Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 01, 2025, 08:01:18

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 22   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища Януари, Февруари, Март-4 част  (Прочетена 92614 пъти)

pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: декември 16, 2009, 23:25:17 »

Аз малко да се поплача тук... huhhuh.gif Оказа се, че при последните изследвания успяха да измерят висока резистентност в пъпните съдове shok....т.е. има вероятност да се прояви високо кръвно huhhuh.gif(как като досега ми беше ниско crazy) и от това да страда плода, като не може да си набавя достатъчно храна... Oh my ....
Въпреки, че засега бебчето отговаря по размери за седмиците си, явно е , че не страда засега.При последното мерене беше 870 гр....ама при последните две мерения последните две седмици резистентноста не е намаляла... shok
Не съм си и представяла, че така мога да се шашна и притесня, аз дето винаги съм била толкова ербап и мъжко момиче, ела ме виж сега...за една нощ ми излезе най-големия възможен херпес, който съм виждала.
Сега следват пак някакви изследвания, някакви доктори, някакви чудесий, но това едно на ръка, дано се вземе някакво адекватно решение за разрешение на проблема... cray
Оффффф....ми това е.....малко съм в стресссссс поизпаднала, сори за негативния пост..обичкновенно съм против такива, ама се случват и такива неща.... cray
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: декември 16, 2009, 23:30:36 »

Прежър,това на феталната ли ти го казаха?А докторката какво каза.Успокой се,знаеш че си във възможно най-добите ръце в лицето на докторката.Ще вземе всякакви мерки.За херписа консултирай се с акво да го третираш,че кремчетата дето са за херпис не стават май за нас.Пиши как се развиват нещата при теб.Успокой се.
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #92 -: декември 17, 2009, 12:48:42 »

Плежърче   мило нали бебока е добре- развива се според седмиците си, наддава както трябва и всичко си му е на мястото- това е най- важното ! Запомни, че това което са открили и наблюдавате би могло евентуално да доведе до някакви проблеми за бебето, но не е задължително ! Важното е да го следите по начестичко- но ще видиш, че всичко ще му е наред, само дето ти ще се притесняваш безумно много. Много те прегръщам и си мисли, че то е добре в момента и нищо му няма  heart heart heart
Активен
kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: декември 18, 2009, 22:50:10 »

Плежър,къде си,какво става с теб?Наред ли е всичко?
Активен
Kiksi
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: декември 18, 2009, 23:50:51 »

Плежърче, спокойно!  give_rose

Това, че са ти казали, че има такава вероятност не означава непременно, че ще стане така.
Проблем евентуално би се появил, ако вдигнеш кръвно и то не еднократно - но ти не си вдигнала, така че всичко е ок. Номерът е да си следиш кръвното по-редовно и ако има проблем, веднага ще ти изпишат хапчета за високо кръвно - има едни, които за напълно безопасни при бременност, аз съм ги пила и всичко беше ок при нас.
Аз бях вдигнала кръвно и даже влязох в болница, но не съм имала проблеми след това - е, пиех си лекарствата. Щом си под наблюдение - това е най-важното.
Само бъди спокойна, казвам ти го като минала по този път - сега от притеснение да не вземеш да го вдигнеш това кръвно. Това ще си повтаряш - че трябва да си спокойна, за да не вдигнеш кръвно.
Стискам палци всичко да е наред!  give_rose
Активен
pleasure
Баш Майстор
**

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: декември 18, 2009, 23:52:47 »

give_rose give_rose give_rose
Направихме куп изследвания, резулататите на някои от който ще се позабавят, защото са по специлизирани smile
Аз не падам духом де... Girl_hide...надявам се всичко да има добър край..то това е важното;0
Благодаря за загрижеността:) Поуморена съм сега, но утре предполагам , че ще е голяма скука на работа, тъкмо ще мога да напиша повече blush
Активен
kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: декември 19, 2009, 08:42:25 »

Точно така,по-позитивно и спокойно.Криси много точно ти е казала,това че има вероятност не значи че ще стане.Виж тя пила хапчета за високо кръвно пък гледай какво голямо и отгледано бебе си има.
Активен
moyra
Професор
Публикации: 413

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: декември 19, 2009, 10:12:23 »

Здравейте,момичета,аз не съм писала отдавна,но си ви чета всеки ден tease
Плежърче,звучиш по-спокойно,така и трябва,нищо лошо не се е случило с бебчето Girl_hide,а дори да се наложи да пиеш малко хапчета,не трябва да се притесняваш give_rose
   Аз си пия Тотема за желязо,а на 4 януари съм на последни изследвания и направление за раждане huhhuh.gif,вече приготвих чантата и сега си чакаме с таткото  baby_girl
Погалете коремчетата и мн  kiss
Активен
pleasure
Баш Майстор
**

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: декември 19, 2009, 11:58:41 »

Много Ви благодаря на всички...много сте мили и загрижени give_rose
Както и предполагах, днес ще умерем от скука....но пък за сметка на това ще си стоим целия ден beating ама какво да Ви разправям....управленски решения tease
Хммм та по моя казус...оказах се застрашена от тромбофилия... Oh my ...
Тромбофилията е състояние, което се съчетава с повишен риск от загуба на плода поради тромбоза на плацентарните капиляри.
За да се намали честотата на неуспешните бременности, дължащи се на тромбоза на плацентарните капиляри е необходимо идентифициране на механизмите, причиняващи ранна загуба на плода при жени с вродена или придобита тромбофилия.
Само че доколкото разбирам, това е състояние при която плода се изхвърля от организма и то до 8-ма седмица т.е. това състояние не било трябва при мен да е вродено, защото не би се стигнало до 26 седмица shok. Има риск обаче да се появи за в бъдеще, понеже изследването с което се определя е на горна граница на референтните стойности, но и за това има лечение.
Засега обаче бебче не страда от недохранване (най-грубо казано) така, че сега трябва да се следи по-често, за да се види дали ще има проявление huhhuh.gif
Ами такива ми ти работи, ама страшничко звучи де.... girl_impossible
Засега запазвам самобладание и се опитвам да не се вкарвам във филми nea
Активен
kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: декември 19, 2009, 15:54:49 »

Плежърче,горе главата.Щом като е открито за какво да се внимава значи докторката ще вземе съответните мерки и всичко ще е наред.Ти си почивай повече,не мисли глупости слушай докторите и всичко ще е наред,а ние тук ще стискаме палци. good
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: декември 19, 2009, 18:20:45 »

Плежърче и от мен имаш силно стиснати палци всичко да си върви като по вода като до сега. Бебчо си се храни, добре си му е вътре, тъй че за да му е още по добре, мама трябва е напълно спокойна  good

Ние вчера, днес и утре сме на лекций по цял ден от сутрин до вечер ( е вчера малко дообяд бяхме в болницата, но после до 18часа на лекции, днес от 9 е до сега и утре пак от 9 до това време)  Oh my ... Леле плаче ми се, такъв студ е в тая зала, постоянно седнала, бебчо ужасно много ме притиска горе под гърдите чак ми се доплаква от болка, ама сигурна съм и на него не му е добре така като съм го присвила  pleasantry И най лошото е че тая прави постоянни списъци за присъствие и който го няма, няма да му завери книжката  blush Наоплаквах се и аз  girl_impossible
Активен
kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: декември 19, 2009, 20:24:09 »

Не съм ви показала моя бузан от последната фетална.Не ми дадоха 4д снимка,но ми дадоха тази,на която добре се вижда,поне аз го виждам.
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: декември 19, 2009, 20:41:20 »

Кали това му е профила, нали?  pleasantry
Активен
kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: декември 19, 2009, 21:25:59 »

Да smile
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: декември 20, 2009, 09:47:23 »

Кали от сега си личи какъв хубавец ще се пръкне !
Гери няма ли някакъв начин да се освободиш ? Тези преподаватели не са ли хора  crazy
Зоя следя от първият ти пост за проблема и както й очаквах ти си мъжко момиче  Bravo, продължавай все така - с висок дух и мноооого опитимизъм и силна вяра в коледните вълшебства heart Всъщност да сме мъжки момичета съвсем не е полезно за нас smile но твърде често ни се налага Wink  Ще видиш как след време ще си спомняш с умиление за преживеният страх. Всичко ще бъде наред ! heart Да ти кажа за тези страхове, повече може да ни анализира smile Ина, обаче аз все още изпадам в някакъв параноичен страх че нещо може да се случи и да загубя малкото си ангелче. Всяка вечер благодаря на Бог че го имам и го моля да не изпитва майчиното ми сърце. Разбира се няма никаква причина за това, но и преди със Жорко преживявах същите чувства, а сега са умножени по две. Разсъждавайки за това защо трябва да ми минават такива мисли през главата и дали не съм луда, стигнах до извода че това е "непосилно" щастие за нашите сърца и че дори и за миг не мога да си представя живота без тези момченца - някаква силна зависимост от това щастие смесена със страх дали ще бъда достатъчно добра да ги опазя
Е, ако досега не сте, след този пост вече окончателно  ме взехте за луда  laugh
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 22   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: