Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 21:35:06
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Гримът 6-та част
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Гримът 6-та част (Прочетена 160049 пъти)
Evriala
Сватбар
Re:Гримът 6-та част
«
Отговор #375 -:
януари 30, 2013, 11:55:26 »
Аз пък да ви кажа, изобщо не смятам да наемам гримьор. Предпочитам да си купя хубава маркова козметика и с малко творчество ( художник съм ), сама да изпейзажисам лицето си
.Някой да не си помисли, че ще се нацапосам като коледна играчка, не не, мисля да е нещо нежно и почти незабележимо
Активен
Noir
Сватбен ГУРУ
Публикации: 525
«
Отговор #376 -:
януари 30, 2013, 11:58:15 »
Еми
,
рататуи
, благодаря ви!
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #377 -:
януари 30, 2013, 12:01:39 »
Цитат на: Evriala в януари 30, 2013, 11:55:26
Аз пък да ви кажа, изобщо не смятам да наемам гримьор. Предпочитам да си купя хубава маркова козметика и с малко творчество ( художник съм ), сама да изпейзажисам лицето си
.Някой да не си помисли, че ще се нацапосам като коледна играчка, не не, мисля да е нещо нежно и почти незабележимо
в миналата тема имаше много полезен спор за и против този вариант, бяха дали и решения, особено за основа за грим.пишеше се и затова как стои един нежен грим на фотосите. който има желание, да се върне назад .
Активен
Albbena
Сватбар
«
Отговор #378 -:
януари 30, 2013, 17:36:47 »
Цитат на: ratatui в януари 29, 2013, 21:44:34
Може ли да дадете някакви координати на Джулия? А Вие ли ходите при нея или тя идва при вас?
С Джулия се уговорихме да дойде в къщи. Телефонът й го има на фейсбук страницата й.
Активен
Sunny_83
Любопитен
Публикации: 49
«
Отговор #379 -:
януари 30, 2013, 21:20:57 »
Май всички булки харесват въпросната джулия и слав и сигурно има защо......
Обаче на сайта им аз не видях нито една снимка на булка с грим и прическа за да се ориентирам....
Момичета вие как си избирате гримьора, доверявате се на други булки ли?
И загрима в деня на сватбата аз трябва ли да знам какво искам, какви цветове на сенките може би...., дали да е по - силен или слаб. Лично аз не харесвам силен грим и особено фон дю тен въпреки че за сватба може би трябва...
Изобщо за грима ми е доста неясно как и кой ще избера
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #380 -:
януари 30, 2013, 21:29:54 »
Sunny аз лично изчетох темата и ще се доверя на положителните мнения на булките тук. А за това какъв грим искаш, аз лично ще разгледам снимки и мисля да отида на пробен грим, тъй като до сега само за бала ме е гримирал друг човек и мисля, че е по-добре да отида и да се видя.
Активен
casky
Баш Майстор
Публикации: 1557
«
Отговор #381 -:
януари 30, 2013, 21:33:22 »
Цитат на: Sunny_83 в януари 30, 2013, 21:20:57
Май всички булки харесват въпросната джулия и слав и сигурно има защо......
Обаче на сайта им аз не видях нито една снимка на булка с грим и прическа за да се ориентирам....
Момичета вие как си избирате гримьора, доверявате се на други булки ли?
И загрима в деня на сватбата аз трябва ли да знам какво искам, какви цветове на сенките може би...., дали да е по - силен или слаб. Лично аз не харесвам силен грим и особено фон дю тен въпреки че за сватба може би трябва...
Изобщо за грима ми е доста неясно как и кой ще избера
Лично мнение е, че колкото и слаб грим да харесваш на снимки изглежда друго
Трябва да има поне малко, нещо средно
Аз също не харесвам много налепано, но на сватбата беше средно положение и доста добре изглеждаше на снимките
Активен
Albbena
Сватбар
«
Отговор #382 -:
януари 31, 2013, 15:13:25 »
Съгласна съм с Casky по отношение на грима. Аз също не харесвам тежък грим и в ежедневието си не използвам често, но е много важен за снимките, а и за цялостното излъчване като цяло. Изкуството на добрия грим е да заличи недостатъците по лицето ти, да подчертае хубавите ти черти и то по такъв начин, че да не изглеждаш напляскана, а излъчването ти да е много естествено. Освен професионализмът, е много важно и качеството на грима, защото с обикновен грим не мисля, че могат да се постигнат същите резултати. Това си е лично мое мнение и не го налагам на никой разбира се!
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #383 -:
януари 31, 2013, 15:48:59 »
Запазих си час при Слав! Той ще ми прави и грим и прическа
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #384 -:
януари 31, 2013, 18:36:21 »
Според мен също е необходимо малко по-силен грим от ежедневния /нямам предвид булката да изглежда като фолк певица
/. На снимките излиза по друг начин, когато има по-силен грим около очите
А за фон дьо тена, когато е точния цвят всичко е Ок. Още повече, че гримьорите не използват един цвят фон дьо тен, а преливат няколко, за да пасне на тена, а и така "играят" и със сенките на лицето - подчертават някои участъци. Освен Слав и Джулия, може да се доверите и на Мис Бони и на Аделина Цанева - също са добри гримьори и имена в техните среди
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #385 -:
януари 31, 2013, 18:48:50 »
И аз си имам вече гримьор
, Вики от мейкъп-про във Варна, мн се радвам на пробния грим по следващата седмица, определено мисля да си сложа искуствени миглички
, но още се чудя кое е по добро снпчета или цели мигли? Никога не съм носила такова нешо досега, но определено на снимки прави погледа по изразителен, затова и аз реших да се възползвам въпреки ме преди бях твърдо на мнението- това е поп-фолк-дива-луук, а аз съм доста против този начин на изглеждане поведение, музика и всичко свързано с тази сфера на "музикалното изкуство", но се убедих след дълго гледане на красиви булки, че изобщо не изглежда претрупано и евтино, та сега съм мноооогооо любопитна как ще изглеждам, нямам търпение
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #386 -:
януари 31, 2013, 18:57:55 »
ако са хубави , целите мигли изглеждат супер и допълват грима невероятно. без тях, гримът не е същият, поне според мен . като сравнявам снимките си от гражданския и църковния брак, гримът с мигли ми е в пъти по-добре.
«
Последна редакция: януари 31, 2013, 19:07:47 от emmmmmy
»
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #387 -:
януари 31, 2013, 19:32:36 »
И аз мисля, че без мигли нещата не са завършени. С тях окото се подчертава много добре. Аз когато трябва сама да се гримирам за някакъв повод винаги слагам мигли и леки сенки и на снимките очите ми изглеждат супер
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #388 -:
януари 31, 2013, 19:40:55 »
Дам явно сте прави, така изглежда и на снимките които съм гледала досега на други булки, много по изразително окото и нежно с тези мигли като на слончето от улица сезам
, аз мисля и да отида на спрей тен да си направя хубав тен, за да може да симулирам при пробния грим истинската ситуация лятото, защото аз лятото ставам черна като циганче, а сега от всичкото учене и стоене само по библиотеките месеци наред лицето ми е ужас, бяло като на смъртник.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #389 -:
януари 31, 2013, 20:24:08 »
Мрявка, извинявай че ти се бъркам, но защо ще ходиш сега на пробен грим, нали лятото е сватбата? Не се ли ходе на пробен грим малко преди сватбата, поне на мен днес Слав така ми каза, да му звънна 3-4 седмици преди сватбата, да се разберем кога да отида на пробен. А и тогава по-добре ще знам как искам да изглеждам, ще имам роклята, воала и т.н.
Активен
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28
...