея ! След като тя подплати очакванията ми с видеото на сватбата , която е водила и която тя ми даде просто се забавлявах сигурно наравно с гостите , които са били там ! Хареса ми и отмених срещите с другите водещи , които мислих да направя . Сестра ми заложи на голямо име в бранша и си изпати .. просто човека както се казва си остави ръцете, прибра си парите и ни остави " страхотни" спомени от работата си ! Но все пак не отричам , че в много от случаите името е важно за хората . Точно затова трябва да се даде шанс на всеки да се докаже !
Активен
casky
Баш Майстор
«
Отговор #186 -:
март 27, 2013, 00:44:22 »
Единствено компромис не направихме с фотото (т.е студиото) и то не заради името, а защото техниката пари струва и се инвестира с времето....освен ако нямаш добър стартов капитал. Иначе избрахме фотографката, без да й знам даже името (после я обяснявах как изглежда и какви очи има) точно от 5-те минути на първата ни среща. Просто от всякъде си личеше, че момичето знае какво прави и имаше "пламък" в очите й. И това за пръв път ще го кажа тук - след няма и месец след сватбата ние спечелихме конкурс точно с нейната снимка
Така че моят съвет е - не се подвеждайте само по име!
А мислете внимателно какво виждате и чувате докато си говорите с човека
, точно в този момент става ясно кой кой е
«
Последна редакция: март 27, 2013, 00:46:00 от casky
»
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #187 -:
март 27, 2013, 08:58:24 »
mynicheto аз не съм коментирала твоя пост ,а един друг пост в който наред с имената на известните е цитирана ДЖ Деси и по повод нейното присъствие тук под друго име и чакащо удобен случай за да се рекламира безплатно.Сега видях че всъщност този пост е в темата ДЖ за сватба и от самата ДЖ Деси.В съчетание с твоя пост /доколкото разбрах не си ползвала услугите и/ ми дойде в повече да се нарежда сама сред известните.Надявам се да съм разбрана правилно.
Нямам нищо против неизвестните .
«
Последна редакция: март 27, 2013, 09:01:19 от gucci
»
Активен
casky
Баш Майстор
«
Отговор #188 -:
март 27, 2013, 12:50:37 »
В такъв случай аз пък трябва да поясня, че всичко написано не се отнася за случайно шляещи се тук. Просто това не е много достойно...така че няма много какво да се очаква в бъдеще - без значени за нея или за друг, който е способен на това.
Не знам това Деси, не знам дали е тук или не е и честно казано и не искам да знам...ако наистина е "под прикритие" тук ще се прочете...
Варненски булки, къде се покрихте
Идвайте да разказвате до къде сте стигнали
Пролетта дойде, следва лятото
Активен
Noir
Сватбен ГУРУ
Публикации: 525
«
Отговор #189 -:
март 27, 2013, 13:46:40 »
Цитат на: casky в март 27, 2013, 12:50:37
Варненски булки, къде се покрихте
Идвайте да разказвате до къде сте стигнали
Пролетта дойде, следва лятото
Аз направо съм се покрила, ама то е защото ми изгоря компютъра вкъщи и сега си почива от интернета
- та набързо от работа да се запиша....
Ние организирахме почти всичко още януари и сега до май сме в застой - тогава вече ще действаме по довършителните неща. Само ходя от време на време на проби на роклята и това е. Ама трябва да се "разходя" по другите теми да покажа малко нещица за сватбата.
Айде и другите булки да се отчетат
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #190 -:
март 27, 2013, 13:54:18 »
Давай тука да се порадваме на нещата.
Активен
Noir
Сватбен ГУРУ
Публикации: 525
«
Отговор #191 -:
март 27, 2013, 13:58:10 »
Довечера обещавам, че сега на работа нямам нагледен материал.
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #192 -:
март 27, 2013, 14:14:37 »
Ще чакаме.......
Активен
shiny
Любопитен
Публикации: 48
«
Отговор #193 -:
март 27, 2013, 22:36:32 »
Здравейте,
Получихме си поканите, уникални са
Все още нямаме не сме капарирали украсата за ресторанта, след няколко срещи с агенции и купища мейли, се оказа че от ресторанта вече предлагат украса и то на достъпна цена
Пратиха ни снимки и иглежда доста добре, видяхме и на живо и мислим да не се занимаваме с агенции, все пак имаме доста за обикаляне още.
Не съм си купила обувки, излязоха вече пролетните колекции, но в бяло, избора е доста ограничен. Сякаш ще се спра на фирма Кобел, в булчински салон Десислава ги продават. Една приятелка си ги беше купила за сватбата и каза че й били много удобни и целия ден не ги свали.
За халките, ходихме само до Хугасян, там си харесахме едни, и може би ще отидем и до Колхозния пазар, там на ъгъла с Брнковски също има златарски магазин. Едни наши приятели ни ги препоръчаха.
А тортата ще е от Амбелино
Активен
casky
Баш Майстор
«
Отговор #194 -:
март 27, 2013, 22:49:26 »
Халки от пазара недейте да вземате...съвет
На пазара доста дълго съм била (работих в Джеф в Билата), познавам ги почти всички, просто от тези златари няма смисъл
Поканите защо не ги покажеш
Активен
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15