Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 22:08:39
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Гримът 6-та част
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Гримът 6-та част (Прочетена 160113 пъти)
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189
Отг: Гримът 6-та част
«
Отговор #150 -:
юни 22, 2012, 08:22:34 »
Аз не съм правила пробен. Доверих се изцяло на професионализма и. Доколкото знам цената на пробния е като на официалния, а именно: 80 лв. в салон Фетиш и 100 лв. ако дойде у вас. В почивните дни обаче, обикновено няма време и трябва ти да отидеш в салона.
Обикновено се прави първо прическа, после грим.
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд
«
Отговор #151 -:
юни 22, 2012, 08:23:37 »
Някой знае ли цената за грим на Слав?
Активен
wera84
Любопитен
Публикации: 23
«
Отговор #152 -:
юни 22, 2012, 10:12:55 »
Момичета обадих се на Джулия, но каза, че тефтера не е пред нея и да и звънна утре следобяд
Иска ми се през това време да се ориентирам и към фризьор,но никои не ми отговаря в темата с прическите
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758
«
Отговор #153 -:
юни 22, 2012, 11:01:39 »
Аз бих се спряла на Жоро Петков. В моя случай Слав ми направи и грим и прическа вкъщи (по доста проекти те двамата работят заедно, дори си бях взела книгата на Жоро с официални кокове, която не препоръчвам, има интересни кокове, но са на 10 стр. срещи 20 лв. не си залужава, ако някой иска да я погледне може да му я дам. Та там гримьора е Слав, аз оттам си харесах кок и Слав ми го направи). Но ако ще гримира Джулия препоръчвам Жоро за коса.
«
Последна редакция: юни 22, 2012, 11:03:30 от Christy
»
Активен
wera84
Любопитен
«
Отговор #154 -:
юни 22, 2012, 11:17:10 »
Christy
дали можеш да ми дадеш някакви кординати на Жоро Петков, защото за първи път чувам това име (аз и не съм запозната
) и незнам как да го намеря, а дали знаеш колко струва при него пробната прическа и след това официалната? А Слав не работи ли само в Пловдив (или пък не съм разбрала)?
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #155 -:
юни 22, 2012, 11:23:46 »
Не, не този си е Слав Анастасов и работи в София. Сега ще ти драсна на лични.
Активен
jenifer
Ентусиаст
«
Отговор #156 -:
юни 22, 2012, 11:29:02 »
Цитат на: wera84 в юни 22, 2012, 10:12:55
Момичета обадих се на Джулия, но каза, че тефтера не е пред нея и да и звънна утре следобяд
Иска ми се през това време да се ориентирам и към фризьор,но никои не ми отговаря в темата с прическите
И аз няма да правя пробен грим, след толкова добри отзиви за Джулия мисля, че няма смисъл. Харесах 2-3 снимки на грим, който тя е правила и ще и ги покажа. Ето тук може да разгледаш.
https://www.facebook.com/pages/Julia-Angelova-Makeup/147220828622178
Прическата ще ми я правят в салон Чиликови, след това ще ходя за грима.
http://chilikovi.com/
Активен
wera84
Любопитен
«
Отговор #157 -:
юни 27, 2012, 11:18:33 »
Най - накрая успях да се запиша час при Джулия (след като няколко пъти и звънях и тефтера се не беше при нея). Записа ме за 14.00 часа, а аз трябва да съм в ритуалната зала към 16.15. Прическата ясно, че ще е преди грима, а за обличането нали е накрая (въпреки, че ми е трудно да си представя как точно ще стане с грим и прическа, а ми казаха, че било хубаво и булото да ти го сложи фризьора
)? А грима около, час ли продължава? Питам, защото се чудя дали ще ми стигне времето. Разбрахме се с Джулия да се чуем към средата на юли за да уточним мястото.
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204
«
Отговор #158 -:
юни 27, 2012, 11:26:45 »
Мен лично ме гримираха за 30 мин., но предполагам, че зависи и от грима, който искаш!
Активен
veseto_87
Публикации: 2189
«
Отговор #159 -:
юни 27, 2012, 12:12:51 »
Цитат на: wera84 в юни 27, 2012, 11:18:33
Най - накрая успях да се запиша час при Джулия (след като няколко пъти и звънях и тефтера се не беше при нея). Записа ме за 14.00 часа, а аз трябва да съм в ритуалната зала към 16.15. Прическата ясно, че ще е преди грима, а за обличането нали е накрая (въпреки, че ми е трудно да си представя как точно ще стане с грим и прическа, а ми казаха, че било хубаво и булото да ти го сложи фризьора
)? А грима около, час ли продължава? Питам, защото се чудя дали ще ми стигне времето. Разбрахме се с Джулия да се чуем към средата на юли за да уточним мястото.
Мен Джулия ме гримира за около 20, максимум 30 минути. Справя се бързо, не се тревожи. За булото, фризьорката показа на шаферката как да ми го сложи, след като се облека. А да, обличането наистина е трудни с прическа и грим, но не и невъзможно...
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #160 -:
юни 27, 2012, 15:20:16 »
Аз щом с огромния кок успях да се справя, а роклята ми горе си беше тесничка, въпреки наличието на разкопчаване отзад... но помогнаха 4-те ми шаферки и то доста активно... Воала ми го закачи кумата, когато дойде.
Активен
brumble
Новак
Публикации: 7
«
Отговор #161 -:
юни 28, 2012, 06:46:28 »
колко време преди сватбата да се обадя на гримьора да го запазя и какви неща трябва да уточня с него по телефона, че хич ме няма и незнам какво да му изсипя като звънна, никога не са ме гримирали професионалисти..
Активен
strawberry88
Любопитен
«
Отговор #162 -:
юни 28, 2012, 10:30:51 »
По темата, мила според мен е редно да си запазиш гримьора поне месец преди сватбата. Обаждаш му се и го питаш дали е свободен, за цената също, дали ти трябва да отидеш при него или той може в дома ти и така. Всичко каквото те интересува.
Желая ти късмет в подготовката
«
Последна редакция: юни 28, 2012, 11:18:38 от gucci
»
Активен
bul4iccccaaa
Новак
«
Отговор #163 -:
юни 28, 2012, 10:32:26 »
Само ще допълня, че можеш да помолиш гримьора да дойде на територията на салона, в който ще си правиш прическата, например. Аз така направих.
Много по - удобно е, отколкото да го викаш у дома...
«
Последна редакция: юни 28, 2012, 11:18:56 от gucci
»
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #164 -:
юни 28, 2012, 12:15:35 »
Цитат на: brumble в юни 28, 2012, 06:46:28
колко време преди сватбата да се обадя на гримьора да го запазя и какви неща трябва да уточня с него по телефона, че хич ме няма и незнам какво да му изсипя като звънна, никога не са ме гримирали професионалисти..
- Добър ден! Аз съм ... (както се каваш) Аз съм бъдеща булка и имам нужда от грим в сватбения си ден. Свободен ли сте все още за моята дата (...) и ако се окаже свободен - го питаш какво ще му трябва за да ти запише час
Повечето булки за първи път за сватбата си правят професионален грим, човека си знае работата ще ти каже останалото.
Друго - според мен ще ти е най-удобно ако гримьора и фризьора дойдат до вас и не ти се налага да излизаш (ако си в голям град е по-удобно да не пътуваш много). Не знам колко добра идея е гримьора да дойде в салона на фризьора, защото може да се окаже, че там просто няма подходящо място за него. Ако аз съм собственик на фризьорски салон, ще наема помещение, което е подходящо за моя персонал и клиенти и едни 5 квадратни метра допълнително няма да ги плащам всеки месец за евентуалните гост- гримьори
Активен
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...