Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

юни 09, 2025, 21:20:06

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 41   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Гримът - 5 "  (Прочетена 258944 пъти)

lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: август 01, 2011, 14:48:17 »

valtsvet, това е добра цена, според мен smile Само за справка: в Пловдив- 80 лв. е грима ( и за пробен и за този в деня на сватбата) без изкуствени мигли и 100 лв. с изкуствени мигли. Има и по-евтини, например на цена 50 лв., но понеже не познавам тяхната работа, не знам колко са добри. За някои момичета може и да са много, но в крайна сметка говорим за професионалист в дадена област и като се има предвид факта, че използват скъпа и качествена козметика, която да издържи 24 часа, определено си заслужава.
Активен
valtsvet
Ентусиаст
**
Публикации: 105

♣♣♣♣♣

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: август 01, 2011, 15:18:17 »

гримьорката е позната на една моя позната, но работи в салон (в София), в който всички фолкпевици ходят на грим и прическа там, та за това попитах как вървят цените и дали не е скъпо, но щом в Пловдив вървят по 80лв значи е добре 70лв за сватбен грим
Благодаря ви  god
« Последна редакция: август 01, 2011, 15:23:44 от valtsvet » Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
Публикации: 923

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: август 01, 2011, 18:50:02 »

По въпроса за червилото, аз мисля, че марката, макар и да е от значение, по-важно е как е поставено самото червило, за да бъде дълготрайно. Ето едно видео на истински професионална гримьорка със съвети, за по-дълготрайно, надявам се да е полезно give_rose
Активен
mur_fee
Ентусиаст
**
Публикации: 89

« Отговор #93 -: август 01, 2011, 20:09:24 »

извинявай но не разбрах каде е клипа
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: август 04, 2011, 23:32:29 »

И аз съм една шматка ето го клипчето http://www.videojug.com/film/how-to-have-longer-lasting-lipstick blush Само, че е на английски
Активен
valtsvet
Ентусиаст
**

♣♣♣♣♣

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: август 06, 2011, 12:56:28 »

момичета да се похваля в сряда съм на пробен грим  yahoo после ще покажа и резултата  danceg
можете ли да ми препоръчате матираща пудра, искам да си купя за сватбения ден, да не съм лъщяща на снимките biggrin
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #96 -: август 06, 2011, 21:02:07 »

valtsvet, направи си според мен първо пробния грим, виж се и се снимай. Не мисля, че един професионален грим ще лъщи и ще е нужно да слагаш нещо допълнително от теб върху него. Искам да кажа да не бързаш с купуването на скъпа пудра специално за сватбата, ако след това може да не ти се наложи да я използваш.
Чакам резултата!  angel
Активен
mur_fee
Ентусиаст
**
Публикации: 89

« Отговор #97 -: август 06, 2011, 23:16:26 »

valtsvet аз също се опасявах от лъщенето но гримьорката на пробния грим ми сложи пудра и не лъщях вообще и моя съвет е да направиш пробен грим и да се консултираш с гримьора си
Активен
sweet_miminka
Любопитен
*
Публикации: 41

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: август 07, 2011, 07:46:11 »

Момичетаааа вчера бях в Мол София на Стамболийски и бях много приятно изненадана! Открили са нов магазин само за козметика. Казва се ИНГЛОТ и е нова марка на българския пазар. 2 седмици правят безплатен грим за да популяризират марката. Тъй че ако имате желание отивайте. Продуктите са невероятни. Като на МАК са само че по-евтини.  yahoo
Активен
heruvimche
Сватбар
Публикации: 164

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: август 07, 2011, 09:11:09 »

Вчера бях в мол Сердика, в Мак ми сложиха основа, коректор и фдт, но не останах очарована. Момичето ги нанесе , но след около час като се погледнах на дневна светлина, не беше равномерен, много си личеше, стоеше ми като на "парцали". Иначе ми направи впечатление, че в самия магазин светлината е оскъдна... Останах целия ден с този грим, за да видя дали ще ми се омазни лицето, но не мръдна. Лъскавина имаче само в началото (първите десетина минутки) докато попие. После беше ок.
« Последна редакция: август 07, 2011, 12:39:59 от heruvimche » Активен
sweet_miminka
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: август 07, 2011, 09:19:58 »

Херувимче, магазина не е МАК, а на ИНГЛОТ. Както казах че са по-евтини, затова явно и ефекта е незадоволителен. Аз мислех днес да ида да ни намацат с една от шаферките. Ще пиша мнение после
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: август 07, 2011, 13:09:26 »

Аз имам неща на Инглот, не са лоши, но не са с качеството на Мак, за жалост. За сметка на това можеш сам да си избираш цветовете в палитраеа и са по-евтини. За да стоят добре сенките, отдолу задължително трябва да има основа, иначе са бледички, но пък не се изтриват и не се насъбират в ъгълчето на окото. За жалост според мен големия проблем на магазините е че там НЕ работят професионални гримьори, а момичета на които грима им е хоби.
Активен
sweet_miminka
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: август 07, 2011, 13:48:21 »

Има нещо вярно! То момчето каза ,,че от другата седмица ще правят грим (професионален ) за 25 лева., което ми се струва малко  pardon
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: август 07, 2011, 15:01:54 »

Световна практика е на щандовете на марките да се прави грим, но не е професионален. Тук в Англия повечето марки ти правят лек грим(mini makeover) с техни продукти, който е около 20 лири ако не си купиш нищо, а ако си купиш продукти над тази стойност е безплатен. Основната им цел обаче е да си демонстрират продукта и го правят за 15-20 минути, а един наистина професионален грим отнема поне около час.
Активен
valtsvet
Ентусиаст
**

♣♣♣♣♣

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: август 11, 2011, 09:25:23 »

момичета ето ме и меееен с пробна прическа и грим, малко обема отгоре ми е паднал вече ама до като се прибера и някой успее да ме снима така се получи, като цяло съм доволна, определено ще имам нужда от пудра и червило, това ме посъветва гримьорката  danceg прическата не е съвършена, но за тогава ще се постараят повече  girl_wink всички останаха очаровани и много ме харесаха  yahoo

снимка  Girl_hide
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 41   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: