Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 22, 2024, 22:22:34

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: 90 дневната диета-препоръки, въпроси,рецепти и подкрепа  (Прочетена 240171 пъти)

jacky
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #270 -: септември 28, 2010, 00:13:36 »

Здравейте,днеси ми е 4-я ден от 90-дневната диета и се чувствам много добре...и не смятам да се отказвам за напред,на мен ми трябват само 5 кг малко са Wink искам да споделя най-вече  на тези дето имат съмнения,че сам едва на 4-ти ден и съм свалила 1,500 кг,неочаквах да има толкова бърз резултат,след пастичките дето си хапнах на 3-я ден ! Желая ви успех.....и ще продължавам да ви  информирам Rabit

Модератор:Писането на кирилица е задължително!
« Последна редакция: септември 28, 2010, 17:13:10 от gucci » Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415

« Отговор #271 -: септември 28, 2010, 07:48:27 »

Аз за 17 дена съм минус 1.5кг. Малко са , но аз имам да свалям общо 5кг така , че нормата надявам се , че ще бъде изпълнена smile. Мислех , че плодовите дни ще са ми трудни , но не са . Вчера малко го наруших , но днес кантара не ме наказа. Правя прегрешения от време на време ,но са много малки и не подлежат на обсъждане. За днес нямам представа какво ще ям , но най - вероятно кебапче и кюфте с някоя салатка , а за вечеря не съм мислила.
Активен
katya26
Ентусиаст
**
Публикации: 68

« Отговор #272 -: октомври 27, 2010, 12:37:46 »

Здравейте и от мен от днес започвам тази диета и се надявам на добри резултати защото напоследък натрупах малко килца и не се чувствам добре. Висока съм 167 и сега съм 63кг, искам да стана 55-56 отново защото тогава се чувствах най-добре, така че имам около 6-7 килца за сваляне.
Виждам, че повечето отзиви са добри за диетката и съм се надъхала да я почвам пък и не е трудна изобщо, след време ще пиша какви резултати има.
Успех на всички  good
И да попитам по запознатите в първия белтъчен ден кремвирши може ли да се ядът (те нали спадат към месото), защото си мислех да вечерям салатка с 2 запечени кремвирша.
« Последна редакция: октомври 27, 2010, 14:03:25 от katya26 » Активен
lubov4eto
Любопитен
*
Публикации: 40

« Отговор #273 -: декември 06, 2010, 14:13:04 »

Здравейте и от мен аз съм решила , че искам по коледа да се падне да съм на въглехидрати а на нова година на белтъчини ама изчислявах , изчислявах и не мога да ги догодя  angry  pardon
Активен
suziii
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #274 -: януари 06, 2011, 13:18:08 »

Здрвейте,и аз започнах така наречената диета!Днес ми е плодовият ден,за сега добре се чувствам,но незнам довчера как ще съм smile.Силно се надявам да има ефект,постоянно мисля,дали се храня правилно.....?Обзел ме е някаква паника,а не знам защо????Но на едно се радвам,че закусвам,а аз по принцип не закусвах.Имам само един въпрос,и дано някой ми отговори правилно,ако огладнея много,за вечеря може ли да си хапна супа,и каква да е тя,някаква идея ..?
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: януари 06, 2011, 14:19:03 »

Сузи по въпроса ти,  дали може да се яде супа вечер- по принцип не може, важно е каква е супата. примерно картофена може в деня на варивата, като спазваш часовете между храненията. Но все си мисля, че е добре да са яденетата закуска, обед и вечеря, единствено в плодовия ден  не се спазва. аз поне така я правих диетата. Ако много огладнееш може да хапнеш плод, но пак гледай да са минали часовете.
Активен
lubov4eto
Любопитен
*
Публикации: 40

« Отговор #276 -: януари 09, 2011, 22:08:50 »

Аз също почнах диетата утре ми е 8 ден и 2 плодов предния път изкарах целия ден на 4 ябълки за сега съм смъкнала 1.500кг надявам се след утре да са още повече danceg
Активен
suziii
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #277 -: януари 10, 2011, 10:19:52 »

Благодаря,roumyana,мога да се похваля че днес ми е и на 8-ми ден плодов,надявам се да мине добре денят ми,но не съм се мерила дали смъкнах или не,имам чувството,че нищо не става.А за спазването на часовете,някакси,не мога да свикна с тях,но да ви кажа откровено ограничавам се,а не знам дали е правилно това...както и да видим дано да има ефект от цялата тази диета.Успех на всички,ще ви пиша пак smile
Активен
Данитка
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: януари 26, 2011, 13:51:19 »

Какво стана момичета?
Кой докъде стигна и какво постигна ?
Активен
radi.
Сватбар
Публикации: 241

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: януари 27, 2011, 23:01:12 »

и аз съм я правила тази диета обаче само първата седмица свалих 3кг и повече не мръднах. Ама то маи си е от мен аз много трудно свалям и нищо не ми влияе girl_impossible
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: януари 28, 2011, 09:00:54 »

Момичата от 01.02. с моя мъж пак захващаме 90-дневната диета.Само че ще я правя в по ограничаващ вариант.Тоест въглехидратния ден ще се ограничава сериозно и ще наблягам в него на салатите а не на въглехидратите.Аз се чувствах много добре с тази диетка и бая свалих.
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415

« Отговор #281 -: януари 28, 2011, 09:11:18 »

Аз лично не съм доволна. Правих я почти до края , т.е. някъде 2 месеца и половина и накрая буквално я зарязах и я карах през просото , защото ме хвана яд , че въртях около 1кг и половина ту нагоре , ту надолу и нищо не свалих общо взето. Както при всяка диета и тук имах леки отклонения (със сладко най - вече) , но като цяло си я спазвах добре. Майка ми , която беше по - стриктна от мен и има доста за сваляне не свали нищо. И тя като мен си въртеше 1 кг. При нея си го обяснявам с годините и менопаузата .
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: януари 28, 2011, 09:40:17 »

Gucci да не вземеш да ме зарибиш пак да я почна, винаги е весело и по-мотивиращо, когато и някой друг я прави.
Аз миналата година я почнах заедно с всички ( май беше по това време) , но посредата я спрях, че нещо не бях доволна, тази година също я правих от 7 Сепътември с една приятелка двете заедно, свалих 8 кг., пак не съм много доволна, но поне си е друго като имаш режим на хранене и мисля, че много добре ми се отрази на бъбреците, защото иначе аз веки ден ям месо, а така веднъж на 4 дни и определено имаше ефект- черните кръгове под очите ми изчезнаха.
 Една моя приятелка свали 25 кг. първия път и 8 втория.
на мен най- ми е труден плодовия ден, не знам вие как се справяте, но аз направо не мога, ужас, почва да ме боли корема, подува ми се. А според мен главно от плодовия ден се отслабва.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: януари 28, 2011, 10:14:15 »

Руми ще се радвам да я правим заедно диетката.Наистина е готиво когато и някой друг я прави и ти е подкрепа.
Аз от диетата съм доволна-първо е режим на хранене и за ме не полезно-да се храня преди 8 ч,да не прелапвам боклюци.Стомаха ми много добре се чувстваше с нея и се чувствах бодра.
За плодовия ден е важно да видиш кои плодове ти действат добре.На мен например много добре ми действат цитрусите.Аз например до обяд ги правя на сокове защото иначе ми дразнят на стомаха.Освен това аз в плодовия си хапвам и салатки,защото така ми е полесно.сутрин и на обяд плодове,а вечер салатка.
Всеки организъм сваля различно.Аз да кажа че има диети с който съм я правила няколко пъти и все различно хапвам.Тъй като сега съм и на един тип хранене дето част от нещата не се връзват с тази диета-например въглехидратния ден и плодовия ден донякъде.Ама ще наблягам на салатките.
Активен
Данитка
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: януари 28, 2011, 11:51:30 »

Ами хайде момичета smile
На мен днес ми е 3-ти ден - въглехидратен smile
За обяд ще си правя пица или спагети с дом.сос и зеленчуци,а за вечеря правих един постен сладкиш с орехи и канела.25 дни спазвах мой режим,за да подготвя организма и на 26-я я почнах тази 90 дневната,да видим до къде ще я докарам.Виждам,че няои от вас не са доволни,но аз съм на принципа,че няма ли спорт(във какъвто и да е вид) няма как да стане работата.
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: