Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 05:34:48
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на Kiksi - 26.07.2008
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
22
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на Kiksi - 26.07.2008 (Прочетена 77811 пъти)
Val_
Ентусиаст
Отг: Сватбата на Kiksi - 26.07.2008
«
Отговор #240 -:
август 04, 2008, 16:12:21 »
Кикс...
важното е че първия танц е на вън и балончетата летят ли летят...
Активен
a_iordanova
Професор
«
Отговор #241 -:
август 04, 2008, 16:14:58 »
Еха, браво Кикси, колко си щастлива на снимките. Много красива и усмихната булка си и въобще снимките ти потвърждават думите-.........
Много хубави снимки!!!! А, щях да забравя и страхотан прическа и страхотна украса на масата, браво за идеите ти. Въобще за какво да кажа още браво, браво за незабравимата ти сватба!!!
Активен
elanida
Ентусиаст
«
Отговор #242 -:
август 04, 2008, 21:40:42 »
kiksi
, ти си била толкова сияйна булка! Поздравления за креативността - чудесна е декорацията на масите, подноса, халките! Важното е, че ритуалът е била навън в тази красива градина!
А за гафовете след това... То май не може всичко да е перфектно.(Аз
припаднах в църквата. Ужасно се чувствах! Но всички около мен бяха толкова мили! Извинявай за отклонението!). Но неоспоримо си имала много емоционална сватба!
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #243 -:
август 05, 2008, 10:42:55 »
Кикс мила страхотни снимки
Били сте прекрасни и си личи ,че сте много влюбени
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #244 -:
август 05, 2008, 17:08:37 »
Леллелел Крис, каква красавица си
Аз съвсем не така си те представях
Мислех, че си с тъмна коса и една такава сериозна те виждах в представите си... Пък ти цяло слънце и красива..... Направо... паднах като те видях !!
И не съм се изгубила от темата ти, защото не искам да знам какво става с теб, напротив цялото ми семейство следи новините ти (дори ме питат за тебе
) ама с тази подготовка нямам една секунда да влезна в нета. Съвсем съм луднала.
Айде прави пълен албум да си те гледам, ква си ми хубавица. Дадоха ли ви вече професионалните нсимки ?
Активен
Slyn4o
Сватбар
Голямааа усмивка:)
«
Отговор #245 -:
август 05, 2008, 20:51:50 »
Честито и от мен, на една прекрасна слънчева булка!
Страхотни сте били Криси! И всичко което си направила и измислила - украсата, с тези слънчогледи...Приказно е! Приказно !!! Браво на теб
Бъдете много, много щастливи!
Активен
Tеди
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #246 -:
август 05, 2008, 23:26:09 »
Хей Кикси , ама разкошни сте
Всичко е толкова слънчогледово красиво (и вие и украсата и халките и чашите...) , че думи нямам
А вие направо греете
С нетърпение чакам още снимки
Активен
Miravarna
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #247 -:
август 06, 2008, 00:05:42 »
Kiksi, много хубави снимки.Чудесни сте и наистина греете ,както слънчогледите от украсата
Много дълъг и щастлив семеен живот ви желая от все сърце
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
«
Отговор #248 -:
август 10, 2008, 23:49:59 »
Kiksi
, била си прекрасна на сватбата, найстина грееш.
Твоята сестричка не се ли жени другата седмица? Тя съвсем инкогнито ли пребивава във форума?
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #249 -:
август 12, 2008, 07:52:36 »
Кикс, честито ви, да сте много много щастливи и все така усмихнати и красиви, както сте по снимките! Много си красива!
Активен
maj4eto
«
Отговор #250 -:
август 26, 2008, 10:32:57 »
честита месечинка
Желая ви дълги тодини на лиубов и щастие...
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Никога не е късно да постъпиш правилно!!!
«
Отговор #251 -:
август 26, 2008, 10:36:50 »
честито и от мен, нали сме на една дата, много любовввв да има в живота Ви, а на мен ми е странно че ви е валяло, защото при нас времето определено беше хубаво, не че има значение е де, вече месец мина, въпроса е че това си е бил най хубавия ви ден, и си е вашия ден...
Активен
Kiksi
«
Отговор #252 -:
август 26, 2008, 11:57:47 »
Хехе, благодаря ви, милички
ani4ka1710
и
maj4eto
, много ме трогнахте с това, че сте се сетили за 1-та ни месечинка!!!
ani4ka1710
, да ти призная, аз едва вчера като ти разглеждах албума, се усетих, че сме на една дата
, как не съм забелязала по-рано, направо не знам. Честитя ти и на теб 1-та месечинка и ти пожелавам целият ви живот да бъде един безкраен меден месец!!!
Радвам се, че в Пловдив не е валяло на 26.07, ама в Бургас си заваля точно тогава, въпреки че 3 дни преди това само се мъчеше да вали, святкаше, гърмеше, ама така и не заваля.
И за късмет - точно на моята външна сватба ...
Добре поне, че изчака този дъжд да мине фотосесията в Морската градина и изнесения ритуал и както казва Val_, важното е и, че 1-вия сватбен танц е навън и балончетата летят ли, летят...
Въпреки че мина време от тогава, все още се "тръшкам" понякога, че ми се случи точно на мен, точно в разгара на лятото, с моята прекрасна лятна сватба навън...И че цялата магия като че изчезна, когато се набутахме в 2 тясни зали вътре, където дори нямаше място за нормален дансинг...
Но сега всички ми казват колко прекрасно е било, как не са виждали такава сватба и т.н. и взе да ми минава кофти усещането, което този дъжд остави след сватбата у мен...
А и знаете ли, 2 дни след сватбата внезапно се изсипа такъв порой, ама порой като ви казвам, все едно небето се продъни, не можеш дори и крачка навън да направиш, толкова силен дъжд беше и доста време продължи...И тогава го приех като знак от съдбата ли, от Господ ли и аз не знам, че трябва да съм благодарна, че моята прекрасна лятна сватба навън, не бе прекъсната от такъв силен, внезапен порой, а от нормален дъжд, който се усили постепенно, т.е. гостите имаха спокойно време да се приберат в вътре ресторанта и никой не се измокри прекалено много, нито чинните и чашите се напълниха с дъжд
, защото дъждът си се засили съвсем постепенно...
Та след тази случка реших, че трябва даже да съм благодарна и да го приема просто като знак, че ще ни върви по вода...
Ама все пак мъничко си ми е мъчно от време на време.., но важното е, че хубавите спомени са повече от лошите.
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Никога не е късно да постъпиш правилно!!!
«
Отговор #253 -:
август 26, 2008, 12:01:20 »
права си трябва да гледаш от хубавата страна на нещата, можеше да е много по лошо, и мен много ме притесняваш да няма някакъв порой, защото и нашата сватба беше с изнесени ритуали навън и си викам цялата магия ще изчезне ако е вътре, а и все пак е лято бе, стига с тези дъждове, ама то си е до късмет, нищо не може да направи човек, ако вали няма как да го спреш, важното е че снимките са станали пракрасни, а то това ще остане във времето след години.
Активен
Kiksi
«
Отговор #254 -:
август 26, 2008, 12:20:41 »
Да,
ani4ka1710
и аз така започнах да разсъждавам, просто при мен драмата беше голяма, защото цялата сватба беше планирана навън, не само ритуалите, но нищо - да сме благодарни и за малките неща в живота, възприемам го като хубав първи житейски урок за бъдещия ми семеен живот - да оценяме дребното, което ни прави щастливи, а не да се ядосваме за неща, които не зависят от нас и не можем да променим и покрай тях да изпускаме истински важните малки неща, които всъщност ни правят щастливи!!!
Искам да благодаря и на всички, които се включиха с пожелания през последния месец и на които от няколко седмици все се каня да напиша по някоя думичка в знак на благодарност тук и все не ми стига времето:
Val_
,
a_iordanova
,
elanida
,
Малката госпожица
,
inaxastra
,
Slyn4o
,
Tеди
,
Miravarna
,
KlaraFina
,
ellie_bellie
и всички останали, дано не съм пропуснала някои, които съпреживяха моите сватбени емоции и стоплиха сърцето ми с такива прекрасни думи!!!
Сигурна съм, че още дълги години ще си чета написаното от вас в моята темичка и ще си
от щастие.
Благодаря ви за комплиментите за прическата (стана точно толкова небрежна и "лятна" каквато я сиках), за украсата и другите дреболийки, наистина вложих много старание и все пак времето не ми стигна да изпипам всичко, но от комплиментите ви наистина ми става много мило
Все още албумът ми е пълен хаос, нямам време да подредя снимките и да ги опиша, но когато това стане, ще ви информирам...
Сега замислям една изненада за милото за довечера, не е кой знае какво, но дано да стане...
Активен
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...