Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 27, 2024, 12:49:48
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
"Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 6
Страници:
1
...
27
28
[
29
]
30
31
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 6 (Прочетена 131597 пъти)
malinkata
Сватбен ГУРУ
Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати
Отг: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 6
«
Отговор #420 -:
февруари 16, 2010, 19:21:28 »
А може ли толкова рано да ги усещам, защото май точно това усетих и много се стреснах до сега не съм си усещала корема така
Активен
Рубин
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #421 -:
февруари 16, 2010, 20:02:49 »
О,не е никак рано!Аз даже по рано почнах да ги усещам!На ден по 1-2.Сподлих с доки и тя каза че е чувствителна матка и да взимам магнезии!Питаи твоита!
Аз даже по рано от твоите седмици почнах
,да!
Почиваи си повече,не се натоварваи и полежаваи!Това е наи важното!
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #422 -:
февруари 16, 2010, 20:25:57 »
Може и да е от преумора, днес на работата направо ме съсипаха от простотии...
Ще му се обадя да го питам моя лекар какво да правя, сега ми няма нищо, но се стреснах, защото до сега не бях усещала така коремчето и се притесних да не става нещо лошо.
Активен
Рубин
«
Отговор #423 -:
февруари 16, 2010, 20:29:14 »
Бъди спокойна и не мисли лошо!Не е страшно,но се обади да питаш за някакви магнзии да ти изпишат!Недеи да се преумаровяш,почиваи повече
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Невероятно е да си родител....
«
Отговор #424 -:
февруари 17, 2010, 13:49:38 »
Ехоу, аз пак не съм се разписвала скоро, обаче в седмичната тема вече обясних, че просто нямах време
Чета ви за контракциите, на мен за сега не са ми се появявали, само кръста много ме боли напоследък. Вечер трудно заспивам от болка, будя се нощно време, изобщо, Жоро каза, че щял да ми наеме кран да ме вдига и разнася, представяте ли си....Не знам дали е от тежестта или от нешо друго, но ще питам лекарката като отида, болката се засилва от ден на ден и вече не знам какво да я правя, честно казано. А не са бъбреци, кръста си е и се качва по гръбнака нагоре....
Иначе бебчо раздава вече силни ритници и гледаме как ми се издува и мести корема. Това е от три дни, съвсем новост ни е и е много забавно и интересно!!!
Какви акорбатики прави това дете, не е истина...да ни е жив и здрав!!!
Целувки по пупитееее!!!
Активен
kali_gali
«
Отговор #425 -:
февруари 17, 2010, 16:27:23 »
Бебче,това с кръста не знам дали да чакаш.Не можеш ли да звъннеш на доктора си да му кажеш,че те боли кръста.Болките в кръста са част от родилния процес като цяло.
Активен
Рубин
«
Отговор #426 -:
февруари 17, 2010, 17:17:53 »
Аз имах ужасни боли миналата седмица в кръста!Бяха като менструлни!Обадих се на сдоки и тя ме пита дали ми се стяга корема,дали получавам контракции и дали има болки и в корема!Каза че щом са само в кръста не е опасно!
Но ти си прецени дали да се обаждаш!Все пак на мен камък ми падна когао ми каза че не е опасно!
Болеше ми 2 дни,на третия мина???? =]Много странно!
Аз мисля че е от разширяването на таза.
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #427 -:
февруари 17, 2010, 18:09:29 »
Ами, милички, ако и тази вечер ме боли така, ще се обадя утре. През деня не са силни обикновено, не е придружено нито със стягане на корема, нито с нещо друго, само в кръста са. Болката е тъпа и постоянна, като вечер се усилва, а понякога през нощта не се търпи просто. Все си мисля, че е понеже изведнъж ми хвръкна напред корема е от тежестта, за всеки случай вероятно ще се обадя утре. Целувки!
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #428 -:
февруари 17, 2010, 18:52:32 »
И мен като ме боли кръста е предимно вечер и през нощта. Но аз съм чувала, че е нормално.
Активен
kali_gali
«
Отговор #429 -:
февруари 17, 2010, 20:00:46 »
Възможно е да е от умора и да боли вечер когато се отпусне тялото.Дано да е от това,но ти ако боли все пак се обади за твое успокоение.
Активен
leni_beni_
«
Отговор #430 -:
февруари 17, 2010, 20:45:57 »
beb4eto, и аз мисля като kali_gali . Може би като се успокой тялото и тогава те заболява. Но пък нищо не ти пречи да звъннеш на лекарката си
Аз утре съм на ЖК , вече нямам търпение
Активен
flower84
Професор
«
Отговор #431 -:
февруари 17, 2010, 22:44:32 »
Руби мила не се притеснявай за стриите, помни че всичко е за бебчо, да са ни живи и здравички мъничетата. Наистина всичко си е до кожа, аз засега не съм забелязала такива последствия от бременността, но то може и чак в 9-ти да влезеш и точно последната седмица да се появят.. чувала съм че ако се третират с време се позаличават... А за картона, ако имаш предвид амбулаторната карта - да, за болничния я искат, нанасят вътре всичко, при мен така правят.
leni_beni_ утре чакаме да се похвалиш как е минал прегледа
Ние с бебчо бяхме на преглед вчера, вече сме 900 грама, вървим както до сега със седмичка по назад, плацентата е отпред, всичко е нормално. До сега само докторката от ФМ беше казвала на два пъти пола, а сега, без естествено да издавам, попитах и моя доктор и той каза че е момченце, така че засега с мнение от двама лекари потвърждаваме сините гащички. Аз психически се нагласях да раждам естествено, само че се оказа че има вероятност да раждам с цезарово, не заради друго, ами имам операция на лявото око преди 20 години и док. каза че ще ме изпрати по нататъка на очен лекар, за да си коже той компетентното мнение, и ако той позволи и както моя малък сладур върви по маничък няма да има проблеми да раждам нормално, живот и здраве като влезем в 9-ти ще разберем... Отново сме на преглед на 11 март и вече нямам търпение
На всички ви пожелавам приятна вече и сладки сънища!
Горещи прегръдки и галки по коремчетата
Активен
Рубин
«
Отговор #432 -:
февруари 17, 2010, 22:52:36 »
flower84
,честити ви сини гащета!
Мъничето си расте добре даже!
А аз за стриите изобщо не се тревожа-каквото такова!Просто споделях колковнезапно се появиха!Даже тръгнаха и нагоре,дано да не вдигат много че да не си личат от по дълбоко деколте!
Да за амбулаторната карта!Трябва да си я взема от личния,ама не ми се ходи много сред болни там пред кабинета й!Та ще и се обадя ако може мъжо да отиде да ми я вземе!Че в понеделник сме на консултация и трябва да го занеса!Ох нямам търпение да ходим по често на прегледи!Не е минала една седмица от както видяхме бебка,а аз така съм се затъжила!
Активен
flower84
Професор
«
Отговор #433 -:
февруари 17, 2010, 23:03:46 »
Руби няма никакъв проблем да отиде той да ти я вземе и си е най добре де. Пазете се момичета че сега слушах някакъв вирус с разстройство е тръгна ми каза моя док. В детската градина чух че морбили имало... За Бургас говоря специално
Пазете се и ограничавайте контактите в неподходяща обстановка!
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #434 -:
февруари 18, 2010, 10:13:40 »
Обадих се преди малко на мойта АГ. Ами, тя каза, че може да са симптом на контракции и да има разкритие, така че сега изчезвам на спешни изследвания и после на преглед да видим какво става. Стискайте ми палци всичко да е наред, ако няма разкритие, ще се прибера в къщи, но ако има..както и да е, не искам да го мисля. Просто ми стискайте палци всичко да е наред
Активен
Страници:
1
...
27
28
[
29
]
30
31
32