Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 22, 2024, 21:27:15

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: 90 дневната диета-препоръки, въпроси,рецепти и подкрепа  (Прочетена 240126 пъти)

Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: януари 31, 2011, 12:38:32 »

Не мога в колата да ям  bad и по принцип толкова рано не мога,а и като ходя на стаж и поне до 12-13ч. съм заета с нещо и не върви особено в зала да ям ,било и плод. Явно ще ставам с 10мин.по рано за да си правя фреш  sad Аз по принцип не закусвам и чак към 1-2 (вкл. и когато съм вкъщи) се сещам да ям нещо.
Аз ще ям едно и също ,готвенето не ми е страст и ми е достатъчно това,че трябва да готвя веднъж за мен,веднъж за мъжа ми ,че да мисля и различна вечеря  blum Ако и двамата бяхме на диета щях да го правя,но само за мен не виждам смисъл.

А да ви питам могат ли да се ядат полуготови супички във втория ден или третия /за крем супа от гъби става въпрос/ ?
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: януари 31, 2011, 12:40:51 »

Не е препоръчително това за супите.Идеята на тази диета е освен отслабване да става и пречистване и да не се ядат такива храни.Ама ако не можеш без тях и ти е по лесно хапвай.Аз лично тези супи съм си ги забранила-че там няма нищо здравословно-абсолютна химия.
Имам предложение-да си направим 4 отделни теми за рецептите в различните дни.Ама там да има само рецепти.Така ще е лесно и пригледно и се надявам че на никой няма да пречи защото е в частта подходяща за чат.
Активен
Данитка
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: януари 31, 2011, 21:37:26 »

Хайде,хайдеее искамм теми за отделните дниии  yahoo
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: февруари 01, 2011, 08:46:33 »

Добро утро мацки! От днес и аз се присъединявам към вас. И още от сега си признавам без бой, че водния ден ще го пропускам, колкото и да е важен, защото има опасност да припадна нейде, а с малко дете не  е желателно. Та преди малко изпих чаша топла вода и изядох един банан. За обяд има рибка на скара с кисело зелце или някаква друга туршийка /това имам под ръка  pardon/, а за вечеря може да спретна едни яйца. Я кажете сега добре ли я почвам?
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: февруари 01, 2011, 08:51:58 »

plamik добре дошла сред нас.Много добре си започнала.И на мен днес ми е първи ден.Сутринта пих топла водичка и преди малко хапнах един портокал.За обяд съм предвидила пилешко филе на скара и зелева салатка.За вечерта ми е готово пиленцето.Днес съм и на танци.
Дани почвам да правя темичките.
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: февруари 01, 2011, 09:10:39 »

Направих три отделни теми.В плодовия ден се ядат плодове и няма рецепти към него.Като имам повечко време ще се поровя в темата да изкарам малко рецепти по темите от предишните спазвания на диетата и пусканите рецепти.
Активен
plamik
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: февруари 01, 2011, 09:13:18 »

Благодаря gucci, страшни сте!  good Аз смятам даже да се кача сега на кантара да видим колко показва и така периодично!  Wink
Активен
Данитка

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: февруари 01, 2011, 10:20:00 »

Пламии мила добре дошла сред нас  blum
Супер ставаме все повече и повече,което е чудесноооооо ...
Днес съм на :
Закуска : 2 банана
Обяд: спагети със сос с гъбки
Вечеря: постни шоколадови квадрати - 1 квадратче (мъжа ми изаде снощи 4 парчета,значи е станал супер  danceg )
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: февруари 01, 2011, 10:32:52 »

Постните шоколадови квадрати на Диянка са супер.
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: февруари 01, 2011, 16:13:58 »

Плами, добре дошла в отбора!  tease Колкото повече, толкова по-добре, че да се подкрепяме взаимно в отслабването!  good
Аз днес сутринта ядох един портокал, за обед имах останало малко пиле със зеленчуци по китайски (т.е. от китайски ресторант  blum) и парче кашкавал. Знам, че не е хубво да се смесва месо с млечни, но от онзи ден го мисля кашкавала и реших да си хапна вместо само да го мисля.  pardon За довечера имам сварено пуешко месо и може би някаква трушия ще хапна, но ще преценя на момента дали не мога и без нея, че все пак не са пресни зеленчуци.
Сега трябва да измисля какво да си сготвя за утре, че да си взема на работа за ядене, а не да се чудя какво да си купувам.
Активен
Данитка

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: февруари 01, 2011, 17:09:40 »

Днес ужасно се изложих,но ми едно нервно....няма да кометирам
Утре Плодов  girl_wink
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: февруари 01, 2011, 17:11:52 »

Утре на обяд съм на ориз със зеленчуци/грах,моркови и цалевица/ ,а за вечерта ще се отдам на любимите ми картофи-крем супа от картофи,картофена салата,картофени палачинки.
Само едно ме притеснява-нали сега пия хапчета за кръвната захар и днес следобед много ми падна кръвната захар нещо и се чудя как ще изкарам водния ден като дойде.Днес може би защото съм на диета се чувствам адски гладна,а по принцип аз си се ограничавам и количеството храна за деня не ми е ново,но явно мисълта че съм на диета ме накара да съм адски гладна.
Дани какво стана мила.Не каза нищо за сладкиша как стана-имаше ли проблем със залепването.
Активен
Данитка

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: февруари 01, 2011, 19:14:14 »

В депресия съм и си изядох вечерята с обяда...после се чувствах много зле,беше ми ужасно тежко и гадно sad Сладкиша стана супер и не залепна,мерси мила smile
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: февруари 01, 2011, 19:20:52 »

Дани,аз пък четох че тези които не намаляват порциите,а дори ги увеличават имат по-голям успех от тези като мен дето порцията я намаляват многократно. Така,че не мисля ,че си прегрешила  smile
Активен
plamik
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: февруари 02, 2011, 07:19:43 »

Хайде сега, мацки, не си посипвайте главите с пепел, за едно прегрешение! Хора сме все пак!  give_rose
Аз днес съм на банан за закуска, за обяд май ще е ориз със зеленчуци, а за вечеря картофки. Последните ще ги метна в една торбичка с гъбки, стават бързо и вкусно, после в тавата да се запекат малко и айдеееееееееееее. Предупредила съм мъжо, че съм на диета, да ме подкрепя и да не ме изкушава!
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: