Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 07, 2024, 04:45:00
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Гримът 6-та част
Страници: [
1
]
2
3
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Гримът 6-та част (Прочетена 158485 пъти)
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
Гримът 6-та част
«
-:
април 21, 2012, 14:06:07 »
Гримът 5-та част
Активен
fbvgb
Ентусиаст
Отг: Гримът 6-та част
«
Отговор #1 -:
април 21, 2012, 15:21:38 »
Момичета, по принцип гримьорите разполагат ли с голям арсенал от фон дьо тени или за по - сигурно трябва да си взема моят цвят от някой магазин? Може да задавам поредният тъп въпрос, понеже не съм много на ти с тези неща, но просто исках да си изчистя всички въпроси от главицата. Благодаря!
«
Последна редакция: април 21, 2012, 15:26:11 от Bride2012
»
Активен
desirer
Сватбар
«
Отговор #2 -:
април 21, 2012, 16:20:19 »
Ако гримьорът е професионалист има голям набор от цветове, включително и за фон дьо тени. Даже по скоро те не слагат един цвят на цялото лице, както правим повечето от нас в ежедневното си гримиране, а използват различни тонове за отделните части на лицето. Пък и няма смисъл да си купуваш твоя цвят, защото нали идеята е да те гримират с професионални серии гримове. Аз за себе си съм решила едниствено, след като направя пробен грим, да попитам какво червило да си закупя и да нося в себе си, за да мога да си освежавам от време на време
. Друг е въпросът, че още не съм запазила грим никъде
Активен
fbvgb
Ентусиаст
«
Отговор #3 -:
април 21, 2012, 16:27:05 »
Благодаря ти за отговорът,
desirer
!
Значи ще се оставя изцяло под четчиците и пудричките на гримьора. Ще продължавам да следя темата с интерес, определено има какво да науча.
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Come Josephine in my flying machine
«
Отговор #4 -:
април 21, 2012, 16:58:18 »
Освен цвета, те избират и най-подходящата текстура за твоята кожа - дали да е по-плътна и кремообразна, по-лека и флуидна, като минералните под формата на пудра и т.н. Съобразяват и цвета на коректора. Професионална работа!
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758
«
Отговор #5 -:
април 21, 2012, 19:07:05 »
Те имат всичко, а и са с професионални гримове. Единственото, което ще го питам е какво червило да си взема, за да мога да си слагам сама, но ще е нещо бледичко, защото искам силно подчертани очи, дори мисля да сложа изкуствени мигли
Активен
fbvgb
Ентусиаст
«
Отговор #6 -:
април 21, 2012, 19:14:35 »
Аз също искам да акцентирам на очи, ще сложа мигли, но на снопчета.
«
Последна редакция: април 21, 2012, 21:32:35 от Bride2012
»
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Come Josephine in my flying machine
«
Отговор #7 -:
април 21, 2012, 21:02:26 »
Цитат на: Christy в април 21, 2012, 19:07:05
Те имат всичко, а и са с професионални гримове. Единственото, което ще го питам е какво червило да си взема, за да мога да си слагам сама, но ще е нещо бледичко, защото искам силно подчертани очи, дори мисля да сложа изкуствени мигли
Кристи, според мен изкуствените мигли са задължителни! Правила съм си няколко грима за по-специални случаи сама, и когато сложа миглите нещата изглеждат по съвсем различен начин (смея да твърдя, че се справям много добре, въпреки това ще се доверя на професионалист в деня на сватбата). Единственият съвет, който мога да ти дам, е да купиш сама миглите, защото обикновено гримьорите използват по-евтини. В М.А.С са много хубави - има различни размери, плътност и обем, цвят. Това позволява да избереш най-подходящите за теб без риск, че няма да стоят добре. Имат дори и мостри, които пробваш още в магазина. И не на последно място - естествени са
Цената е около 25-30лв. Пък после ще ги дадеш на гримьора да ги постави професионално, защото си е доста пипкава работа... Надявам се съм била полезна!
«
Последна редакция: април 21, 2012, 21:04:21 от Josephine
»
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #8 -:
април 21, 2012, 22:09:16 »
Не само, че има гримьора нужните фон-дьо тени, а и ако е професионалист, ще ползва гримове, които не са като стандартните. Поне моята гримьорка ползва сценичен грим, при който не си личи изпотяване, не си личат никакви дефекти. Единствено е кофти, че не трябва моето лице да се допира до червила - т.е. не трябва да давам да ме целуват по бузите. На сватбата на сестра ми се опазих, тя също успя да се опази, та се надявам да не е проблем.
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204
«
Отговор #9 -:
април 22, 2012, 16:42:34 »
И аз вчера бях на пробен грим и прическа и съм страшно доволна от Слави Стоянов. За около 30 минути ме преобрази тотално, а грима не мръдна до вечерта че и преди да си легна трудно се махна
А прическата беше хубава но не издържа много та в деня трябва да се наблегне на фиксацията. Ще кача и снимки но не знам кога!
Активен
malia
Ентусиаст
Публикации: 136
«
Отговор #10 -:
април 23, 2012, 16:54:42 »
Момичета може ли да ми кажете къде в Пловдив продават изкуствени мигли на MAC и ELYRE че обиколих сумати магазини за козметика и никъде ги няма.
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #11 -:
април 25, 2012, 16:32:19 »
Моята гримьорка ми каза само да си купя червилото, понеже то трябва да си е само за мен - опасност от херпис и тем подобни.
Иначе аз избрах по-нежех грим, не си падам по изкуствени мигли и подобни.
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204
«
Отговор #12 -:
април 26, 2012, 07:35:09 »
Аз мога да споделя, че моят пробен грим беше с изкуствени мигли, но цели не на снопчета. Бях доста скептично настроена относно това дали ще издържат и дали няма да се отлепят. Искам да ви кажа, че едната лекичко се отлепи още при поставянето и гримьора ма попита да я оправи ли/все пак е пробен/ и аз казах че не държа. Самата мигла не мръдна и дори не си личеше че се е отлепила леко а и после едвам я свалих, естествено без жертви от страна на моите мигли.
А продуктите с които ме гримираха са на кринолан и не мръднаха. Страшно съм доволна!
Активен
svetlif
Любопитен
Публикации: 20
«
Отговор #13 -:
май 03, 2012, 13:53:30 »
Цитат на: malia в април 23, 2012, 16:54:42
Момичета може ли да ми кажете къде в Пловдив продават изкуствени мигли на MAC и ELYRE че обиколих сумати магазини за козметика и никъде ги няма.
ELYRE има в магазини дъглъс, не знам къде в пловдив има такива, обикновено по моловете.
Активен
every_me
Ентусиаст
Сутрешна...
«
Отговор #14 -:
май 04, 2012, 18:22:33 »
Искам да попитам дали някоя от вас знае има ли в София гримьори, които предлагат грим за тяло?
«
Последна редакция: май 04, 2012, 18:25:21 от every_me
»
Активен
Страници: [
1
]
2
3
...
31
Нагоре