Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 10, 2025, 23:37:37

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Клуб на БЕБЕправещите - 17 "  (Прочетена 199427 пъти)

магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: юли 23, 2010, 07:10:39 »

Ванеса знаейки историята ти аз бих те посъветвала да пуснеш целия имунологичен пакет и да не ти се свидят парите, скъпо е наистина, но аз в твоя случай не бих се колебала и за миг.

Hope приятна почивка на морето и не го мисли, то ще стане когато най-малко очакваш Wink

maia_svet мислиш ли че не искам и аз бебче, само че отдавна не лягам и не ставам с тази мисъл.След като спрях тестовете за Ову и се успокоих правим с мъжът ми страхотен секс.Преди това не беше същото.Затова казвам да не го мислите.

Miri да лекарите препоръчват след година при жени под 35 г да се отиде при специалист, а при такива над 35 г след 6 месеца.На мен мисълта ми беше че след 6 месеца може да се почне с тестове с мерене на БТ и т.н. работи за засичане на Овуто smile

Успех на всички.
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 548

Когато сме двамата всичко е по- хубаво!

Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: юли 23, 2010, 07:41:11 »

Ванеса знаейки историята ти аз бих те посъветвала да пуснеш целия имунологичен пакет и да не ти се свидят парите, скъпо е наистина, но аз в твоя случай не бих се колебала и за миг.

Маги, то не е ли едно и също изследването навсякъде?! Иначе много пъти моята лекарка ме е пращала на други места, защото в клиниката било по- скъпо и нямало смисъл да плащам, но сега нищо не каза, пък и аз не се сетих да попитам!
Активен
магито
Global Moderator
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: юли 23, 2010, 07:56:27 »

Да навсякъде е днакво, можеш да провериш какви са цените в сайтовете на клиниките.Поне си в София и имаш вариянти smile А мисля че и в Майчин дом се правеха, но трябва да провериш преди бяха безплатни, но сега вече се плащат, има такава тема в Зачатие, но сега нямам време да я търся.Може да се поразровиш там.
Активен
milish
Ентусиаст
**
Публикации: 50

« Отговор #303 -: юли 23, 2010, 18:49:08 »

Здравей Hope стискам ти палци да си направите едно морско бебче good и аз дойдох на морето с тази нагласа сега остава чакането   danceg приятна почивка и успех от мен дами  good
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: юли 23, 2010, 22:31:09 »

Здравейте, дами.  Welcome на всички нови попълнения и успех на всички. Ние още сме в клуба, всъщност вече прехвърлихме година. В началото бях по-нетърпелива и супер емоционална, но сега съм много по-спокойна и се опитвам да се насладя на всеки  интимен момент със мъжо.
Вече успях да си направя основните ендокринологични изследвания и във вторник ми е прегледа/ при нов доктор защото предишния изчезна посредата на изследванията без дори да предупреди, че повече няма да работи/, та стискайте палци. Имам отклонения, но са минимални и това това ме кара да съм спокойна. След това ще отида и на гинеколог.
За зъбките се погрижих още преди 2-3 месеца, като поисках дори и само петънца да имам докторката да ги проверява, защото съм предразположена към вътрешни кариеси, а и колкото и да е малко без упойка е невъзможно да ми ги оправят заради ниския праг на усещане на болката. Но все пак ще си ходя през два три месеца профилактично. 

Активен
krisipisi
Ентусиаст
**
Публикации: 97

Любовта ще спаси света,обичайте се!

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: юли 24, 2010, 08:35:31 »

valia_diva  Спокойно ,мила и аз съм с така септември ще стане една година от както спряхме да се пазим! И аз не се шашкам вече! Въпрос на време е да се случат и при нас хубавите неща smile сигурна съм! Само търпение и спокойствие,че преди много се бях побъркала на тази тема!
Аз вярвам,че и на мен ще ми се случи както и на другите момичета който го искат и го чакат да дойде smile
Целувки от мен!
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: юли 24, 2010, 11:52:23 »

Момичета, и аз още съм тук smile Не ви изпускам от поглед, макар и да не пиша често. Успех на всички!
« Последна редакция: юли 26, 2010, 08:50:51 от Капризче » Активен
Miravarna
Сватбен ГУРУ
Публикации: 949

Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: юли 25, 2010, 04:04:23 »

нека и аз да се запиша в темичката smile
Ние не се пазим от няколко месеца вече, но и не сме наблегнали на бебеправенето. Оставили сме нещата просто да се случат. Този месец мъжа ми май е решил сериозно да работи по въпроса за поколение,не че аз се дърпам.. Стискам палци всички да се качим скоро на следващото ниво,в следващата тема :)Успех!
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: юли 26, 2010, 13:01:16 »

здравейте и от мен момичета, Вале много се радвам че пишеш и най- вече се радвам, че звучуш положително, последния път леко се притенсих за теб, но се радвам, че нещата са добре.и аз съм в темата, не пиша често, защото няма какво да кажа, а и има доста недоборжелателни хора във форума и не ми се иска да споделям лични неща. определено мога да кажа, че засега не сид аваме зор и не се тревожа, не ми се и ходи на лекар и време не намирам и изобщо ми е едно такова даже леко апатично, не знам дали ще ме разберете правилно, в началото бях много запалена, а сега ми е едно странно, не мога да кажа, че ми е все едно, но не го мисля.дори в един момент си мисля, каквото, такова, в смисъл всеки има предначертана  съдба. какво си мислите вие?минават ли ви такива мисли?
Активен
dodo23
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #309 -: юли 26, 2010, 13:22:29 »

Руми,аз съм от хората,които обичат да планират дълго нещата и повечето решения в живота ми са дълго обмисляни.
Вярвам,че има някаква сила,която предначертава стъпките и делата ни,но успоредно с това,вярвам и в силата на човешката воля.
Много пъти съм чела в тази тема,че когато не очакваш,тогава идва бебето.Не вярвах на това,но и при мен така стана.Юни имах много изпити и напрежението около тях ми отвличаше вниманието от идеята за бебе.Когато установих,че ми закъснява МЦ си помислих,че ще се сдобия с най-продължителния цикъл.Положителният тест(знаеш колко желан)ме изненада и дори изплаши.

Знам,че е трудно да не мислиш и да не се надяваш,когато толкова искаш да станеш майка!
Но понякога е необходимо(и май по-здравословно)да се оставиш на течението.
Стискам палци на всички и пожелавам успех! give_rose
Активен
Little flower
Сватбар
Публикации: 192

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: юли 26, 2010, 13:27:08 »

РумиGood luck струва ми се, че Додо е права - когато човек много се напряга за нещо, само се стресира повече. Не знам на каква възраст си, но ми се струва, че няма за какво да се притесняваш - и вашето време ще дойде!  good С мъжа ми и двамата сме на по 35 години и според човешката логика би трябвало да се тревожим и т.н. Да, ама не  girl_wink радваме се на живота, на любовта си, на времето с приятели, и междувременно правим опити и за бебе. Според мен децата са дар от Бога, и идват на Неговото време.  smile
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: юли 26, 2010, 21:04:09 »

Този месец няма да стане бебата, защото съм на антибиотик от днес+вагинални таблетки huhhuh.gif
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #312 -: юли 26, 2010, 21:41:31 »

Лъвче, най-важното е да си здрава, за да стане бебчето. Така че си направила първата стъпка, другия месец е ваш good
Активен
krisipisi
Ентусиаст
**
Публикации: 97

Любовта ще спаси света,обичайте се!

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: юли 27, 2010, 07:53:27 »

roumyana  Напълно съм съгласна с теб! Поради същите причини аз също спрях да пиша по-личните работи! Аз не съм спряла да бъда позитивна,и да вярвам,че скоро ще ми се случи!
Додо наистина има нещо вярно в думите ти,че когато човек мисли и прави неща различни от това да планува бебе,нещата се случват когато най-малко очакваш Wink
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: юли 27, 2010, 08:36:09 »

Hope , dodo23, krisipisi  благодаря ви за коментарите, аз всъщност не се тревожа, не съм се притеснила още, знам, че не трябва да се вманиачава човек, а и аз всъщност не съм. Даже понякога си мисля, като чета другите момичета, че не съм запалена достатъчно, а времето си тече- на 31г. съм, то това е и основната причина да започнем -възрастта. И затова може би всякакви такива мисли ми минават през главата.
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: