Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 28, 2024, 06:06:15

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 6  (Прочетена 131859 пъти)

leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #375 -: февруари 13, 2010, 11:45:04 »

Руби , не се виждат. Пише че ги има, ама няма нищо  pardon
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #376 -: февруари 13, 2010, 11:46:13 »

На мен ми излиза празна галерия и изтегли!Ще трябва да ги прехвърля на др компютър,че тук на лаптопа я нямам онази програма за промяна на размера! cray
Активен
Рубин

« Отговор #377 -: февруари 13, 2010, 16:49:38 »

*YAHOO*Ехо,аз се завърнах вече!Нашата беба си има вече и розови покупки!Както и очаквах не можах да намеря рокличка! :'(Ама има време,ще намерим де!
Активен
vanyusha
Сватбар
Публикации: 272

Моят сватбен албум

« Отговор #378 -: февруари 13, 2010, 17:27:32 »

Рубин, много се радвам за хубавите новини от ФМ. Браво на вашата принцеса, че се е обърнала. И ми олекна, че си останала доволна от прегледа - нали ти хвалих клиниката много. Дрешките са много сладурски. И ние днес купихме първата за нашия бебок  (качих е в галерията). Наистина няма такава емоция - много ми е хубаво в тия бебешки магазини и нямам търпение да дойде време за пазаруване  yahoo
За венците - моите кървят съвсем малко, само докато ги мия и то не всеки път. Не полагам по различни грижи от преди и не мога да дам съвет.
Ели, количката е хубава много. А тези портативните кошове моят мъж много ги харесва. Аз исках да те питам, четох в друга тема, че си взела дървено креватче. Ако имаш някой линк за онлайн магазин, че тук изборът е... А за слинга - винаги са ми изглеждали много странно, но пък ми се струват доста по-удобни за бебето, отколкото кенгуруто. 
Целувки на всички коремчета smile
Активен
Рубин

« Отговор #379 -: февруари 13, 2010, 17:36:39 »

vanyusha ,ама много хубаво боди миличка!Браво! :bravo:Много ми харесва!Малък супер мъж ще си имате вие! heart
За ФМ-много благодаря!А и Павлова е много обясняваща,доволна съм определено и от снощи съм на една радостна вълна! LOVING
А за покупките-аз никога не съм се чувствала така!Нито една моя придобивка и радостта от покупката и не може да се сравни с тази тръпка която изпитвам когато гледам и харесвам бебешка дрешка!Уникално е!Много вълнения има още при избирането и самата подготовка! heart
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #380 -: февруари 13, 2010, 19:26:04 »

Ваня, леглото, което купихме, е на тази фирма:
http://www.oeufnyc.com/
Но ние го взехме използвано, т.е. хората казаха, че детето им не го ползва и спи при тях на спалнята и ни го продадоха за половин цена. Изглежда съвсем ново. Иначе по всяка вероятност нямаше да го купим, защото са ни много скъпи тези. Мога да ти дам линкове, обаче ме съмнява доставка до Б-я да е евтина. Тук има интересни неща:
http://www.simplybabyfurniture.com/shop-cribs-by-style-modern.html?page=0&sf=&sd=a#sortblock
http://www.allmodernbaby.com/Cribs-C28947.html;
Активен
Мама на Ангел
Ентусиаст
**
Публикации: 109

« Отговор #381 -: февруари 14, 2010, 11:20:35 »

Добро утро момичета и честити празници всяка какъвто празнува! give_rose
Влизали ли сте скоро на първа страничка на нашата тема да видите юнските мами с какви щъркелчета са?
Голяяяяяяяяяям кеф! Много весело ми стана
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
Публикации: 598

Моят сватбен албум

« Отговор #382 -: февруари 14, 2010, 12:36:45 »

Честит празник и от мен на всички!
Супер сладурски покупки си имате, аз все още нищо не съм купила, подариха ми едно малко сладко боди, ама трябва да го снимам, нещо съм много несериозна в това отношение. Вчера да се похваля си купих първата дреха за бременни - дънки, много са удобни, вече бях се примирила с мисълта, че няма да си намеря нещо свястно, обаче съм много доволна от покупката  danceg . От две седмици се каня да кача снимка на тумбака и в другата тема, ама съм много несериозна  blush . Мъжа ми ми направи две сними с телефона, ама кофти качество и реших, че не си струва да ги качвам, ама тези дни ще кача.
И аз не бях забелязала първата страничка на темата, много весело се е заформила за юнските мамита, май е време да пиша на Данитка да ме включи, че да сложи едно розовко щъркелче за мен. Други мами, чакащи момиченца юни месец нямаше ли, верно, че момченцата преобладават, ама знам ли  smile
Активен
Рубин

« Отговор #383 -: февруари 14, 2010, 20:59:52 »

Оф,ами нещо не стават снимките,ама утре като имам повече време ще видя дали ще стане!
А сега да ви споделя-имам си стрии!И познаите къде!Качвам на дупе и крака и там за сега няма нищо!Даже старите ми лекииички стрии като че ли ги няма!И така,аз си се мажа всеки ден и се оглеждам заедно с това и нищо не забелязвам!До преди седмица,когато виждам как за един ден се появиха стрии,тъмно червени на гърдите,под зърната точно!Много странно! nea
Хубавото е че не са на видни място,където като сложа потник или блуза с по дълбоко деколкте да се виждам!
Убедих се,че всичко е до кожа!Мажа се от както разбрах че съм бременна!Ползах едновременно олио за бременни и свинска мас!Като последно наблягам на маста защото тя е наи добра,ама на-за 1 ден си имам украса!
Преди малко се мазотих пак и показвах на мъжо и реших да споделя и с вас!
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #384 -: февруари 15, 2010, 11:32:11 »

Здравейте момичета и от мен give_rose
Рубин, знам, че няма да те успокои, но все пак знай, че взичко , което се случва с тялото ни сега за съжаление не ни е подвластно. Аз например си мисля, че съм прекалено едра за седмиците си(колко меко само го казах  blush).
Относно първата страничка, към кой да се обърна да ме включи и мен? Моя термин е на 22 юни.
Активен
leni_beni_

Моят сватбен албум

« Отговор #385 -: февруари 15, 2010, 11:38:08 »

malinkata , пиши на Данитка  good
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ

« Отговор #386 -: февруари 15, 2010, 11:42:57 »

мерси leni_beni, сега ще и пиша, как са коремчетата и бебчовците днес? мен нещо пак ме боли корема...
надявам се вие да сте добре  give_rose
Активен
leni_beni_

Моят сватбен албум

« Отговор #387 -: февруари 15, 2010, 11:45:06 »

Аз съм добре, вчера ме боля кръста , защото се преуморих с чистенето в събота. Днес нищо ми няма, бебчо си ритка и аз съм доволна  yahoo
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #388 -: февруари 15, 2010, 11:56:39 »

Малинка, знае ли се вече какво е бебчето ти ще стане ли малко розовко в нашият месец или ще сме сини Girl_hide
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ

« Отговор #389 -: февруари 15, 2010, 12:01:30 »

leni_beni, това е супер,че се чувстваш добре, мен кръста ме боли най-често вечер, но с кратки масажи ми минава. Важното е да не се преуморяваш Wink
liva82, за сега доктора каза, че не е сигурно, но го видя като момченце, ще видим на другия преглед какво ще каже, ако пак каже, че е момче така ще е. Пък знае ли се може и да ни изненада с някаква друга информация Girl_hide
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: