Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 29, 2025, 00:39:52
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Всичко около сватбата
(Модератор:
магито
) > Тема:
Как получихте предложение за брак? - 3 част
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
17
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Как получихте предложение за брак? - 3 част (Прочетена 182079 пъти)
pocketgirl
Сватбар
Публикации: 203
Re:Как получихте предложение за брак? - 3 част
«
Отговор #60 -:
юли 05, 2013, 23:20:45 »
Mulan, колкото по-дълго чакано е предложението толкова по-вълнуващо е то!! И аз ти пожелавам да е скоро
Активен
Mulan
Професор
«
Отговор #61 -:
юли 06, 2013, 08:27:07 »
Благодаря ви много ,момичета!
Аз продължавам да си чакам вълнуващия момент,а на вас ви пожелавам едни неповторими и изключителни, предстоящи сватби
Активен
malkabulka
Професор
31.08.2013
«
Отговор #62 -:
юли 10, 2013, 19:37:43 »
Ох, момичета, четейки новите истории се заредих с нова доза сълзи от щастие и романтични настроения! Това ми е една от любимите теми за прочит тук
Mulan, все си мисля, че когато спреш да го очакваш този момент, той сам ще ти се случи, поне при мен дойде изневиделица въпреки, че беше предстазуем като се замисля...Пожелавам ти го скоро и изненадващо!
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #63 -:
юли 11, 2013, 10:12:51 »
Цитат на: Mulan в юни 30, 2013, 17:18:59
Момичета ,понякога направо ви завиждам
Получили сте толкова прекрасни предложения ,че ми се иска вече и моят момент да дойде ,само дето милото много се ослушва,та да видим до кога
100% момента ще дойде, пожелавам ти да е романтично и незабравимо!
Почти всички мъже са много туткави и несигурни за тази стъпка. Винаги можеш да подшушнеш на приятел да подхване деликатно темата, като го накара да помисли в тази посока
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #64 -:
юли 11, 2013, 10:27:48 »
така е Lilly
аз на моето момче не да бях подшушвала направо го накарах да го направи, но той е такъв инат ме държа на нокти цяла година, беше ми казал че ще стане през 2012 и познайте как всеки път когато имаше някъкво събиране или празници аз се надявах
. и накрая не издържах и октомври миналата година му казах вече ми писна да чакам и той каза че ще е този месец, и какво направи преложи ми почти последния ден на октомври пак ме държа на нокти, и честно казано въпреки че знаех че ще е в този месец бях изненадана от него
та и на тях не им е лесно понякога все пак предполагам че си е доста труден момент и за тях
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #65 -:
юли 11, 2013, 23:52:22 »
Доколкото съм чувала от мои приятели, много им е трудно да го зададат този въпрос. Въпреки, че са били сигурни, доста са се препотявали докато го изрекат. А и като си спомня на мъжа ми колко му беше трудно
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #66 -:
юли 12, 2013, 08:32:14 »
Цитат на: Mulan в юли 06, 2013, 08:27:07
Благодаря ви много ,момичета!
Аз продължавам да си чакам вълнуващия момент,а на вас ви пожелавам едни неповторими и изключителни, предстоящи сватби
Моят мъж е взел решението 2 години преди да ми предложи и му е коствало цели 2 години, за да се престраши
1 година е избирал пръстена
Така, че дай му време and Кeep Calm
Активен
Mulan
Професор
«
Отговор #67 -:
юли 12, 2013, 09:43:16 »
Ооо...разбира се,че ще му дам време,колкото му е необходимо.Никога не съм го притискала ,за каквото и да било и съм го оставяла да взема решения,когато се чувства готов
Просто сме заедно от 7 години и вече започнах да си мисля за тази сериозна крачка за в бъдеще
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #68 -:
юли 12, 2013, 10:23:58 »
На моя пъзльо му отне 8
Накрая се отказах и реших, че няма да очаквам пръстен, а просто ще направим ремонти, ще живеем заедно, тип на семейни начала. Ето тогава дойде изненадата
Оказа се, че го държал няколко месеца и се чудел как и кога. След толкова години ?!? То голямо притеснение, голямо мислене, голямо нещо
Явно психическата бариера е страшно нещо, особено в днешното несигурно време. Щом се обичате и вече доста добре се познавате, 100% ще си получиш изненадата. Все пак твоя човек знае за какво мечтаеш
Активен
beberona
Професор
«
Отговор #69 -:
юли 12, 2013, 10:40:23 »
Mulan и на моя мъж му отне 8 години докато се реши. Добре че наши приятели се сгодиха че да се реши и той.Така през 2 седмици имаше годеж
Имай търпение, всичко с времето си
Активен
malkabulka
Професор
31.08.2013
«
Отговор #70 -:
юли 12, 2013, 10:45:49 »
Наистина малко мъже се заемат хладнокръвно с тази задача. Аз очаквах пръстен и по-рано, но не съм го мислила толкова, обичам изненадите и не се мъча да отгатвам предварително
И при нас е било ходене напред назад по бижутерите, мерене, чудене...почивката за рожденния ми ден на екзотично място от една страна го е улеснила, иначе не знам какъв сценарий щеше да измисли
Две-три седмици преди това отношенията ни се бяха влошили, често си се сдърпвахме, за капак и почивката за малко да пропадне...но каквото е имало да става си става и никой не може да го спре
На мен и през ум не ми мина какво ми подготвя, а той човека имал сериозен стрес
След предложението нещата се движат само напред и нагоре и сега когато остават по-малко от 2 месеца, се усещам дори по-обичана и обгрижвана от всякога...пожелавам това чувство на всички бъдещи булки
Активен
Pulsatorkata
Ентусиаст
«
Отговор #71 -:
юли 15, 2013, 09:28:26 »
Момичета като чета вашите истории ми става мн хубаво и отново се връщам към момента на моето предложение.Въпреки,че очаквах и бяхме говорили за годеж и т.н не вярвах,че ще стане толкова скоро и по такъв начин.Но каквото и да е било предложението на всяка една от нас то си остава уникално
Активен
elvenpath
Любопитен
«
Отговор #72 -:
август 06, 2013, 09:24:45 »
На моя до първото изричане на думата "нашата сватба" му отне месец и половина. Но пък аз въздействах, сигурно нямаше да му хрумне, ако не ме беше видял в булчинска рокля за една фотосесия. Тогава се уговорихме да е през октомври 2013 (беше април 2012). После направихме бебе през юли. В края на август хванах букета на една сватба.
На 6ти септември отидохме в Банско, той от 3 дни ме врънкаше - вземи си хубава рокля, нещо по-официално, ще излезем на хубава вечеря, ама аз тъпата въобще не зацепих
Та в Банско, той си облече официалното сако, издокара се, аз си викам какво пък толкова се докаросва
и метнах една тениска и дънки
Седнахме в едно много приятно заведенийце с гледка към планината, той изведнъж стана много сериозен, обясни ми как много ме обича, не можел да си представи живота без мен. Но понеже това ми го казва често, аз нещо хич не се впечатлих
Пък и все пак - бебе чакаме, редно си е така да говори
Но като извади от джоба кутийката и аз
Попита ме, аз викнах "да,да!" и даже сама си сложих пръстена от нетърпение
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #73 -:
август 06, 2013, 09:29:04 »
браво, на коя дата е през октовмри ? готова ли си с повечето неща?
Активен
elvenpath
Любопитен
«
Отговор #74 -:
август 06, 2013, 09:37:46 »
Март ще е, поотложихме, защото не мога да се организирам с бебето, че си го гледам сама. Но март се запознахме, та ще е 2 дни преди втората ни годишнина
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...