Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 27, 2024, 13:38:46

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 6  (Прочетена 131694 пъти)

leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #390 -: февруари 15, 2010, 12:05:47 »

Значи стабилно се заформя юни месец да е "мъжки " месец  danceg
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #391 -: февруари 15, 2010, 12:19:30 »

Относно повечето момчета,някъде бях чела,а и го говореха по тв,че тази година бил бум на момчетата бебета!Та може и да в вярно!Аз не мога да си обясня много това,ама в нашата темичка е факт!
За стриите-така ще е!Няма начин!
А,аз да ви питам-как сте с лицето?Аз постоянно имам пъпки!Ту минат и други излизат!От хормоните ли е,не знам,но се чудя мога ли да отида на козметик за някоя процедура?Вие имате ли го този проблем?
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #392 -: февруари 15, 2010, 12:25:36 »

ами аз нямам пъпки дори кожата ми стана по хубава от преди всички такла казват до колкото знам когато носиш момченце майката става по хубава и малко качвала тиова го знам от по старите си роднини те така ми предрекоха пола още от самото началло girl_impossible
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #393 -: февруари 15, 2010, 12:30:44 »

напълно нормално е да ти се промени кожата на лицето по време на бременноста. Повечето ми познати бяха така - появиха им се пъпчици  кожата им стана комбинирана към мазна. Разбира се, че можеш да отидеш на козметик, но е важно с каква козметика работи. На мен не ми излизат пъпчици сега, но много ми проличаха няколко бръчици около очите.
Активен
leni_beni_

Моят сватбен албум

« Отговор #394 -: февруари 15, 2010, 12:39:56 »

И на мен от време на време ми излизат пъпки по лицето , даже днес има бум- 4 броя  diablo И аз си мислех ако не на козметик, поне в къщи да си направя някоя процедурка, маска или нещо такова
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #395 -: февруари 15, 2010, 13:21:27 »

Да и аз го знам това за маиките жените които чакат момичета-че бебето и крадяло красотата!Че се качва наи вече на дупето и така!при мен е вярнооооо!
Активен
leni_beni_

Моят сватбен албум

« Отговор #396 -: февруари 15, 2010, 13:27:32 »

Аз не мога да преценя къде качвам повече. То дупето няма как да не наедрее  pardon , аз май и кълчици заформям , въпреки че ми стават дънките от преди.
Най-вече на корем си растна аз  blush
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #397 -: февруари 15, 2010, 16:41:39 »

За мен пък това с майките, които носят момчета и тези с момичета са врели некипели. Много се дразня като ми кажат, "Аааа, ти сигурно ще имаш момче, много си се разхубавила в лицето!" - глупости на търкалета  crazy
На мен ми излизаха пъпки както на лицето, така и по гърба през първия и част от втория триместър. Не можех и часовника да си нося, получавах обриви. В момента, в който спря да ми се спи, пъпките изчезнаха. Нямам абсолютно една, никога не съм имала по-чиста кожа. Всичко е на хормонална основа. Нося си и часовника вече.
Рубин, имай предвид, че това с дупето си е до структура и също че и тазът се разширява през бременността. Аз и без да съм бременна си качвам на дупе като напълнея.
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #398 -: февруари 15, 2010, 17:25:35 »

За мен пък това с майките, които носят момчета и тези с момичета са врели некипели. Много се дразня като ми кажат, "Аааа, ти сигурно ще имаш момче, много си се разхубавила в лицето!" - глупости на търкалета  crazy
good good *THUMBS*напълно подкрепям казаното от Ели give_rose и ми е супер смешно "гадаенето" за пола, по изгледа на майката ROFL
Аз поне съм типичния пример, за точно обратното. Дори когато ходих на феталния преглед, докторката ми каза, че тя по цял ден майки преглежда, но толкова красива и неоттекла майка на момиче, досега почти не е срещала в практиката си... blush...така че......оф на толкова врели -некипели и бабини девитини се наслушах и прочетох, откакто съм бременна, че не спирам да се учудвам докъде може да им ги ражда главата....просто уникални бисери има funnytooth
Активен
Мама на Ангел
Ентусиаст
**
Публикации: 109

« Отговор #399 -: февруари 15, 2010, 19:04:15 »

Ехооо, момичета поздрави и от нас. Днес бях на работа за първи ден от четири седмици и мина добре. Малко трудно се концентрирам, но иначе беше ок. Забелязах, че много ми се радваха и колегите и колежките даже сервитьорката в ресторантчето. За пъпките и аз имах в началото, но сега вече се изчистиха. Иначе като се гледам се намирам за погрозняла, а всички казват обратното. Плежърче ти си уникат и то ти личи, мила. Скоро май не си пускала снимки, нали?
Радвам се за всички вас, като казвате, че сте добре и бебчовците също.
В юнските мами вече имаме една мома, ама незнам дали е отразена вече.
Прегръдки на всички от нас!
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #400 -: февруари 16, 2010, 09:44:50 »

Добро утро на всички от нас. give_rose
Аз пък днес отивам на работа след почивчица. Пожелавам на всички ви хубав ден, целувки на коремчетата
Активен
leni_beni_

Моят сватбен албум

« Отговор #401 -: февруари 16, 2010, 10:01:44 »

Здравейте момичета  smile
Аз миналата седмица бях споделила за една моя болка ниско в ляво. От време на време пак ми се проявява и понякога си е доста силна . Не съм звъняла на лекарката още , защото в четвъртък съм на ЖК. Все си мисля , че бебчо притиска нещо, ама така ли не се извъртя тоз мушмурок  baby_boy
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #402 -: февруари 16, 2010, 10:15:19 »

leni_beni_ ,преди време и аз имах подобен проблем - срязваща болка ниско долу в ляво!При мен лекарката каза, че понеже беборанка е ниско са нещо като контракции и ми изписа магнезии! При теб въобще може да не е така, но задължително й кажи, за да прецени!!! give_rose Принципно съм чела, че болки в корема могат да се появяват и от газове! И аз имам такива понякога  blush
« Последна редакция: февруари 16, 2010, 10:17:46 от desislavka » Активен
leni_beni_

Моят сватбен албум

« Отговор #403 -: февруари 16, 2010, 10:21:39 »

desislavka , аз честно казано незнам какво представляват контракциите и незнам дали е това  pardon . Но задължително ще и кажа . Малко се притеснявам да не е нещо от бъбреците, защото май имам песъчинки. Досега не съм имала кризи или проблеми, затова незнам дали може и да е от това. Абе само гадая и чакам да дойде четвъртък
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #404 -: февруари 16, 2010, 10:25:49 »

По- добре недей да гадаеш мила, ами бъди спокойна и изчакай мнението на лекарката! Понякога си създаваме излишни притеснения , а всъщност не е имало за какво! Всичко ще бъде наред  give_rose
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: