Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
юни 09, 2025, 13:54:54
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
" Гримът - 5 "
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
41
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: " Гримът - 5 " (Прочетена 258901 пъти)
dany_87
Професор
Отг: Гримът - 5
«
Отговор #60 -:
юли 04, 2011, 09:53:15 »
mur_fee
Сигурна съм,че ще видиш разликата когато отидеш на пробен>>>
Успех и в МОЛА
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #61 -:
юли 16, 2011, 20:47:34 »
Моят грим струваше 20 лв. Доволна останах.
Активен
lina_bs
Сватбар
Публикации: 210
«
Отговор #62 -:
юли 16, 2011, 21:27:09 »
Цитат на: mur_fee в юли 04, 2011, 08:57:57
решено е даже си открих и салон и аз видях техни работи на абитьорентки и булки но иксам да се видя сама и др седмица сам на пробен грим и прическа направо при тях мерси за конструктивната критика мн ми помогнахте в решението (е и милото изигра важна роля в обеждаването)от мен лек и спокоен ден а мен ме чака обикаляне на мола с един капризен брат на булката
Може ли да ми кажеш къде се намира салона, защото и аз ще се омъжвам в Бургас, но не съм от тук и ми е трудно да реша ?
Активен
mur_fee
Ентусиаст
Публикации: 89
«
Отговор #63 -:
юли 17, 2011, 13:20:05 »
разбира се но не е в Бургас а в Ахелой казва се салон Ивета и дамита са мн добри мисля в петък да отида на проба и ще споделя впечатления
Активен
heruvimche
Сватбар
«
Отговор #64 -:
юли 17, 2011, 19:03:12 »
Решила съм да се гримирам сама. Някой може ли да ми препоръча основа за грим, фон дьо тен и пудра (става въпрос за марка), кожата ми е нормална към мазна? Останалото съм го набавила (поне така мисля). Чудя се още за изкуствени мигли, въпреки че едва ли ще рискувам, колкото и да съм сръчна в ръцете, не ми се иска да стане някоя беля точно в този ден...
Активен
pink_panther
Професор
«
Отговор #65 -:
юли 18, 2011, 09:14:06 »
Аз най-съм доволна от МАС. И фдт им е много хубав, стои естествено, но в същото време не се напластява гадно. Ако си от София, иди в накой магазин и ще ти препоръчат някой за твоя тип кожа.
Бих ти препоручала и една пудра транслусентна ( не знам дали така се пише), на прах. Много ми харесва, прави тена на кожата много гладък и перфектен. Кофтито е, че не са евтини - повечето се въртят около 50 лв.
За миглите, мога да ти препоръчам да си сложиш снопчета, предишния или по-предишния ден. Така химе стоят доста по естествено, хем ще можеш да си ги сложиш на спокойствие.
Активен
mur_fee
Ентусиаст
«
Отговор #66 -:
юли 18, 2011, 09:53:26 »
posum на теб каде ти правиха грима
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #67 -:
юли 18, 2011, 20:33:07 »
heruvimche
, аз бих ти препоръчала просто да си вземеш професионална козметика щом ще се гримираш сама. По-назад в темите са обсъждани, а и pink_panther ти е преложила МАС.
Активен
mur_fee
Ентусиаст
«
Отговор #68 -:
юли 22, 2011, 17:44:25 »
момичетаааа днес бях на грим и прическа и бяхте прави останах много доволна от резултата на професионалния грим просто добихме ефекта който исках
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #69 -:
юли 22, 2011, 18:05:35 »
Аз преди пишех в тази тема, а откакто е станала Номер 5 и съм я пропуснала.
Сега ви попрочетох...
mur_fee, показвай бързо снимки. След толкова чудене, радвам се, че си останала доволна и си се харесала!
heruvimche, аз съм влюбена във фон дьо тена на Maxfactor Lasting Performance. А относно изкуствените мигли ти препоръчвам да пробваш да си сложиш преди сватбения ден. Аз мислех, че е много трудно поставянето, но се оказа, че се справих супер бързо и добре, което беше изненада за мен. А пък, ако си сложиш снопчета, както беше написал някой по-нагоре, тогава няма нужда да се мъчиш на деня да ги слагаш, а преди това. Сестра ми след бала сумати време ходеше с изкуствени мигли на снопчета, не се отлепяха!
Активен
dany_87
Професор
«
Отговор #70 -:
юли 22, 2011, 23:46:08 »
Момичета давайте съвети за цветове на грима,роклята ми е екрю,а цветовете на сватбата ще са жълто и резеда,неискам да е много тъмно
Активен
mur_fee
Ентусиаст
«
Отговор #71 -:
юли 23, 2011, 09:39:15 »
ами в бежево златистата гама би трябвало да се получи добре и моята рокля е екрю и като ме гримираха вчера използваха тези нюанси по топли тонове
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #72 -:
юли 23, 2011, 10:02:50 »
Дани, аз не мисля, че грима трябва да бъде съобразяван с цвета на сватбата. А по-скоро с цветовете, които отиват на теб самата, тена ти, цвета на очите ти и т.н. Но иначе ако държиш да си запазиш гамата - златисто-кафява-бежовата с черно или пък комбинация на някои от тези цветове с друг цвят.
Активен
heruvimche
Сватбар
«
Отговор #73 -:
юли 23, 2011, 19:03:22 »
Цитат на: nadelina88 в юли 23, 2011, 10:02:50
Дани, аз не мисля, че грима трябва да бъде съобразяван с цвета на сватбата. А по-скоро с цветовете, които отиват на теб самата, тена ти, цвета на очите ти и т.н. Но иначе ако държиш да си запазиш гамата - златисто-кафява-бежовата с черно или пък комбинация на някои от тези цветове с друг цвят.
И аз мисля така
Според мен най-вече трябва да се съобразиш с цвета на кожата и косата си!
Активен
dany_87
Професор
«
Отговор #74 -:
юли 24, 2011, 07:51:12 »
благодаря Ви момичета,и аз по принцип не съм на мнение че трябва да се съобразявам,но на пробния грим пробвахме с златно и резеда сенки стана много хубаво,за жалост нямах наличен фотоапарат и неуспях да се снимам,аз по принцип съм с ллещи-сиви,а цветът на очите ми е кафяв-но на сватбтата ще съм си с лещите на окото ми изглеждат пъстри и стои мн хубаво,сложиха ми и изкуствени мигли-определено с тях ефекто е невероятен
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...