Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 15:30:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 7  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбените агенции!!! част 3  (Прочетена 43345 пъти)

Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: април 16, 2009, 19:56:32 »

Радвам се, че има кой да ги защити, защото наистина винаги има две мнения по всеки въпрос. И се радвам, че твоя бюджет ги удовлетворява. На мен в началото ужасно ми харесаха. До изказването за ресторанта ми и въпросите не мога ли да взема още пари от някого, които ужасно ме притесниха. И ровенето в телефона - да, това не беше добре. От там нататъка аз се представих като клошарка и най-пропаднала скръндза, за което заслугата си е изцяло моя..  sad

А ние се срещнахме да обсъждаме ужким украса. До това не се стигна изобщо. Само ми предложиха поредните градински фенери. Които ми ги предлагат всички.
Аз съм много любопитна колко ти е бюджета та толкова им е странно на хората ? Малко не мога да си обесня нисък и висок кувер или бюджет ! За всеки човек който си знае с колко разполага е нормално отделения бюджет да му се струва достатъчен ! Това че отсрещната страна им се струва малко не значи че е критерии за малко и много ! Незнам дали ме разбра то и аз как го казах ............
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #46 -: април 16, 2009, 20:07:25 »

Аз ще кажа, зада не е някой от двете страни ...миналата година се ожени една позната и нейният бюджет беше 5000лв. Стигна за всичко и бяха изключително доволни и те, и гостите. Не се лишиха от нищо. Нашият ще е между 5 и 7 хиляди. Като ще се опитваме да се придържаме към долната граница, но все пак ще са минали 2 години и цените ще са промененни. Това е нашият бюджет. Който иска да се смее - то опира до култура, възпитание, интелект и ценностна система...повече няма да коментирам.
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #47 -: април 16, 2009, 20:29:33 »

Аз също се интересувам от бюджета на BASTET и не на последно място какво желае да има за украса с този бюджет. А по отношение на споменатата сватбена агенция, която се рекламира в този форум - свидетели сте на един факт, който Ви убягва често - прекалено много разчитате да откриете своите изпълнители в Интернет чрез техните сайтове, а не трябва да е така.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #48 -: април 16, 2009, 20:41:15 »

Добре, понеже всеки се интересува, но никой не съм видяла да си каже бюджета до сега /само едно момиче, с което вече отворихме работа на модераторите.../ не смятате ли, че и вие трябва да споделите вашите. И най-малко какво се приема за нормално, не от агенциите, а просто средно сума, с която може да се направи нормална сватба.
Активен
ralitoo
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #49 -: април 16, 2009, 20:55:46 »

Аз съм с сватбен агент и нашият бюджет е 10 000 (въпреки че в началото планирах 6000)като не мислим да се лишаваме от нищо.Става въпрос за София сватбата ще е с 100 души.Но да ви кажа колкото и да имам пак ще ги наместя така че е относително.Засега съм доволна от агенцията chee Успех на всички! good
« Последна редакция: април 16, 2009, 21:04:37 от ralitoo » Активен
dark_avenger
Ентусиаст
**
Публикации: 127

« Отговор #50 -: април 16, 2009, 21:21:07 »

Все пак има и доста сериозни сватбени агенцийки, но вие не знаете как да ги разпознавате, затова ще получите още един жокер - помощ от приятел.Не е нужно да са тук, не е нужно да се рекламират много, не е нужно да са много известни, не е нужно да са много големи и мощни даже.........., просто е нужно да са старателни и коректни , да изпълнят вашите желания(ако не ги променяте всеки ден и знаете какво искате), да задоволят вашите изисквания, ДА СПАЗЯТ това което обещаят!!!!!!!!
« Последна редакция: април 16, 2009, 23:41:48 от dark_avenger » Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: април 16, 2009, 21:32:32 »

