Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 23:50:33

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Гримът 6-та част  (Прочетена 160257 пъти)

mari_m
Сватбар
Публикации: 216

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: юни 28, 2012, 14:16:10 »

При мен как протекоха нещата: обадих се на фризьора си и си уговорих час за да се видим!Искаше снимка на роклята и воала, обсъдихме прическата и детайлите, след което попитах работи ли с гримьори и той потвърди, и така в деня на сватбата във фризьорския салон ще ми направи прическата и гримьора ще свърши своята работа  Wink
Активен
jelly007
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #166 -: юни 28, 2012, 15:52:05 »

Здравейте на всички! В Facebook писах съобщения на Джулия и на Пепа Стоянова за цени на сватбен грим, но засега не са ми отговорили.  Аз се бях спряла на тях, но ако някои може да ми препоръча и други? За София става въпрос. smile
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: юни 28, 2012, 15:56:19 »

По-добре им звънни. Джулия няма да ти отговори във ФБ. Нейните цени са 80 лв. в салон Фетиш и 100 у вас, но в почивните дни обикновено е доста заета и те вика в салона!
Активен
Lady_sunflower
Професор
Публикации: 308

« Отговор #168 -: юли 19, 2012, 16:32:29 »

Здравейте, чета темичката отдавна. Ориентирах се доста добре в обстановката, за което много благодаря на всички ви. Искам да попитам някой има ли отзиви/ мнения за Нора Дянкова http://salon.noraffure.com/.  От едно от сватбените изложения имам талон за отстъпка при нея, но се колебая. Моля, ако някой има поглед за работата й, да сподели

Искам да попитам и STech, би ли споделила цената на грим и прическа (както и на пробните) при Зоран и той ли ще дойде или  ти ще ходиш лпри него?

Благодаря ви предварително
Активен
goldish
Сватбар
Публикации: 168

« Отговор #169 -: юли 22, 2012, 21:56:18 »

Да споделя при мен как се развиха нещата. Имах запазен час за грим при Слав. Обмислях да запазя при него и прическата, но се отказах. После се оказа, че много предвидливо не съм заложила изцяло на него. Преди няколко дни ми звънна Слав и ми каза, че му предстои ангажимент в чужбина и ми отказва ангажимента. Каза, че според него има достатъчно време да си намеря друг. Погоди ми много грозен номер. Искам да предупредя други булки август месец, че може да ви изненада, като просто не дойде да ви гримира.
Иначе наех Биляна Симеонова и се надявам да се справи добре.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: юли 22, 2012, 22:00:31 »

и аз имах такова предусещане и като благодарение на съфорумка разбрах че има вече 1 ангажимент в същия ден той, се отказах да се записвам.
Но и в Виктория стил имах проблем днес, оказа се че гримьорката с която са работили, се е махнала, а те не са ми казали, а сме се разбрали преди 2 месеца за часа днес ! diablo
И това както при теб, месец преди сватбата. Намериха ми друга, като казах че аз ако ще си правя грим прическа и маникюр, не искам да обикалям софия, и няма смисъл да съм при тях така.
Казва се Елена Тодорова. ако някой има отзиви, да пише. blum
 аз утре съмна пробен грим. най -лошото е че така са в различни дни грима и прическата и няма да мога да видя цялостната визия. sad
Но здраве да е. утре ще пиша отзиви за нея.
Активен
mari_m
Сватбар
Публикации: 216

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: юли 23, 2012, 10:23:49 »

а как ще уредите /за бъдещите булки/ или как уредихте /за миналите булки/  pleasantry въпроса с червилото...ок гримьора ни гримира...обаче червилото като незнам какъв ще е цвета, как  да си го набавя предварително...или после ще сложите каквото имате под ръка  huhhuh.gif
Активен
veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: юли 23, 2012, 10:29:32 »

Аз през деня дослагвах само гланц, подобен на този, с който бях гримирана. Пък и от толкова целувки, ако искаш все да имаш блясък, трябва постоянно да се мажеш.  blum Аз по едно време се отказах вече.
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: юли 23, 2012, 10:34:58 »

Тъй като аз исках малко по силничък грим, за да ми подчертае светлите очи на устните слагах само гланц, който както казва и Веси постоянно се триеше и след като минаха Гражданското и църквата спрях да го слагам smile
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: юли 23, 2012, 10:35:08 »

Моето беше доста трайно, пък и беше телесен цвят. Даже не съм си слагала допълнително нищо, като го изядох си останах без червило! В разгара на купона, кой ти гледа!
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: юли 23, 2012, 12:44:37 »

аз искам да задам тъп въпрос- към момичетата които вече са минали през сватбен или пробен грим-нормално ли е въпреки че нямам пъпки, фон дьо тенът да стои малко на неравности, зърнисто, отблизо говоря??
 Отдалеч нищо не се забелязва. Гримьорката ми каза че това е ок, но аз си мисля че в този случай бих искала да ми се сложи само основа. Много изкуствено ми стои. Работи с  криолан, не е да кажете евтина някаква козметика, та да е от това.Преди фон дьо тена ми сложи и основа.

* P1240622188.jpg (44.94 KB, 752x234 - видяно 264 пъти.)
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: юли 23, 2012, 13:12:14 »

Мен ме гримираха с Криолан. Не ми е стоял така фон дьо тенът, беше си равномерен и въпреки, че имах неравности по лицето се прикриха! Но моя гримьор ми обясни, че професионалните гримове имат техника на нанасяне. Т.е. ако аз си купя, вероятността да си го нанеса като хората е малка.
Но не оставай само на основа! Просто на снимките тена ти няма да е равномерен.
Активен
veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: юли 23, 2012, 14:25:59 »

Аз дори не съм сигурна, че имах фон дьо тен. Основа със сигурност, но според мен по скоро от горе имаше от тези пудри дето са по-течни. И аз не знам как се казва, но е нещо средно между пудра и фон дьо тен. Така и така не ги разбирам много тези работи, а и тогава толкова бързах, че не се сетих изобщо да попитам Джулия. Но и при мен не стоеше така или поне на снимките не личи.
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: юли 23, 2012, 14:29:15 »

emmmmmy, аз също бях с Криолан. Интересното е, че на пробния грим и аз забелязах такива неща, но този в деня на сватбата беше просто перфектен, да не говорим, че изобщо не мръдна. При мен обаче пробният грим доста се различаваше от сватбения. Разлика имаше и в цената, така че аз бях подготвена, когато отивах на пробен, че няма да изглежда по същия начин като в самия ден.
Активен
RunawayBride
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #179 -: юли 23, 2012, 14:30:05 »

Това не е ли от типа кожа? Мен са ме гримирали с професионална козметика и ми става перфектно гладко. А възможно ли е да са прекалили с грима и затова да ти стои така
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: