Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 19:51:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 22   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Трябва ли да присъства бащата на раждането?  (Прочетена 111059 пъти)

jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: януари 27, 2009, 11:35:13 »

Не мисля,че ако  бащата присъства после няма да я харесва сексуално,това са пълни глупости crazy.
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: януари 27, 2009, 11:41:04 »

Е,ако гледаш на жена си като на красива кукла,може и да има и такава вероятност,но ако гледаш на жена си като на красива личност-майка на децата ти,тогава присъствието на раждаме може само да заздрави връзката нищо друго.
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: януари 27, 2009, 11:46:50 »

Зависи и от психиката на мъжа. Не всеки би издържал не точно гледката, колкото цялата обстановка оокло раждането.  pardon Не веднъж се е случвало мъже да припадат и тогава лекарите се чудят на кого да помогнат по-напред.  crazy Затова всеки трябва да прецени дали е в състояние да издържи и не може да се каже общо за всички мъже, че трябва да са там. Аз например не исках мъжа ми да присъства, не защото няма да ме хареса после, а защото предпочитах да съм сама с лекарите и наистина мисля, че нямаше място там.  pardon
Всеки има различно мнение по въпроса и не мисля, че е само заради манталитета.  nea
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: януари 27, 2009, 12:03:58 »

Аз пък искам неискам мойто мнъжле ми е казало че няма да присъства не за друго а защото е много чувствителен и няма да издържи на гледката и ще се наложи докторите да се занимават с него като пипатка там smile
Аз не се сърдя за това му решение
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: януари 27, 2009, 12:04:24 »

...да както казах на брат ми му прилошава от кръв и не е за там,но мъжа ми става и се надявам да дойде момент в който ще е с мен
Активен
silviq-tamara
Сватбар
Публикации: 280

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: януари 30, 2009, 07:46:48 »

според мен този момент е и за двамата родители.това е момент в който жената има нужда от подкрепа,която само таткото би могъл да и даде.и мисля че би било доста егоистично от негова страна да не иска, защото ще му стане лошо или нещо от сорта.и на жената не и най комфортния момент в живота, но тя не се отказва:)
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: януари 30, 2009, 09:36:46 »

Аз пък искам неискам мойто мнъжле ми е казало че няма да присъства не за друго а защото е много чувствителен и няма да издържи на гледката и ще се наложи докторите да се занимават с него като пипатка там smile
Аз не се сърдя за това му решение

При мен е точно обратно искам не искам Ивайло каза, че е твърдо там. Щял дори да води преговори с лекарката да не слуша приказките ми, че не го искам. Ама да ви кажа и аз май ще се чувствам по-сигурна в негово присъствие.

Offtopic Спомням си преди години Стоичков беше казал в едно интервю, че след като присъствал на раждането на малката си дъщеря уважението и обичта към жена му се засилили. Може пак и при нас така да стане.  good
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: януари 30, 2009, 09:53:13 »

Аз пук мойто лидото Аз няма да го допусна защото си го знам каква паника е и съм сигорна че точно в този неподходя
 момент ще ядоса много като започна да наставлява лекарите да дават нещо да не ме боли да мръка и накрая най много ако някой го изреже да стане кавгата не че е шпобойник ама за мене  beating :PНо както и да е той ми е казал аче трябва да е много полудял за да присъства tease
Активен
diavalo
Сватбар
Публикации: 283

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: януари 30, 2009, 10:11:13 »

Според мен мътът наистина трябва сам да реши дали може да издържи тази гледка и тази ситуация.Аз незнам на този етап дали му бих позволила.Когато дойде момента може да знам  blum
Но си мисля,че мъжът ми би искал до момента, в които започне същинското раждане и тогава ще се изнесе набързо  tease
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: февруари 02, 2009, 04:14:20 »

Аз бях твърдо против съпругът ми да присъства един ден на раждането, но май започвам да си променям мнението. Тук а, ако мъжът не присъства го смятат за страхливец (поне така Крис ми каза). Разрешено е даже и по време на секцио да присъства , а упойката е епидурална. Най-добрият приятел на мъжа ми е присъствал на секцио и каза ,че е невероятен момент. Аз разбирам желанието на мъжа ми , ама си спомням ,че преди 2 години като му умъртвяваха зъб и стоматложката му показа извадения нерв , той припадна. Незнам как ще понесе гледката на много кръв... crazy
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: февруари 02, 2009, 11:30:24 »

Аз и друг път съм казвала - моят мъж не може да понесе подобна гледка пък и аз не бих му го причинила, но не бих имала нищо против майка ми да бъде до мен в този момент - най-малкото е жена, минала е по този път и общо взето е най-голямата ми подкрепа за всичко.
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: февруари 02, 2009, 12:31:51 »

Аз не искам един ден когато раждам мъжът ми да е при мен  blush Първо и най-важно в негово присъствие ме хваща глезорията  blum А като няма никой и ще съм...по смела, незнам как да го опиша точно  pleasantry Но не ми се иска да присъства, а гледам че и той не проявява особенно желание  blum
Активен
ками
Сватбен ГУРУ
Публикации: 518

Алекс

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: февруари 03, 2009, 00:55:29 »

Аз и преди да родя бях с двете ръце той да присъства на раждането и нямаше право на друго решение, а сега след като вече и родих разбрах че наистина съм била права че е трябвало да е там, повярвайте ми тръпката, усещането и преживяването е неописуемо... дори той сега е толкова горд че е бил и казва добре че не е пропуснал този момент

Незнам как ще понесе гледката на много кръв... crazy

Александър точно заради това не искаше и да чуе да присъства, но повярвай ми няма кръв или поне не е това което всички имаме в съзнанието си... кръвта е само по филмите, е аз говоря за моето раждане, имаше кръв само когато станах... 20 мин след като родих реших и успях  yahoo да стана сама от леглото и да отида да се изкъпя, е само тогава направих няколко дирички кръв след мен
не пропускайте този момент да го изживеете заедно
Активен
ками
Сватбен ГУРУ
Публикации: 518

Алекс

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: февруари 03, 2009, 01:00:18 »

Offtopic Спомням си преди години Стоичков беше казал в едно интервю, че след като присъствал на раждането на малката си дъщеря уважението и обичта към жена му се засилили. Може пак и при нас така да стане.  good
good точно така е, на мен не спира да ми казва какви герой сме жените, колко много ме обича, как те не могат никога да понесат такива болки, гушка ме и говори на алекс едни такива милички неща за мен относно раждането  give_rose, напълно съм съгласна че е така
Активен
opera
Регистриран

Публикации: 3

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: февруари 12, 2009, 11:30:02 »

Моя съпруг не присъства на раждането,така се бяхме разбрали,но добре че и тАка стана иначе сигурно щеше да припадне DANCE
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 22   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: