Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 10, 2025, 23:39:34

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 7  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Как се възстанових след бременността и раждането!  (Прочетена 67443 пъти)

du6eva
Ентусиаст
**
Публикации: 148

nie sme du6etata

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: юли 08, 2009, 21:52:36 »

аз също съм ползвала такъв колан, и продължавам да ползвам, но също мисля че ефекта е до време хем си взех и по-малък номер но аз съм със секцо и съм чувала че така по трудно се прибира корема angry ,но незнам дали е вярно pardon
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: юли 24, 2009, 14:07:12 »

А някой купувал ли си е от тези колани,корсети и клинове за стягане след раждане? =]Не мога да преценя до колко са полезни и удобни и вършат ли работа?
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: юли 24, 2009, 14:12:10 »

Ами на мен ми казаха, че са полезни, но да си взема след раждането както колан така и сутиен за кърмачки заради промяната в размерите. Общо взето в почти всяка аптека има, така, че не е проблем, ако не сме се запасили предварително.
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: юли 24, 2009, 14:32:31 »

Аз да си кажа има огромана разлика за това с колана моя корем се прибра напълно за един месец само остана да се стегна
Моята приятелка също роди с мен на едно но не сложиколан и в монмента е все ено в 4 месец а моя го няма
Таак че колана е мноооого полезна покупка независимо какъв е колко струва и тн моя го взех за 3лв и пак се прибрах  smile
Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: юли 24, 2009, 14:35:00 »

Дидето имах нужда някой от опит да сподели точно!Мерси! @}->--А удобен ли е и клин носи ли или само колан за корема,че гледам че и клинове има и пише,че са п/в стрии?Може би и аз ще си взема един да имам...
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: юли 24, 2009, 15:21:12 »

Моя си беше като пликчета не с крачоли и голяма ластика до гърдите чак и ужасно стегнат но аз нарочно взех един номер по малък да стяга повече Като се прирах от исписването у дома и го сложих 2 седмици не го свалих само като се къпя го свлях  smile даже си взех 2 черен и бял
Активен
Данитка
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: юли 24, 2009, 19:21:21 »

Аз отчитам като грешка това,че не си купих такъв колан  nea
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #52 -: юли 24, 2009, 19:51:46 »

Аз да си призная, че и на ум не ми е минавало за такъв колан преди да родя, но искам да ви кажа, че моя корем изчезна напълно за десетина дни без чужда помощ. Когато започнах да кърмя усещах как матката се свива (усеща се като менструална болка) и мисля, че това допринесе основно за бързото прибиране на корема ми. Найстина обаче все още се усещам много отпусната, но мисля, че е още рано за натоварване.
Та исках да ви кажа, че може би е по-добре да изчакате с тази покупка, може и да не ви потрябва.
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: юли 24, 2009, 20:41:42 »

Аз да си призная, че и на ум не ми е минавало за такъв колан преди да родя, но искам да ви кажа, че моя корем изчезна напълно за десетина дни без чужда помощ. Когато започнах да кърмя усещах как матката се свива (усеща се като менструална болка) и мисля, че това допринесе основно за бързото прибиране на корема ми. Найстина обаче все още се усещам много отпусната, но мисля, че е още рано за натоварване.
Та исках да ви кажа, че може би е по-добре да изчакате с тази покупка, може и да не ви потрябва.

Напълно те подкрепям  good
Аз също изчаках и в крайна сметка не се наложи да си купувам.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: юли 24, 2009, 21:07:04 »

Напълно те подкрепям  good
Аз също изчаках и в крайна сметка не се наложи да си купувам.

Аз също не съм купувала такъв колан и не съжалявам!!!

Но не се отклонявайте от темата, все пак е покупки за бебето и детето, не за майката!!!
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: август 11, 2009, 17:32:23 »

Един малко глупав въпрос, как преценавате какви ще са ви размерите след като родите Girl_hide
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: август 12, 2009, 08:47:29 »

Размерите се изчисляват според размера на талията. Или по скоро обиколката над корема ти. тя няма да се промени веднага след раждането. И по принцип съм чувала, че е по-добре да си вземеш един размер по-малък  good
Активен
Harmonia
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1039

хубавото винаги предстои ...

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: август 12, 2009, 10:59:32 »

Аз си купих колан на 8мия ден след раждането - взех го с един размер по-малък (едвам се напъхах в него в магазина blush и не го свалих, просто не успях blush) - след 5 дни ми беше голям и ходих да си купувам друг - реално носих колан от 8 ия ден след раждането докъм края на 1ия месец... след това и най-малкия размер от модела, който си бях харесала ми висеше... За мен явно имаше резултат blush Но не посмях да си купувам преди раждането, защото не знаех как ще се движа с кг след това.  (само за ориентир качих общо 21 кг. ; в болницата оставих само 4 shok, но за сметка на това през първия месец се разделих с още 10кг, а до 5ия месец - и почти всички останали без 1кг, който си държа и до сега)... идеята ми е, че строго индивидуално колко бързо ще се разделите с излишните кг и може би е по-добре след като се роди да се вземе колан... и задължително трябва да се пробва... просто повечето модели имат едниметални банели-шини,които поне мен много ме притискаха nea
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: август 12, 2009, 17:40:16 »

споделете от кои ;арки сте доволни може и на лични blum
мерси много
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: август 12, 2009, 19:09:40 »

ако може да не е на лични blush, защото и аз следя темата, само незная как ще отида до магазина веднага като родя, може би онлайн ще е по-добре crazy
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 7  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: