Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 23:33:51

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Гримът 6-та част  (Прочетена 160229 пъти)

Evriala
Сватбар
Публикации: 204

Моят сватбен албум

« Отговор #375 -: януари 30, 2013, 11:55:26 »

Аз пък да ви кажа, изобщо не смятам да наемам гримьор. Предпочитам да си купя хубава маркова козметика и с малко творчество ( художник съм ), сама да изпейзажисам лицето си  Wink .Някой да не си помисли, че ще се нацапосам като коледна играчка, не не,  мисля да е нещо нежно и почти незабележимо  Girl_hide
Активен
Noir
Сватбен ГУРУ
Публикации: 525

« Отговор #376 -: януари 30, 2013, 11:58:15 »

Еми, рататуи, благодаря ви!  give_rose
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #377 -: януари 30, 2013, 12:01:39 »

Аз пък да ви кажа, изобщо не смятам да наемам гримьор. Предпочитам да си купя хубава маркова козметика и с малко творчество ( художник съм ), сама да изпейзажисам лицето си  Wink .Някой да не си помисли, че ще се нацапосам като коледна играчка, не не,  мисля да е нещо нежно и почти незабележимо  Girl_hide
в миналата тема имаше много полезен спор за и против този вариант, бяха дали и решения, особено за основа за грим.пишеше се и затова как стои един нежен грим на фотосите. който има желание, да се върне назад .
Активен
Albbena
Сватбар
Публикации: 282

« Отговор #378 -: януари 30, 2013, 17:36:47 »

Може ли да дадете някакви координати на Джулия? А Вие ли ходите при нея или тя идва при вас?

С Джулия се уговорихме да дойде в къщи. Телефонът й го има на фейсбук страницата й.
Активен
Sunny_83
Любопитен
*
Публикации: 49

« Отговор #379 -: януари 30, 2013, 21:20:57 »

Май всички булки харесват въпросната джулия и слав и сигурно има защо......
Обаче на сайта им аз не видях нито една снимка на булка с грим и прическа за да се ориентирам....
Момичета вие как си избирате гримьора, доверявате се на други булки ли?
И загрима в деня на сватбата аз трябва ли да знам какво искам, какви цветове на сенките може би...., дали да е по - силен или слаб. Лично аз не харесвам силен грим и особено фон дю тен въпреки че за сватба може би трябва...
Изобщо за грима ми е доста неясно как и кой ще избера sad
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #380 -: януари 30, 2013, 21:29:54 »

Sunny аз лично изчетох темата и ще се доверя на положителните мнения на булките тук. А за това какъв грим искаш, аз лично ще разгледам снимки и мисля да отида на пробен грим, тъй като до сега само за бала ме е гримирал друг човек и мисля, че е по-добре да отида и да се видя.
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #381 -: януари 30, 2013, 21:33:22 »

Май всички булки харесват въпросната джулия и слав и сигурно има защо......
Обаче на сайта им аз не видях нито една снимка на булка с грим и прическа за да се ориентирам....
Момичета вие как си избирате гримьора, доверявате се на други булки ли?
И загрима в деня на сватбата аз трябва ли да знам какво искам, какви цветове на сенките може би...., дали да е по - силен или слаб. Лично аз не харесвам силен грим и особено фон дю тен въпреки че за сватба може би трябва...
Изобщо за грима ми е доста неясно как и кой ще избера sad

Лично мнение е, че колкото и слаб грим да харесваш на снимки изглежда друго smile Трябва да има поне малко, нещо средно smile Аз също не харесвам много налепано, но на сватбата беше средно положение и доста добре изглеждаше на снимките Wink
Активен
Albbena
Сватбар
Публикации: 282

« Отговор #382 -: януари 31, 2013, 15:13:25 »

Съгласна съм с Casky по отношение на грима. Аз също не харесвам тежък грим и в ежедневието си не използвам често, но е много важен за снимките, а и за цялостното излъчване като цяло. Изкуството на добрия грим е да заличи недостатъците по лицето ти, да подчертае хубавите ти черти и то по такъв начин, че да не изглеждаш напляскана, а излъчването ти да е много естествено. Освен професионализмът, е много важно и качеството на грима, защото с обикновен грим не мисля, че могат да се постигнат същите резултати. Това си е лично мое мнение и не го налагам на никой разбира се! smile
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #383 -: януари 31, 2013, 15:48:59 »

Запазих си час при Слав! Той ще ми прави и грим и прическа  danceg
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1025

Моят сватбен албум

« Отговор #384 -: януари 31, 2013, 18:36:21 »

Според мен също е необходимо малко по-силен грим от ежедневния /нямам предвид булката да изглежда като фолк певица  singer/. На снимките излиза по друг начин, когато има по-силен грим около очите smile А за фон дьо тена, когато е точния цвят всичко е Ок. Още повече, че гримьорите не използват един цвят фон дьо тен, а преливат няколко, за да пасне на тена, а и така "играят" и със сенките на лицето - подчертават някои участъци. Освен Слав и Джулия, може да се доверите и на Мис Бони и на Аделина Цанева - също са добри гримьори и имена в техните среди  good
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
Публикации: 775

« Отговор #385 -: януари 31, 2013, 18:48:50 »

И аз си имам вече гримьор  yahoo, Вики от мейкъп-про във Варна, мн се радвам на пробния грим по следващата седмица, определено мисля да си сложа искуствени миглички Girl_hide, но още се чудя кое е по добро снпчета или цели мигли? Никога не съм носила такова нешо досега, но определено на снимки прави погледа по изразителен, затова и аз реших да се възползвам въпреки ме преди бях твърдо на мнението- това е поп-фолк-дива-луук, а аз съм доста против този начин на изглеждане поведение, музика и всичко свързано с тази сфера на "музикалното изкуство", но се убедих след дълго гледане на красиви булки, че изобщо не изглежда претрупано и евтино, та сега съм мноооогооо любопитна как ще изглеждам, нямам търпение yahoo
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #386 -: януари 31, 2013, 18:57:55 »

ако са хубави , целите мигли изглеждат супер и допълват грима невероятно. без тях, гримът не е същият, поне според мен . като сравнявам снимките си от гражданския и църковния брак, гримът с мигли ми е в пъти по-добре. smile
« Последна редакция: януари 31, 2013, 19:07:47 от emmmmmy » Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1025

Моят сватбен албум

« Отговор #387 -: януари 31, 2013, 19:32:36 »

И аз мисля, че без мигли нещата не са завършени. С тях окото се подчертава много  добре. Аз когато трябва сама да се гримирам за някакъв повод винаги слагам мигли и леки сенки и на снимките очите ми изглеждат супер  Bravo
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
Публикации: 775

« Отговор #388 -: януари 31, 2013, 19:40:55 »

Дам явно сте прави, така изглежда и на снимките които съм гледала досега на други булки, много по изразително окото и нежно с тези мигли като на слончето от улица сезам  Bravo, аз мисля и да отида на спрей тен да си направя хубав тен, за да може да симулирам при пробния грим истинската ситуация лятото, защото аз лятото ставам черна като циганче, а сега от всичкото учене и стоене само по библиотеките месеци наред лицето ми е ужас, бяло като на смъртник.
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #389 -: януари 31, 2013, 20:24:08 »

Мрявка, извинявай че ти се бъркам, но защо ще ходиш сега на пробен грим, нали лятото е сватбата? Не се ли ходе на пробен грим малко преди сватбата, поне на мен днес Слав така ми каза, да му звънна 3-4 седмици преди сватбата, да се разберем кога да отида на пробен. А и тогава по-добре ще знам как искам да изглеждам, ще имам роклята, воала и т.н.
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: