Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 18:29:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 22   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Kiksi - 26.07.2008  (Прочетена 77916 пъти)

kopche
Сватбен ГУРУ
Публикации: 555

« Отговор #165 -: юли 29, 2008, 13:05:36 »

Кикси, и аз съм тук, и аз чакам  Girl_sing
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: юли 29, 2008, 14:05:03 »

Ех, организаторът съм аз, без сватбени агенти, почти изцяло без помощта на родителите, благодарна съм на милото, че ми се върза на акъла и много ми помагаше за сватбата, не го очаквах, честно казано.

Kiksi, възхищавам ти се. На мен майка ми ми помага, но от родителите на младоженеца срещам основно спънки. С едно нещо не са се включили в цялата организация, все едно не става дума за сина им!

Иначе сватбата ти е прекрасна, поздравления отново!

Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #167 -: юли 29, 2008, 19:59:19 »

Доста вълнения си имала в заветния ден, но като гледам снимките, си е струвало и си се справила супер  good А иначе чакам и дългия разказ за душевното състояние на лирическата героиня  girl_wink
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1476

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: юли 30, 2008, 07:08:26 »

Сватбата и младоженците са прекрасни!
Страхотни разкази, на моменти така съм се смяла! Но пък това са истинските емоции и независимо какви ще останата да топлят сърцата ви и след много години!
Много сте слънчеви, а и слънчогледите като акцент на сватбата допълват и носят невероятно красиво настроение!
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: юли 30, 2008, 07:12:39 »

Включвам се само да кажа, че и аз следя разказа, но чак сега успях да прочета всичко, защото имах много работа. Ще следя и продължението smile
Активен
Diavolitsa
Професор
Публикации: 373

« Отговор #170 -: юли 30, 2008, 12:28:13 »

Ех миличка, какво да ти кажа - първо ЧЕСТИТО. Пожелавам ви много хубави моменти като семейство (знам, че и забавните няма да липсват). Обичайте се, радвайте се на живота и бъдете все така щури.

За сватбата, какво да ти кажа - било е невероятно. Радвам се,че успя да сбъднеш мечтата си за този ден (видях от разказчетата, че и аз мъъъъничко съм допринесла  blum). Чакаме още снимки, за да се порадваме и ние на най-прекрасния ден в живота ви.
Активен
milenium80
Сватбар
Публикации: 293

Buongiorno Principessa!

« Отговор #171 -: юли 30, 2008, 15:50:35 »

kiksi  Bravo за страхотния разказ! ГЛАВОЗАМАЯ МЕ!!! толкова увлекателно разказваш, присъединявам се към чакащите продължението Wink Дано да е по-скоро
Активен
Kiksi
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: юли 31, 2008, 09:20:08 »

Благодаря на всички за прекрасните думи! Наистина ми стоплихте сърцето и сега съм с още по-замаяна от емоции глава и приповдигнат дух!  give_rose Curtsey Благодарение на вас, милички!  danceg

Дяволичке, определено имаш големи заслуги към моята сватба!  give_rose Има време до твоята, така че се надявам да успея да се реванширам!

И така - извинявам се за отсъствието, ама почнах и работа от вчера, а там Интернет няма, не ме питайте как съм изкарала 1-вия работен ден - много трудно, направо бях като някакъв робот, неосъзнаващ какво в действителност върши, само си мислех за сватбата и всичко ми се виждаше едно розово, отделно някои от приятелките ми, дошли за сватбата ми от София и Пловдив още са тук и се виждам и с тях паралелно, преди да са си заминали и в общи линии се прибирам за по няколко часа да спя, кога ли ще се наспя в този живот и аз не знам smile
Вчера, докато работих, си мислех, че ако трябва да ме изобразят в някой комикс с цел пресъздаване на душевното ми състояние, определно трябва да съм със звездички, розови облачета и сърчица около главата и зареян в пространството поглед lol
Активен
Kiksi

Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: юли 31, 2008, 09:55:38 »

Сега пописвам тука още малко и бягам да си пускам заявление за лична карта, че да не излязат в обедна почивка, после продължавам, обещавам. Малко ми е гузно, че не съм се разписала в темичките на другите булки, но ще го направя при първа възможност, просто като ви чета постовете и така ми стопляте сърцето и аз искам да направя нещо подобно за другите булки в момента, ама все не остава време да прочета темичките  blush и се чувствам малко като егоист, все едно в момента светът се върти около мен, а ми се ще и аз да зарадвам с хубави думи тези от вас, които скоро бяха булки и които скоро ще бъдат. Но ще се реванширам! smile

И понеже не помня докъде стигнах, дано не се повтарям, мина бракосъчетанието, моите приятелки взеха да ми викат да го настъпя и аз естествено проявих много бърза реакция и го направих smile Само че, той ме настъпи (при това без някой да му напомня), когато дойдоха да ме вимат от вкъщи, но аз му казах, че не се брои smile

И възникна голям спор между моите приятелки и неговите приятели кое е "валидното" настъпване - преди бракосъчетанието или след него! lol И само спорим и с милото сега и много се смеем, аз му казвам, че неговото е абсолютно невалидно - да не е бързал толкова, сега не го зачитам lol

При разчупването на питката се опита да ме изиграе, като захвана по-голямата част. Но хитрата и подмолна позиция на ръцете му бе разконспирирана благодарение на професионализма и набитото око на нашия ди джей, който му каза да не хитрува и намести ръцете му в правилна позиция, така че да държим равни части от питката и така справедливостта възтържествува! smile А именно - по-голямата част отчупих аз и то без да хитрувам lol

После ритнах менчето, ама от адреналина ли, от какво и аз не знам, такъв шут му забих с левия крак, човек ще каже, че съм видна възпитаничка на Христо Стоичков, че опръсках с вода някои от гостите, ди джеят им честити банята lol, добре че нямаше пострадали в следствие на удар с менче, така че се разминахме с по-малкото зло. smile Между другото, излезе бялата роза.

А забравих, да кажа, че докато траело бракосъчетанието, майка ми решила да се подготви отрано със семейния огън и запалила свещичката, ама докато й дойде редът тя поизгоряла, парафинът се разлял, огън няма smile и жената като се притеснила. Аз бях приготвила предварително резервни свещички, но те останали в кашона, който бил отнесен вече в колата.

Майка супер притеснена, че редът й ще дойде всеки момент и ще трябва да говори за някакъв огън, който колкото и да е символичен, все пак трябва да бъде показан и нагледно, не може да присъства на сватбата само виртуално lol
И изпраща отряда за бързо реагиране, който в случая е в състав от 1 човек - голямата ми шаферка (сестра ми), да отиде до колата и да търси в кашона друга свещичка. Сестра ми тръгва на бегом, намира свещичката, докато бяга си счупва тока, коагто най-накрая приключва мисията запъхтяна, успява да събори  част от украсата на булченската маса (това и аз го забелязах lol ), оправя я набързо и семейният огън е готов буквално в последната секунда преди реда на майка ми.
Мисията е изпълнена успешно, макар и да има леки жертви - шаферка със счупен ток! lol
Активен
Kiksi

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: юли 31, 2008, 10:08:26 »

Преди първия сватбен танц, арката беше преместена зад булченската маса, в градината запалиха факли (идеята беше моя), които макар и да пушеха малко, създадоха невероятна атмосфера, дойде ред на кумата да си каже словото, защото кумът, макар да е предподавател в Техническия университет в София и ежедневно изнася лекции пред много хора, определно се вълнуваше доста и нещо се притесни с това слово и отстъпи привилегията на кумата. Словото беше нестандартно, написано на една разкошна, ръчно изработена картичка, която после ми беше подарена от тях.

След това дойде ред и на първия сватбен танц - Wet Wet Wet - Love is all around. Много исках да имаме дъжд от балони, ама нали сме на открито и нямаше как да стане sad, но милото и съдружникът му измислили друг вариант. Докато танцувахме изведнъж се чу едно леко: "Бум!"  и едни малки балончета полетяха от земята към небето.
И понеже не всички успяха да се вдигнат много нависоко (някои излетяха в неизвестна посока), тези, които останаха по-ниско бяха докопани от дечицата на сватбата, които безжалостно започнаха да ги пукат с карфици и умираха от щастие и мен това много ме зарадва.

После последва танцът с кумовете - Shania Twain - From this moment on. Мен тази песен много ме трогва, знам й текстът наизуст, невероятен е и през целия танц я пях на милото, дано не се чува много на камерата, ама от емоции, сигурно съм викала направо и ще се чува вероятно, а колкото фалшиво пея...  blush

Оттам започнахме с 1-то хоро, което водих аз и вече се бях отпуснала, бях щастлива и знаех, че купонът започва. Е, по време на това хоро и кумата успя да си счупи тока (сестра ми няма да е сама lol ), ама за разлика от сестра ми тя нямаше резервни обувки и се обади на майка си по спешност да й донесе и женаа реагира бързо  Bravo и така кумата беше спасена от положението да ходи боса!

Сега изчезвам за лична карта, за да не хвана обедната почивка и после продължавам! smile
Активен
Слънце
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #175 -: юли 31, 2008, 10:10:45 »

Много "инциденти" е имало май  girl_wink Но пък иначе голям купон е  ставал  good
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: юли 31, 2008, 10:16:16 »

Kiksi, това с балоните е било много романтично! give_rose
Браво на съдружника на милото ти!
А и това с пеенето... не е важно дали е фалшиво или не! Важното е че си била щастлива! Girl_hide
Ще чакам още разказзз...продължението... blum
Активен
Val_
Ентусиаст
**
Публикации: 75

« Отговор #177 -: юли 31, 2008, 10:56:45 »

ехааа голям купон... danceg то тия дребните инциденти внясят допълнителни емоции...и то приятни...защото в този ден почва да не ти пука изобщо за нищо...кеф ти е на душата...щастливо и както кикс каза...накрая остана само щастието! чакам чакам и аз с нетърпение...
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 766

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: юли 31, 2008, 13:38:36 »

Честито  Кикси!
 много ми беше интересно да прочета как е минал  големият ви ден! give_rose

Всички дребни ядове се забравят и остават само хубавите спомени.

Бъдете щастливи

* 46932_1059814.jpg (15.02 KB, 230x260 - видяно 1802 пъти.)
Активен
Tеди
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1317

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: юли 31, 2008, 14:09:47 »

ЧЕСТИТО КИКСИ , изглеждате невероятно и свабата е била разкошна  Bravo
Желая ви цялото щастие на земята и винаги да се обичате все така силно , както досега  twohearts
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 22   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: