Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 12, 2024, 22:53:23
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Клуб на дерзаещите мераклии
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Клуб на дерзаещите мераклии (Прочетена 236009 пъти)
ira_ira
Регистриран
Отг: Клуб на дерзаещите мераклии
«
Отговор #90 -:
ноември 02, 2007, 15:27:53 »
Здравейте! И аз съм от мераклиите,незнам кога ще ми излезе и на мен късмета , но силно се надявам да стане догодина.С моето пате живеем заедно вече пет години и често му говоря за сватба, обаче него го притесняват финансите.Иска първо да си стъпим стабилно на краката и тогава да мислим за сватба, само че аз си мисля ,че ако чакаме това да стане може и 10 год. да минат.....
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
«
Отговор #91 -:
ноември 02, 2007, 17:09:58 »
ira_ira добре дошла при нас, надявам се приятеля ти скоро да те зарадва с така дългоочакваното от теб предложение!
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #92 -:
ноември 22, 2007, 08:43:48 »
Здравейте,аз веднага се записвам в този клуб,защото все още съм от дерзаещите мераклий,надявам се не за дълго.С моето злато се познаваме от малко време,но и двамата гледаме на сериозно на нашата връзка и за напред.Но първо трябва да се стегне апартамента и такива ти ми работи пък за другото когато му дойде времето.
Активен
mimi7373
Новак
може да ви звучи смешно.....
«
Отговор #93 -:
ноември 28, 2007, 11:24:18 »
от 3 години сме заедно и вече от 2 и половина живеем задно
искам да се оженим но той нищо не казва а не искам аз да правя крачката за брак
кажете как да му намекна или незнам ......че вече искам брак
Активен
pleasure
Баш Майстор
love is in the air....
Отг: може да ви звучи смешно.....
«
Отговор #94 -:
ноември 28, 2007, 11:30:06 »
Защо да ни звучи смешно...
Понякога мъжете са доста объркани на тема "обвързване"...за да не кажа, че ги е страх направо...
....но ние не знаем нищо за конкретната ситуация.. =]Вие говорили сте някога за брак....и той как реагира....обсъждали ли сте двойки- ваши приятели...какво е отношението му/ви към брака...и т.н
Може би ако ни разкажеш повече...може заедно да достигнем до някакъв анализ или предположение за случващото се..
Активен
mimi7373
Новак
«
Отговор #95 -:
ноември 28, 2007, 11:38:38 »
ЕЕЕЕНИЕ СМЕ НАПРЕД ЗНАЧИ ИМАМЕ СИ АПАРТАМЕНТ ВЕЧЕ ЛИЧЕН ЗА НАС ДВАМАТА
АМА ОЩЕ КОЛКО ЛИ ЩЕ ЧАКАМ ЕДИН ГОСПОД ЗНАЕ
Активен
mimi7373
Новак
«
Отговор #96 -:
ноември 28, 2007, 11:42:58 »
ТА НЯКОЙ НЯМА ЛИ ДА КАЖЕ НЯКОЕ ТРИКЧЕ ДА НАМЕКМЕН НА ПОЛОВИНКИТЕ СИ ЧЕ ВЕЧЕ ИСКАМЕ НЕЩО ПОВЕЧЕ
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #97 -:
ноември 28, 2007, 11:47:28 »
Аз мисля,че няма нужда от намеци-щом сте вече толкова близки би трябвало да можете директно да поговорите...Не да го насилваш или притискаш,но...а може и да го подпиташ някак покрай янкой филм или познати и да разбереш дали по принцип е ЗА и може пък ти да му предложиш!Няма нищо срамно в това,даже ще е супер интересно! :girl_wink:Но да ви кажа малко ми е странно как хората са заедно с години,а не знаят мнението ан половинката по този въпрос... =]Извини ме
mimi7373
!Не искам да те обидя с това, но просто се питам.....
Активен
mimi7373
Новак
«
Отговор #98 -:
ноември 28, 2007, 11:53:31 »
НЯМА НИЩО МИЛА
АМИ ТОЛКОВА ВРЕМЕ СМЕ ЗАЕДНО НО НЕ ИСКАМ АЗ ДА ПРАВЯ КРАЧКАТА
ПЪК ЗНАЕШ ЛИ МОЖЕ НА НОВА ГОДИНА ДА МУ ПРЕДЛОЖА
ЩЕ ПИША ДАВИ КАЖА
Е ДОБРЕ ПОНЕ КАЖЕТЕ АКО АЗ МУ ПРЕДЛОЖА КАКВО ДА КАЖА ЧЕ ИДЕЯ СИ НЯМАМ
ВИЕ ОМЪЖЕНИТЕ СТЕ СИ ДОБРЕ НАЛИ /
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #99 -:
ноември 28, 2007, 12:01:24 »
ха ха,милата!Ами да ти кажа и аз мислех да предлагам на моя,защото вече веднъж го отклоних и мислех,че е мой ред,ама накрая двамата си предложихме
:girl_wink:Ами...направи му колаж например...от някои вестници и списания(идеята ми дойде от един мой сън!).Или изчакай в някой вестник или списание да пише фразата"Ще се омъжиш ли за мен?" и му кажи да си го купи и да отвори ан стр....,и да прочете изречение....И той ще ohmyНо според мен ще е много яко!жалко,че не мога да го направя аз 8PДруго,другоооо,за сега не се сещам,ама като ми дойде музата ще споделя!И ако направиш така ще следим интересната ти история!Успех!
Активен
Pavlinka
Сватбар
Щастлива мама!
«
Отговор #100 -:
ноември 29, 2007, 11:34:56 »
Здравейте момичета!
Много съм щастлива.Ще се омъжвам догодина.
:danceg:Вече определихме датата 10.05.2008г.Направо незнам от къде да започна с приготовленията.Чела съм вече доста неща.Но в главата ми е голяма каша.
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #101 -:
ноември 29, 2007, 14:52:03 »
Pavlinka
и честито! Браво на вас за датата!
Не се притеснявай и не трябва да ти е каша - аз си бях направила на компютъра един списък с всички неща, които трябва да се купят, направят и т.н. срещу тях ми бяха цените - така си ги следят постоянно - когато приклрюча с някое от нещата си ги маркирах в определен цвят и така пак знаех какво още ми остава, но на първо място мисля че е най-добре да си резервирате дата и час в ритуалната, в църквата и в ресторанта - така ще сте сигурни че ще имате такива и оттук започвате - покани, облекла и т.н. Желая ти късмет и се надявам ако имаш нужда от помощ-ние да сме насреща!!!
Активен
Pavlinka
Сватбар
Щастлива мама!
«
Отговор #102 -:
ноември 30, 2007, 09:24:07 »
Благодаря ти sabina.Но големият проблем къде ще бъде сватбата.
В момента живеем в София, и двамата сме от различни градове.
Трябва първо това да уточним за да почнем да обикаляме русторанти и т.н.Надявам се да стане скоро.
Активен
Diavolitsa
Професор
«
Отговор #103 -:
ноември 30, 2007, 11:17:28 »
Здравейте на всички!!! Чета от скоро тук и ето че реших да се регистрирам. Та моята история - ние с милото един ден на шега си измислихме дата (началото на септември 2008) но предложение официално нямам. От доста време сме заедно и сме говорили че трябва да се предприеме и тази крачка но.... Ще поживеем ще видим. Аз все пак искрено се надявам да е скоро де. То моето мило не си пада много по сълзливите истории, но съм сигурна че все ще измисли нещо. А аз честно да ви кажа се ровя тук за интересни идеи за самата сватба. и въпреки че нямам още предложение май почти съм я измислила. Е това е за сега. Ако има развитие ще пиша пак.
Активен
Invisible
Сватбен ГУРУ
На мама тигърчето
«
Отговор #104 -:
януари 21, 2008, 11:33:41 »
Здравейте и от мен, аз май почнах отзад напред представих се първо в други теми а трябваше да почна от тук. Заедно сме отдоста време, говорихме си че може да направим сватба август 2008...но до там. В момента уж си търси апартамент, ама като знам че при нас нещата стават като във вода направо се отекчавам да чакам. Онзи ден като пак си заговорихме за сватбата и ми изръси "първо да видим какво ще направим с апартамента и чаак тогава", ние може да си купим след още една година
много ми е криво понякога имам чувството, че мисълта за сватба и дете ме е обсебила
Техните одавна ничакат да се наканим и нямат търпение да почнем нещо да организираме, но той естествено иска сами да си правим всичко ...а на този етап просто не виждам как ще стане
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...