Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 06, 2025, 08:35:44

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 22   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища Януари, Февруари, Март-4 част  (Прочетена 93078 пъти)

kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: януари 04, 2010, 14:14:20 »

Плами,честито за новата къща-много здраве,щастие любов и весел детски смях да напълнят къщата ви.
Танче,страхотни новини-още един мъж,пък после как ще си поделят малкото девойки не зна,дано да е с добро,да не се стига до бой де. blum smile
Активен
Таня
Професор
Публикации: 434

http://www.album.bg/maca18f/

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: януари 04, 2010, 14:23:00 »

хаха и ние това се майтапихме с мъжа ми  laugh в кооперацията която живеем сме 6 семейства и всички мами сме с момченца, общо се събират 5 ергена ROFL и познай какво ще става като ги съберем, а камо ли ако има една мома, лелеле голяма работа ще сме
Активен
kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: януари 04, 2010, 14:34:48 »

Ами да ти кажа ли какво ще стане-ето какво-в класа на дъщеря ми има 18 деца от които 5 момичета.Миналата година едно от момченцата ми се оплака/само да вметна че миналата година бяха първи клас/та младежа ми се оплака,че момичетата строявали момчетата и ги целували наре.Това е щерка ми ще има избор,ама бебчетата ни ще са от строените за целувки. funnytooth funnytooth
Активен
Таня
Професор
Публикации: 434

http://www.album.bg/maca18f/

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: януари 04, 2010, 14:47:30 »

хаха сладури големи  Bravo
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: януари 04, 2010, 18:44:49 »

Здравейте момичета ние по случай новата година се сдобихме с количка smile за бебчо smile днес си я закупихме, ще кача снимки после smile Много хора ме хокаха, че пазаруваме рано nea, че не трябвало да се пазарува предварително, но аз мисля че нее  така. Аз съм много щастлива и досега си я сглобявах и и се радвах smile

Плами, честита нова къща smile Много щастие в нея smile
Танче, браво за новинките smile
Активен
kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: януари 04, 2010, 18:47:46 »

Бързо я показвай.Че колко пък е рано,ти коя седмица си?
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: януари 04, 2010, 21:08:35 »

ами вече съм в 8 месец smile 31 седмица съм от днес smile и аз мисля, че не е рано, сега ще кача снимки  girl_wink
Активен
kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: януари 04, 2010, 21:43:10 »

Какво ти рано,аз от 7ми месец купувам,но не ги нося в къщи.Така са ми казали,да не влиза в моята къща.Дръж нещата у вашите или някоя приятелка за да ти е спокойно на душата и си купувай спокойно.Ко като станеш в 9-ти вече ще ти е тежко много и според мен сега му е времето да купуваш.
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: януари 04, 2010, 22:39:06 »

е аз нямам къде да ги нося, а и просто няма как. Ние живеем с баща му на мъжа ми, а нашите са в Смолян sad не съм суеверна. Като бяха почнали не ходете на помен на бабата на мъжа ми щото ще ви се случи нещо лошо около сватбата като сте младоженци, е около сватбата си направихме бебето, ако това е лошо здраве му кажи ..... girl_wink
качих снимки в покупки smile
абе момичета януарките няма ли да се бебите да се радваме вече smile
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #144 -: януари 05, 2010, 12:52:04 »

аз днес бях на преглед в окръжна и доктопра ме провери за разкритие и каза че имам 1,5см и докрая на седмицата трябва да се роди наща беба.слуша тоновете и всичко е ок и сега ще я чакаме вече.
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: януари 05, 2010, 12:56:26 »

Ха дано!
Аз ходих с 2см разкритие и чисто изгладена шийка една седмица и ден - два отгоре.
Активен
moyra
Професор
Публикации: 413

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: януари 05, 2010, 13:00:32 »

Здравейте,момичета girl_wink и от мен Честита нова 2010 с пожелание за леки раждания и сладки,пухкави бебчета Momy
Днес с моята принцеса бяхме на консултация,последни изследвания,дадоха ни направление за раждане,но докторът каза,че беба още е високо и засега остава на топло,иначе едни големи бузки се видяха girl_in_love Аз вече нямам търпение да си я гушна Girl_hide
« Последна редакция: януари 05, 2010, 13:58:27 от moyra » Активен
teo99999
Ентусиаст
**
Публикации: 143

« Отговор #147 -: януари 05, 2010, 13:30:29 »

здравейте и от нас!!!ние все още сме си по сторо му!днес и аз бях на тонове- всичко е ок- друго не ни казаха!ако не се родим до термина ще се ходи всеки ден на тонове и така...
аз съм готова с багажа за болницата и всеки ден съм в очакване, та да видим кога ще ни изненада нашето патенце Oh my ...
това е от нас- всичко най- най...  give_rose
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: януари 05, 2010, 13:41:52 »

Яяя колко хубави новини май се очертават тази седмица.  Bravo
sl1ncata, ха дано и всичко да е наред!
teo99999 и на тебе леко ти пожелавам. А какво ти искат в окръжна? Ти май беше писала някъде, но аз като съм си лека блейка...може и на лични. Благодаря ти предварително!  give_rose
moyra, хайде скоро да си гушнеш беба!

Аз мацки, да ви кажа, че ме питаха вчера, си имам щъркелче официално. И макар много тук да не му е мястото, ще ви кажа да чакате новини от кака си ina_lemon   tease  yahoo. Ние в петък сме на доки и тогава ще давам отчет.
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: януари 05, 2010, 13:43:06 »

Аз мацки, да ви кажа, че ме питаха вчера, си имам щъркелче официално. И макар много тук да не му е мястото, ще ви кажа да чакате новини от кака си ina_lemon   tease  yahoo.
Както и вчера ти казах, бебе, че от кой друг да се чака новината  crazy crazy crazy
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 22   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: