Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 06, 2025, 08:08:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 22   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища Януари, Февруари, Март-4 част  (Прочетена 93045 пъти)

sl1ncata
Гост
« Отговор #120 -: декември 31, 2009, 15:12:08 »

здр пак аз все още нямам  комп и пак пиша от брата на мъжа ми ами ние сме добри надявам се да дочакаме новата година успешно малко си ме наболява ама  съм добре и не щем да се раждаме а на мен вече ми е мн тежко и все по трудно ми става.причтно посрещане на всички на новата година.
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: декември 31, 2009, 16:37:37 »

Весело посрещане на Новата 2010 Година, пожелавам много здраве, щастие, късмет и щастливи бебешки звуци.
Слънчице, чакаме бебчето с теб  girl_wink
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: декември 31, 2009, 16:46:07 »

Момичта,весело посрещане на новата 2010г,нека тя ви донесе много радост и любов и най-здравите и красиви бебета.
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1454

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: декември 31, 2009, 16:49:36 »

Ах колко хубаво звучи започването на покупки за малчуганите  yahoo yahoo yahoo
пожелавам на всички ви които тепърва започвате да изживеете максимално приятно този хубав момент  с първите сериозни покупки за бъдещите бебчета  Bravo Bravo Bravo

Пожелавам на всички весело посрещане на Новата Година и нека 2010 бъде изпълнена с още по красиви моменти...  Bravo Bravo Bravo
Активен
teo99999
Ентусиаст
**
Публикации: 143

« Отговор #124 -: януари 01, 2010, 11:26:58 »

честита нова 2010 година!!! :bravo:нека тази година ни донесе всичко, от което се нуждаем- здрави бебешоци и много спокойствие!пожелавам всичко най- хубаво!!!
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: януари 01, 2010, 13:10:41 »

Желаем на вашите семейства,
Най-щастливи случки нови!
Лошото да Ви забрави,
И всеки Вам добро да прави!
Здравето, да е като скалите,
И да си не знаете парите!
Нека със веселие и смях
Да достигнете 100-тях!
Нашето семейство Димитрови,
Най-искрено на Вас ви пожелава
най-прекрасните неща,
да ви обгръща любовта
Така ще бъде знайте вие,
Щом желаем Ви го ние!
Честита Нова Година!!!!!!

Активен
Мама на Ангел
Ентусиаст
**
Публикации: 109

« Отговор #126 -: януари 01, 2010, 13:36:56 »

ЧЕСТИТА НОВА 2010 ГОДИНА! ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ЩАСТИЕ ДА Я ИЗПЪЛВАТ  ВИ ОРИСВАМ!
ОТ ВЕСЕЛАТА НОВОГОДИШНА ФЕЯ
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: януари 04, 2010, 10:44:35 »

Честита нова 2010, момичета! Нека тя ни донесе най-голямото щастие - здрави и сладки бебенца!
Аз нямам нет у дома и ползвам от работа сега. Ние с бебчо сме добре - посрещнахме новата година по домашно и хич не се трогнахме от фоерверките навън.  blum Даже май ни харесаха.... Имам още една седмица на работа и после излизам в болнични. Незнам кога ще имаме нет, затова може да зачезна за дълго време, но ако има нещо то ще се чуе. Целувки на всички и погалете тумбаците от нас!  give_rose 
-
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: януари 04, 2010, 10:56:33 »

Имам още една седмица на работа и после излизам в болнични. Незнам кога ще имаме нет, затова може да зачезна за дълго време, но ако има нещо то ще се чуе. Целувки на всички и погалете тумбаците от нас!  give_rose  [/color]-
Леле Плами и при теб не остана smile Как си ти, вълнувате ли се вече yahoo Ааааа и без такива, имала-нямала Нет трябва редооовен отчет girl_wink
Дано имате хубаво време по Бургаско за да можеш да се разхождаш, когато ще си свободничка вече give_rose
Айде поздрави на малката бургазлиййййка.. heart
Активен
Вероника
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: януари 04, 2010, 11:08:03 »

Мамчета - ЧЕсттиа 2010 Година -така чакана и така щастлива за нас. Много здраве и многхо щастие ви желая. Леки метри до финала и невероятни бебчовци!! Малко ви остава  yahoo
Пламии, още малко  danceg danceg danceg
Ааа ето Кали има темичка вече:http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,23729.0.html
Активен
plamik
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: януари 04, 2010, 12:03:29 »

Хихихи, pleasure-че, за вълнение около бебо има време...сега са ми други глупости в главата. Полуофициално от Бъдни вечер сме в новата къща и сега ми е там акъла. Иначе си говорим с дребчо - като започне да шава и аз си се смея сама. Ще се постарая за отчета да е редовен. А за времето....момичета кога минаааааааааааааааа? Чак ми е странно, че идва февруари и аз, представете си - дето акъла ми още на лудост го избива, аз, ще си имам бебче! И дай боже да е хубаво времето - студено, но не заледено!
Целувкиииииии!
Активен
Дидка
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: януари 04, 2010, 12:14:42 »

Здравейте момичета Честита нова 2010 година на всички с пожелания новата година да бъде по добра от стара и по лоша от 2011 и да ни се родят по едни хубави здрави и пухкавички бебчета
За празниците ние си бяхме в къщи с роднини пред ТВ и на масата  badgirl pig така се освиних че .... а наща беба така се ошашави от фоерверките че до сутринта не се обади маймунката ми  heart
Плами и за тебе не останао бе душа още малко и ще чакаме някой да ни зарадва с хубава новина, а междо другото ти избра ли си щъркелче от кой да чакаме новината  blush, извинявай за любопитатвото но нов апартамент ли си купихте или ...
А сега отивам да се разпиша и в темичката на Кали
Активен
plamik
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: януари 04, 2010, 12:31:50 »

Дидка, за щъркелче не съм говорила, но имам един човек в предвид. Нека обаче първо да питам и тогава ще ви кажа кой е. А за апартамента...ми нов, в смисъл в нова кооперация, иначе вече "остаря". Обаче нали всичко лека полека си правим и затова чак сега влизаме.
Активен
Дидка
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: януари 04, 2010, 12:49:19 »

пламик ще поизчакаме малко за щъркелчето smile а за апартамента позната история нашия ще стане вече 2 години от както го купихме също в нова кооперация и ние се надяваме за бебето да сме вече вътре
Активен
Таня
Професор
Публикации: 434

http://www.album.bg/maca18f/

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: януари 04, 2010, 13:46:20 »

Здравейте и от нас.. Честита ви нова 2010 година, нека ви донесе много радост и щастие с малките ви съкровища които очаквате give_rose kiss
Та покрай нас така, нашия татко ни направи подарък като ни заведе на 3Д преглед, всичко ни е наред растем си според седмиците, само дето на ехографа на док му излезе предполагаем термин 20.02 но това не ме притеснява, иначе тежим цели 2,016 кг  Girl_hide 100:% сме мъж и така, аз съм добре, търкалям се, взе много да ми тежи, все не ме свърта на едно място, едно ми е изнервено  blush стриите много са ми излезли на дупето и на гърдите ама ще видим след раждането какво ще ги правя, тази седмица започвам с подготовката на багажа за болнита  Wink
Ами това от нас.... да погалите малките пупи от нас  give_rose
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 22   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: