Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
юли 11, 2025, 05:08:59
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
" Гримът - 5 "
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
41
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: " Гримът - 5 " (Прочетена 264089 пъти)
Susito
Ентусиаст
Ще ставам госпожа :-)
Отг: Гримът - 5
«
Отговор #75 -:
юли 26, 2011, 18:20:02 »
Дойде време и аз да се разпиша в тази тема. Искам професионален грим и сега съм пред дилема на кой гримьор да се доверя. Не искам тежък грим с много черно около очите. По скоро подчертани очи и черти на лицето, но в пастелни тонове. За сега съм спряла на няколко имена:
Джулия Ангелова (имам нейни коордитани плюс цени), Пепа Стоянова, Силвия Стойчева и Аделина Цанева.
Много харесвам как работи Кирил Чалъков, но разбрах, че много трудно поема ангажименти.
Може ли да ми пишете на лични ако имате повече информация (какви е цената на грим при тях и най-вече ако имате лично наблюдение).
Активен
cinderella_11
Любопитен
«
Отговор #76 -:
юли 27, 2011, 05:54:16 »
Sisito, добре дошла.
Според мен всичките гримьори, които си изброила са известни и добри професионалисти. Момичетата тук непрекъснато ги хвалят. Така че който и да избереш ще те направи хубава. По-скоро си мисля че много от тях имат и други ангажименти, така че не се знае кой от тях ще е свободен на твоя ден.
Активен
VIks
Новак
Публикации: 14
«
Отговор #77 -:
юли 27, 2011, 20:34:04 »
Здравейте момичета.Става въпрос за Варна - дочух за гримьор Боби (прилича на Азис), който е гримирал доста от поп-фолк певците - дали някои има отзиви за него и евентуално координати.
Активен
mur_fee
Ентусиаст
Публикации: 89
«
Отговор #78 -:
юли 27, 2011, 21:52:30 »
и аз се сетих за мис Бони поне така си мисля че го наричат
Активен
Bishkotski
Ентусиаст
Публикации: 101
«
Отговор #79 -:
юли 28, 2011, 14:06:37 »
Мис Бони, отдавна и въобще не работи във Варна, а основно в София
. И не прилича на Азис, а по-скоро Азис му е (бил) клиент дълго време
.
По-добре погледни варненската тема, обсъждан е въпроса пространно и успех да си намериш точния човек:
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,28393.285.html
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
"Do you think that our love can create miracles?"
«
Отговор #80 -:
юли 30, 2011, 18:47:25 »
Цитат на: Susito в юли 26, 2011, 18:20:02
Дойде време и аз да се разпиша в тази тема. Искам професионален грим и сега съм пред дилема на кой гримьор да се доверя. Не искам тежък грим с много черно около очите. По скоро подчертани очи и черти на лицето, но в пастелни тонове. За сега съм спряла на няколко имена:
Джулия Ангелова (имам нейни коордитани плюс цени), Пепа Стоянова, Силвия Стойчева и Аделина Цанева.
Много харесвам как работи Кирил Чалъков, но разбрах, че много трудно поема ангажименти.
Може ли да ми пишете на лични ако имате повече информация (какви е цената на грим при тях и най-вече ако имате лично наблюдение).
Мен ме гримира Джулия и съм много доволна. Ако й кажеш, че искаш лек грим, ще ти направи точно това
Активен
steli4ka
Ентусиаст
Публикации: 96
Отг: " Гримът - 5 "
«
Отговор #81 -:
юли 31, 2011, 22:25:43 »
аз пак ще си задам въпросчето
Някой ползвал ли е услугите на Студио Вертерян (SV Studio) в София? Услугите им за грим и прически по-точно. Забелязах, че в тази тема на форума си се спрягат само едни и същи имена на гримьори и почти никакво друго инфо освен колко бил велик еди кой си вече до болка известен с това
Активен
pink_panther
Професор
«
Отговор #82 -:
август 01, 2011, 06:27:13 »
Стеличка, мисля си, че се получава така, защото много често момичетата си взимат идеи една от друга. И аз забелязвам, че много често се поддавам и аз. Една булка като каже, че е доволна и другата пробва и тя е доволна, и то значи е добро, и ако нмаш други идеи и ти избираш същото.
Така се получава според мен и няма нищо лошо в това, нито пък е нарочно. Например, всички мои приятелки, които се жениха имаха един и същи фотограф на сватбата си. Не защото другите не са добри, а защото не знаят други.
Много се извинявам за
За съжаление, аз съм от Пловдив и не мога да ти помогна.
И за да не съм съвсем извън темата, искам да попитам момичета, които са ходили при Слави вече, вие ли си обяснявате какво искате или той си има някаква идея за сватбен грим и ако искате нещо различно му казвате. Малко глупав въпрос, знам , ама ....
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779
«
Отговор #83 -:
август 01, 2011, 08:55:23 »
pink_panther, аз тепърва ще ходя при него, но имам конкретна идея какво искам и ще му дам даже снимка на негов модел, който е гримирал, за да е по-лесно
моя приятелка се възползва от услугите му, но тя например се остави изцяло в неговите ръце и беше пак доволна. Предполагам, че ако имаш някакви изисквания или харесваш определен тип грим ще се съобрази и няма да има проблем. Понеже сватбата ми е преди твоята, ще имаш преки наблюдения
Активен
pink_panther
Професор
«
Отговор #84 -:
август 01, 2011, 09:08:51 »
Мдаа, и аз се чудя още дали да си отида със снимките, които съм харесала или просто да го оставя той да прецени. Малко ме притеснява това някой друг да решава така за мен, но пък ако почна с претенциите, край няма да има! Ще чакаме твоята сватба да ти се порадваме (тооолкова малко остана, 3 дена и ще ти отваряме темичка
).
Иначе накой бил ли е с червено червило. Чудя се дали да не си поръчм едно от Щатите, на Лореал Инфалабъл ( много глупаво изглежда написано на български) , но са много довлни всички от него, не пада и не се размазва. Защото много харесвам червени устни, но това цапотене ми се струва ужасяващо. Пък, си мисля , че ще е добре да има малко цвят по лицето ми.
Една наша любима русичка съфорумка ( Соулес
, ако някой не се сети) беше с червено червило и изглеждаше страхотно. Моля ви ако някой друг е бил, да сподели и да не се сърди, че не съм го забелязала.
Активен
valtsvet
Ентусиаст
♣♣♣♣♣
«
Отговор #85 -:
август 01, 2011, 10:23:14 »
момичета как ви се струва това като цени пробен 40лв за сватбата 70лв, не е ли малко скъпичко или аз не съм наясно с цените
Активен
Bishkotski
Ентусиаст
Публикации: 101
«
Отговор #86 -:
август 01, 2011, 12:06:54 »
Цитат на: valtsvet в август 01, 2011, 10:23:14
момичета как ви се струва това като цени пробен 40лв за сватбата 70лв, не е ли малко скъпичко или аз не съм наясно с цените
За кой град става дума и за кой гримьор ?
Активен
mur_fee
Ентусиаст
«
Отговор #87 -:
август 01, 2011, 12:43:53 »
момичета малко тъп въпрос обаче тъй като не използвам можете ли да ми препоръчате марка червило иска ми се да е течно но нз дали е трайно и в общи линии нз какво да си купя
Активен
pink_panther
Професор
«
Отговор #88 -:
август 01, 2011, 13:11:13 »
Мога да дам отзиви за трайните на Лореал и на Макс Фактор и двете течни, и двете от тези трайните. На Макс Фактор е това дето слагаш червилото, после гланца. Готино е, не пада лесно, много е трайно, но трябва по честичко да слагаш гланц отгоре, защото иначе изсъхва и става на люспички. На Лореал е едно дето пише 6 на него ( 6 часа трябва да ти трае). Трае наистина много, но лошото е като изсъхне. Затова аз гледам да сложа още един пласт преди да изсъхне. Така и не можах да се справя с тези дълготрайни червила и да не ми исъхват постоянно. Имам такова и на Ревлон, но не ти го препоръчвам, защото то пък много бързо изсъхва.
Пробвах и новото на Макс Фактор, което е като маркер, трайно е да, и си мисля, че няма така неприятно да съхне и да става на люспички. Но има много малко цветове и не блести изобщо. Трябва гланц отгоре.
Давам мнение и за едно мноого евтино, под формата на гланц. Може би е около 2-3 лв и мисля , че пише I love just you, дано да беше така надписа. Определено най-трайният гланц, който съм имала (а, няма гланц или червило, което да не съм пробвала почти, малко съм фантична в "гримовната " област)
Активен
mur_fee
Ентусиаст
«
Отговор #89 -:
август 01, 2011, 14:08:18 »
искрено ти благодаря за изчерпателния отговор
Активен
Страници:
1