Ние май в 10 няма да се вместим, но се надявам да ни стигнат 12-13 хил. лв. Става въпрос за около 120 човека и на почти половината ще поемаме нощувка. Във всеки случай всеки разход си го записвам и накрая ще знам колко струва  *db*глезотията pleasantry да се ожениш.
Все пак има и доста сериозни сватбени агенцийки, но вие маи не знаете как да ги разпознавате, затова ще получите още един жокер - помощ от приятел.Не е нужно да са тук, не е нужно да се рекламират много, не е нужно да са много известни, не е нужно да са много големи и мощни даже.........., просто е нужно да са старателни и коректни , да изпълнят вашите желания(ако не ги променяте всеки ден и знаете какво искате), да задоволят вашите изисквания, ДА СПАЗЯТ това което обещаят!!!!!!!!
Не искам да се заяждам, ама тези критерии, които даваш за разпознаване са чудесни ако си медиум и можеш да видиш бъдещето. Ако не се чуе от някъде за малката, неизвестна и старателна агенция как да знаеш, че ще спази това, което обещава, като масово и големите и мощните си правят каквото си искат. Държа да отбележа, че съм се доверила на едно много симпатично момиче, което има всички заложби да е от препоръчваните от теб ( не е голяма и мощна агенция и е напълно неизвестна tease). Ама този съвет как да разпознаем скрития диамант - ами по това, че е скрит диамант - просто ме вдъхнови.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #52 -: април 16, 2009, 21:42:51 »

Не искам да създавам конфликти, ама тоя жокер, който даде си е напълно безполезен. Съгласна съм с Пебълс думите иза скротия диамант много точно описват това, което ни каза. Бъди по-конкретен, за да си ни полезен.

А що се отнася до бюджетите, аз като гледам май сме абсолютно в една и съща пропорция. Ние сме с 6-7 хиляди за до 70 човека, после 10 хиляди за 100човека и 12-13 за 120 човека. Май наистина пропорцията е равна / не мога да смятам, така че не си залагам главата  pardon / И все пак две от трите ни са с агенция, значи може дасе намери такава, която да свърши работа.

Бастет, мила, аз в никакъв случай няма да те засягам за паричките, които ще отделиш, защото и аз съм с мъничко, но ако си определила по-малко най-вероятно няма да ти стигнат за всичко. Ние ще теглим заем и някак ще напасваме нещата. аз вече започнах да събирам пари...
« Последна редакция: април 16, 2009, 21:44:57 от Amelia » Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: април 16, 2009, 22:05:48 »

С риск да разбуня духовете в темата искам да ви кажа че се наслушах и начетох от умозаключения и разсъждения от видеоператори ,агенции и фотографи дето разбират от всичко по много.За мен най важен е крайния резултат а не прехвалените приказки.И личното впечатление на булките макар някой от тях да не се знае колко са истински.Затова на всички булки препоръчвам да разгледат раздела Свършената и несвършента работа и да добият реално впечатление за качеството на някой от агенциите.Мили агенти и видеооператори и фотографи ние нямаме нужда да се държите поучително и надменно с нас и да изтъквате бай иван от павилион 13 а когато ви попитаме в съответната област да дадете своето мнение без да се натрапвате и да поучавате а компетентно да поднесете знанията си.Надявам се да сте ме разбрали правилно какво искам да ви кажа.

Извинявам се на всички за големия  Offtopic Offtopic Offtopic Offtopic Offtopic но наистина вече се начетох на поучения.

Басет на теб искам да ти кажа че сватба се прави и с малко арички и не позволявай на никой повече да се държи така с теб.Горе главата и ти пожелавам една красива и стилна сватба.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #54 -: април 16, 2009, 22:17:55 »

Това вече е добър съвет - да се четат темите на вече  миналите булки. не знам дали ще прочетат тук какво съм написала, но се обръщам към тях: Моля ви, давайте ни по-подробна информация кой какво е свършил. Чела съм много теми, но обикновено информацията се заключава с 2-3 изречения и почти липсват имена. Търсиш в албума нещо да разбереш кои са били фото, оператори и т.н. и пак нищо...

Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #55 -: април 16, 2009, 22:28:32 »

gucci аз пък си мисля, че "охулените" от теб хора разбират много повече от това, коя агенция е добра и коя посредствена. И никъде не виждам прехвалени приказки в техните коментари. Виждам прехвалени коментари за агенции, чиито провал е почти ежеседмичен. Много пъти съм казвал, че е много малко вероятно да попаднете на истинска сватбена агенция - просто я няма. А да ли бъдещите младоженци заслужават наличието на такава - да ли са готови да послушат съветите им и да се "приземят" още в началото, когато "имат пари за трабант, а искат мерцедес" или обратното "имат пари за мерцедес, но нямат пари за трабант". Съвети дава този, който е специалист с опит.
Активен
dark_avenger
Ентусиаст
**

« Отговор #56 -: април 16, 2009, 23:40:27 »

Относно съвета ми за агенциите и упреците, мисля че на първите 1-2 срещи бързо ви става ясно дали ви лъжат или не - гледаите хората, докато ги слушате какво говорят.Амелия не се сърди не мога да здъвча храната и да ти я подам като на малко пиленце, тука ако внимателно четеш всичко си пише(не говорим за моите постове)Чак сега се сети че имало и раздели Свършена и Не работа.Щом не ти е полезен съвета значи не си го разбрала, значи не ти е нужен , не го чети, има и такива за които са полезни съветите ми и вече са ми благодарили на ЛС.Апелираш към бивши булки - тук няма, другаде са (например в раздела за бебета), човекът е егоист по природа.
   Относно поста които ми изтрихте беше дълъг, но извадката по-долу наистина е помощ за вас:
         Относно това защо пишем професионалистите - Аз не се рекламирам тук , виждал съм достатъчно провалени сватби, една жена издаде книга за вас, тоест прави пари от вас, аз публикувам всичко безплатно, просто искам като отида да работя да виждам все по-добре организирани сватби и по-усмихнати лица, за да работя с кеф, МОЛЯ ТОВА ДА СЕ ИМА ПРЕДВИД когато ми триете постовете, щом нямате нужда - весели празници и успех, които попита на ЛС, ако имам време ще помогна.
« Последна редакция: април 17, 2009, 07:56:17 от gucci » Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: април 17, 2009, 00:02:12 »

Относно съвета ми за агенциите и упреците, мисля че на първите 1-2 срещи бързо ви става ясно дали ви лъжат или не - гледаите хората, докато ги слушате какво говорят.Амелия не се сърди не мога да здъвча храната и да ти я подам като на малко пиленце, тука ако внимателно четеш всичко си пише(не говорим за моите постове)Чак сега се сети че имало и дрсвършена и не работа.Щом не ти е полезен съвта значи не си го разбрала, значи не ти е нужен , не го чети, има и такива за които са полезни съветите ми и вече са ми благодарили на ЛС.Апелираш към бивши булки - тук няма другаде са(например в раздела за бебета), човекът е егоист по природа.
   Относно поста които ми изтрихте беше дълъг, но извадката по-долу наистина е помощ за вас:
      Ако имате проблем с украсите от цветя или се съмнявате отидете на Женския пазар, търсете павилион 11 при цветята(може и да бъркам) Потърсете Златко или Светлана Игнатови.Там лукс каталози няма има  снимчици или дискче, а цени народни и качетсво, ще чакам отзив тук после.Имам и телефона на хората, на лични не го пращам, които иска може да го получи срещу бутилка по Еконт или да отиде на място.Надявам се да съм бил поне малко полезен защото спирам да пиша остава ми още един пост, следващите засегнати ще са......Ресторантите.
   Относно това защо пишем професионалистите - Аз не се рекламирам тук , виждал съм достатъчно провалени сватби, една жена издаде книга за вас, тоест прави пари от вас, аз публикувам всичко безплатно, просто искам като отида да работя да виждам все по-добре организирани сватби и по-усмихнати лица, за да работя с кеф, МОЛЯ ТОВА ДА СЕ ИМА ПРЕДВИД когато ми триете постовете, щом нямате нужда - весели празници и успех, които попита на ЛС, ако имам време ще помогна.
Оф хич не ми се щеше да се намесвам но това с пазара и павильона ми дойде в повече ! Може да са много добри хората нищо не казвам но да пращаш булките на пазара мисля че те са достатъчно информирани и интелегентни момичета да си намерят борси за цветя ,флористи и прочие !  good
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #58 -: април 17, 2009, 00:06:36 »

Момичета, с отчаян опит да спра и тук заформящата се канонада, ще задам въпрос....какъвто ми дойде на ум.

Кажете, тези, които ще си наемат координатори само за деня - каква е цената. споделете впечатления, кой какви услуги върши. Занимават ли се с украсата вашите...каквото знаете.  smile
Активен
dark_avenger
Ентусиаст
**

« Отговор #59 -: април 17, 2009, 00:10:11 »

Наси,в случая зад тези 2 имена стои сериозна фирма , половината сватбени магазини в София ходят там и продават на двоини цени направеното от тези хора, просто не желаех да го напиша директно.Какво значи флорист - модерното наименование на нещо съществувало и преди 10г, а борсите за цветя ами разбира се че ги има, и на други места има производители на цветя, не само там.
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 7  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: